Flatliners 1990
|نامزد دریافت بهترین جلوه های صوتی و نامزد ۲ جایزه بین المللی دیگر|
نام فارسی فیلم : جویندگان مرگ
ژانر:درام ، ترسناک ، علمی
کیفیت : ۷۲۰p ، ۱۰۸۰p | آخرین حد کیفیت ، فوق العاده
حجم : ۸۹۹ مگابایت ، ۲۰۸۰مگابایت
خلاصه داستان : «نلسن رایت» (ساترلند)، دانشجوی پزشکی، برای تجربه ی دنیای پس از مرگ، فعالیت قلب خود را متوقف می کند و دوستانش: «ریچل» (رابرتس)، «دیوید» (بیکن)، «جو» (بالدوین) و «رندی» (پلات) با کمک داروهای خاصی، لحظاتی بعد او را به زندگی بر می گردانند. پس از آزمایش، «نلسن» می گوید که تصاویر غریب و هیجان انگیزی دیده است …
این فیلمُ یادمه 8-9 سال پیش از وسطاش توی تلویزیون دیدم... همون موقع با همون شرایط هم خیلی خوشم اومد... الان فرصت شد کامل ببینمش... واقعا فوق العاده بود... یه داستان نو و بدیع در مورد زندگی بعد از مرگ... هم یه جورایی فلسفی بود، هم تا حدودی ترسناک، هم حادثه ای... توی این فیلم کلا همه چیز تحت تاثیر داستان قرار داره... تدوین فیلم خیلی جالبه و جزئیات ریزی خوبی توش رعایت شده، مثل رنگهای به کار رفته برای هر شخص و امثالهم... نمره ای که به این فیلم دادن به نظر من کمه... حداقل 7 میشد بهش داد... نمره من: 7.6
در کل توصیه می کنم این فیلمُ حتما حتما حتما ببینید... از اون دسته فیلمهاییه که میشه چند بار هم دیدش... فقط بگردید کیفیت مناسبشُ پیدا کنید... چون خیلی از سایتها با کیفیت خیلی پایین گذاشتن