صفحه 13 از 26 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 121 به 130 از 256

موضوع: ๑۩۞۩๑ Rate Seen Movie Or Tv Series ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    The Book Thief 2013

از اون دسته فیلم هاست که دیالوگ های خیلی خوبی داره !
    داستان فیلم در مورد یک دختر بچه 11 یا دوازده ساله هستش که خانودشو تو جنگ از دست میده و به یک زن و مرد آلمانی که فرزندی ندارن سپرده میشه ، از زمانی که پیرمرد بهش الفبا رو یاد میده علاقه دیوانه واری به کتاب خوندن پیدا میکنه و تو این راه اتفاقاتی هم براش میوفته !

به نظرم این فیلم از اون دست فیلم هاست که باید تو آرشیو نگهداری بشه و هر از چند گاهی بشینی ببینی !
    نمره Imdb : 7.6 نمره منتقدان : 53 از 100
    به نظرم امتیاز IMDB منصفانه هست

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

2. 5 کاربر مقابل از kamyab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Captain America: The Winter Soldier (2014) HDTS nItRo
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ScreenShot

4. 3 کاربر مقابل از hesamz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamyab نمایش پست ها
    وحید اگه فیلم دیگه ای هم تو ژانر ترسناک دیدی که خوب کار شده بود برای مثال شبیه "ماما" یا "روح" یا همین فیلمی که معرفی کردی قوی کار شده معرفی کن ! بدجوری دنبال این سبک فیم ها هستم که نزدیک به واقعیت هستن و کارگردانی درست و حسابی دارن ! از این فیلمهایی که با جلوه های ویژه میخوان ملتو بترسونن متنفرم !
    دیدی فیلمُ آیا؟

البته من این فیلمُ جزو فیلمهای ترسناک به حساب نمیارم، بیشتر میره تو دسته فیلمهای رازآلود...

ضمنا فیلمی مثل ماما رو هم فیلم چندان به درد بخوری نمیدونم!! کلا فقط برای یه بار دیدن... حالا این به کنار، ماما جلوه ویژه نداشت؟

ولی از همینجا این مژده رو بهت میدم که امشب دو تا فیلم تو ژانر ترسناک نگاه کردم، که شک ندارم حداقل یکیش با سلیقه ت بد جور جوره

6. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    امروز سه تا فیلم دیدم، دو تا ترسناک، یکی طنز

تو پستهای بعد کامل توضیح میدم، فقط خواستم قبلش بگم که من شخصا فیلمهای ترسناکی رو دوست دارم که چند تا ویژگی رو داشته باشه: اول داستان مناسب، دوم نداشتن صحنه های حال به چندش آور و اغراق آمیز (یعنی خیلی فیلمهایی که اسمشون ترسناکه به جای داشتن یه داستان ترسناک، فقط صحنه های چندش آور نشون میدن که اصلا حال نمیکنم)، سوم داشتن پایان مناسب که خیلی مهمه به نظرم و در نهایت ترجیحا اگه ایده متفاوتی داشته باشه بهتره...
    با این مقدمه بریم سراغ سه تا فیلم امشب

8. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    اول فیلم طنزی که دیدم :

فیلم The Canton Godfather 1989

نام فارسی فیلم : پدرخوانده کانتون
    ژانر:اکشن ، جنایی ، کمدی
    لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    کیفیت : ۷۲۰p ، ۱۰۸۰p | آخرین حد کیفیت ، فوق العاده
    حجم : ۱۰۰۳ مگابایت ، ۲۲۹۳ مگابایت
    خلاصه داستان : چارلی (جکی چان) خوش قلب تصادفا رئیس یک گروه تبهکار سده و کار و کاسبی اش هم رونق دارد .اواین همه شانس را مدیون گل هایی می داند که از یک پیرزن گل فروش فقیر میخرد . پسر مرد با نفوذی قصد ازدواج با دختر پیرزن گل فروش دارد بدون اینکه میزان فقیر بودن مادر دختر با خبر باشد …

این فیلم فکر می کنم تنها فیلمی بود از جکی چان که ندیده بودم تا حالا... ا
    صلا نمیدونستم همچین فیلمی داشته ... مثل همه فیلمهاش همه جذابیت فیلم به صحنه های بزن بزنشه که واقعا عالیه... چیز خاص دیگه ای هم نداره... فقط یه نکته اینکه از این فیلم هیچ زیرنویسی موجود نیست ... زبان فیلم هم ژاپنیه... با توجه به اینکه فیلم دیالوگهای بعضا طولانی هم داره، ترجیحا نسخه دوبله رو دانلود کنید (سایت ایران فیلم گذاشته) تا فیلم قابل تحمل تر بشه... نمره هم با ارفاق 5.3
    والسلام
    ویرایش توسط vahid : 07-31-2014 در ساعت 12:46 AM

10. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    فیلم An American Haunting 2005

نام فارسی فیلم : روح آمریکایی
    ژانر: هیجان انگیز، ترسناک ، اسرارآمیز
    لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    حجم : ۱۳۵۰ مگابایت ، ۶۸۰ مگابایت
    خلاصه داستان : این فیلم بر اساس حوادثی واقعی ساخته شده که در شهر تنسی در اوایل قرن نوزدهم میلادی اتقاق افتاده است. جایی که روح خبیث مرتبا ظاهر می شود و دختری نوجوان و خانواده پولدارش را آزار می دهد. همچنین این حوادث بر پایه شواهد تنها پرونده مستند در تاریخ آمریکا است که یک روح باعث مرگ یک انسان می شود...

از اون دسته فیلمهایی بود که مدتها روی هاردم خاک میخورد... بیش از یک ساله دانلودش کرده بودم و به خاطر اینکه روی تی وی پخش نمیشد، همینجوری مونده بود... از اون عواملی که توی دو پست اخیر توی فیلم اسم بردم این فیلم پایان مناسب، نداشتن صحنه های چندش آور رو داره و داستانش هم تا حدودی متفاوت هست... وقتی فیلم شروع شد و جلو رفت (تقریبا تا دو سوم از فیلم) احساس کردم، فیلم یه کپی ناشیانه از فیلم جن گیره ولی آخرش واقعا فکم باز موند... آخر داستان به شکل کاملا غیرقابل انتظاری بسته شده.... مخصوصا اینکه توی خود فیلم هم گفته میشه که فیلم بر اساس داستان واقعی هست... این خیلی جالبه، مخصوصا اگه سرچ بزنید میبینید اهالی اون منطقه هنوز از این اتفاق یاد میکنن و از بازگشت ارواح ترس دارن ... البته فیلم اشکالاتی هم داره... یه سری نکات ریزی هست که در نهایت مبهم میمونه، البته توی اکثر فیلمهای ترسناک روال همینه... به هر حال با توجه به داستان و چیزی که من دیدم نمره ای که به فیلم دادن خیلی کم به نظر میرسه... حالا نمره این فیلمُ با فیلم جکی چان مقایسه کنید واقعا میمونید بر چه اساسی اینجوری نمره دادن!... نمره من به این فیلم: 6.8

در نهایت به شدت توصیه می کنم این فیلمُ ببینید

12. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    Flatliners 1990

|نامزد دریافت بهترین جلوه های صوتی و نامزد ۲ جایزه بین المللی دیگر|
    نام فارسی فیلم : جویندگان مرگ
    ژانر:درام ، ترسناک ، علمی
    حجم : ۸۹۹ مگابایت ، ۲۰۸۰مگابایت
    خلاصه داستان : «نلسن رایت» (ساترلند)، دانشجوی پزشکی، برای تجربه ی دنیای پس از مرگ، فعالیت قلب خود را متوقف می کند و دوستانش: «ریچل» (رابرتس)، «دیوید» (بیکن)، «جو» (بالدوین) و «رندی» (پلات) با کمک داروهای خاصی، لحظاتی بعد او را به زندگی بر می گردانند. پس از آزمایش، «نلسن» می گوید که تصاویر غریب و هیجان انگیزی دیده است …

این فیلمُ یادمه 8-9 سال پیش از وسطاش توی تلویزیون دیدم... همون موقع با همون شرایط هم خیلی خوشم اومد... الان فرصت شد کامل ببینمش... واقعا فوق العاده بود... یه داستان نو و بدیع در مورد زندگی بعد از مرگ... هم یه جورایی فلسفی بود، هم تا حدودی ترسناک، هم حادثه ای... توی این فیلم کلا همه چیز تحت تاثیر داستان قرار داره... تدوین فیلم خیلی جالبه و جزئیات ریزی خوبی توش رعایت شده، مثل رنگهای به کار رفته برای هر شخص و امثالهم... نمره ای که به این فیلم دادن به نظر من کمه... حداقل 7 میشد بهش داد... نمره من: 7.6

در کل توصیه می کنم این فیلمُ حتما حتما حتما ببینید... از اون دسته فیلمهاییه که میشه چند بار هم دیدش... فقط بگردید کیفیت مناسبشُ پیدا کنید... چون خیلی از سایتها با کیفیت خیلی پایین گذاشتن

14. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    حال و حوصله توضیح دادن ندارم این 3 تا فیلم رو ببینید باحالن

,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
    ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉

16. 4 کاربر مقابل از Dark Silence عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    همین الان دیدمش به نظرم یکی از بهترین قسمت های این فیلم بود

ژانر : اکشن | فانتزی

تاریخ انتشار : 2014

زبان : انگلیسی

محصول :آمریکا

کارگردان :
    Marc Webb

بازیگران :Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx

امتیــاز : 7.3/10

خلاصه داستان :
    در مرد عنکبوتی شگفت انگیز ۲، زندگی پیتر پارکر (اندرو گارفیلد) مثل فسمت های گذشته بر سر دوراهی فرار دارد. یا اسپایدرمن بودن و مقابل افراد شرور فرار گرفتن یا گذراندن وقت با کسی که او را دوست دارد. گوئن (اما استون). پیتر به پدر گوئن قول داده که از خطرات خدش و دخترش را دور نگه دارد و بدنبال ماجراجویی نباشد. اما پیتر میتواند بر سر قولش بماند؟ اوضاع با پیدا شدن یک تبه کار جدید، الکترو (جیمی فوکس) و ظهور یک دوست قدیمی هری اسبورن (Dane DeHaan )، تغیر میکند و در ادامه پیتر سرنخ های جدیدی از گذشته خود کشف میکند…
    خصوصی

18. 4 کاربر مقابل از kashki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    Mr.pearbody and sherman
    این کارتونو حتما ببینید عالیه

20. کاربر مقابل از darkmlu عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 13 از 26 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)