صفحه 1002 از 3874 نخستنخست ... 25029029529921000100110021003100410121052110215022002 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 10,011 به 10,020 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

حرفه ای
    تیزر رامبد جوان در مورد ترک سیگار مثل تیزرای بچگیامون میمونه که میگفت دست تو چرخ گوشت نکنید ک.ونتون پارس
    هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی

2. 7 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    طرح ابتکاری وِیژه و مدرن شهرداری انزلی برای مقابله با روزه خواری

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

تصاوير پيوست شده

4. 10 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    انقدر تکرار کن تا عمه نویدم بفهمه
    حرفت کاملا درسته ، عادم به یه جایی که میرسه و چهار نفر زیر دست و بالش کار میکنن نباید به حرف کسایی که کسی زیر دست و بالشون کار نمیکنه اهمیت بده .
    عادم این عادمایی که کسی زیر دست و بالشون کار نمیکنه رو هر وقت دید باید باد تو غب غب بندازه بگه ، هه تو کی هستی عاخه در مورد من نظر میدی من چهار نفر زیر دست وبالم کار میکنن ، عادم باید تا به یه جایی رسید دست و پاشو گم کنه بقیه رو به جاییش حساب نکنه ، درکت میکنم دادا ...
    سخت نگیر دادا ، مشکلات یا درست میشن یا درست نمیشن که اون دسته دومی رو به حال خودشون میزاریم تا خسته بشن و دیگه با ما کاری نداشته باشن
    نگرفتی
    مگه من تو این یک سال و نیم که بیشتر میام اینجا و اسپم میدم خودمو گرفتم ؟ یا اینکه گفتم فلانی هستم و ... خوب همه شاهدن که من حتی یه بار خودمو نگرفتم که بگم فنلانی هستم و ... الانم که گفتم چهار نفر زیر دستم کار میکنن واسه اینه که این آدمای کوچیک حد خودشونو بدونن و ... همین !! بچه ای که میاد به من میگه نیاز به روانشناس داری ، باید حد خودش رو بدونه و بفهمه که داره با کی صحبت میکنه !! اشتری که میاد واسه من قیافه میگیره و پخ جواب نمیده باید بفمه که حتی رئیسم نمیتونه اینجور با من برخورد کنه و ... منم هیچی تا اینجا نگفتم ولی بسه !! دیگه نمیخوام خودمو کوچیک کنم و از چهار تا بچه عذرخواهی کنم !! خوشبختانه تو این مدت خیلی از چیزا برام روشن شد و ... منم خوب باید بیشتر به فکر زندگی باشم به دلیل ... ولی تجربه ی خوبی بود برام
    مشکلات ؟؟!! شکر خدا مشکل آنچنانی تو زندگیم ندارم و ... من که دیگه باهاشون کاری ندارم ولی باید حد خودشونو بدونن !! نت برای اینجور آدما ساخته شده دیگه
    بیخیال
    ویرایش توسط penhold : 06-29-2015 در ساعت 05:41 PM

6. 3 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    یه قسمت کوچیکش ویرایش شد تا سوءتفاهم پیش نیاد

8. 3 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صابر جان داداش ، با تشکر از نقل تاریخی که گرفتی باید عرض کنم ....
    در دو مورد دهن سرویسی باید بگم که دهنمون سر همین نقلت سرویس شد اساسی ....
    در مورد شیرینی هم که دوستام اینقدر از دستم شکارن که من برم یه آدامس خرسی بگیرم ازم شیرینی میخوان ... از بس به خاطر دلایل مختلف ازشون شیرینی گرفتم ...
    در مورد لاین هم نوید عرض کردند نیازی به گروه اونجا نیست ، ولی خب اگه دوست میداری منت بر سر ما بذار ، پروفایل ما رو روشن کن ، اکانت ما رو ادد بفرما : peymanbra

تو لاین اددت کردم ، الانم با صاحب این آی دی سلام علیک کردم ، اگه صاحب اون آی دی خودت هستی عکس ماه گرفتگیتو برام از لاین بفرست تا مطمئن بشم همین پیمانی

این نقل کلفت صابر منو یاد جوونیام انداخت

طرح ابتکاری وِیژه و مدرن شهرداری انزلی برای مقابله با روزه خواری

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

از موقعه ای که ماه رمضون نزول اجلال فرموده وقت نکردم برم تو شهر ، مسیرم فقط خونه و مغازست

نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    نگرفتی
    تو نمیفهمی من دارم چی میگم مگه من تو این یک سال و نیم که بیشتر میام اینجا و اسپم میدم خودمو گرفتم ؟ یا اینکه گفتم فلانی هستم و ... خوب همه شاهدن که من حتی یه بار خودمو نگرفتم که بگم فنلانی هستم و ... الانم که گفتم چهار نفر زیر دستم کار میکنن واسه اینه که این آدمای کوچیک حد خودشونو بدونن و ... همین !! بچه ای که میاد به من میگه نیاز به روانشناس داری ، باید حد خودش رو بدونه و بفهمه که داره با کی صحبت میکنه !! اشتری که میاد واسه من قیافه میگیره و پخ جواب نمیده باید بفمه که حتی رئیسم نمیتونه اینجور با من برخورد کنه و ... منم هیچی تا اینجا نگفتم ولی بسه !! دیگه نمیخوام خودمو کوچیک کنم و از چهار تا بچه عذرخواهی کنم !! خوشبختانه تو این مدت خیلی از چیزا برام روشن شد و ... منم خوب باید بیشتر به فکر زندگی باشم به دلیل ... ولی تجربه ی خوبی بود برام
    مشکلات ؟؟!! شکر خدا مشکل آنچنانی تو زندگیم ندارم و ... من که دیگه باهاشون کاری ندارم ولی باید حد خودشونو بدونن !! نت برای اینجور آدما ساخته شده دیگه
    بیخیال
    گرفتم چی میگی ، اونطوری گفتم که وا بدی ولی همش میخوای واسم چس ناله بکنی من خوبم بقیه عنن
    نتیجه اخلاقی: تمامی احسان ها کینه شتری دارن خدا نکنه یه چی پیش بیاد بهشون بر بخوره دیگه تا مغز ما رو صلوات ندن وا نمیدن
    دادا با شوخی جوابت میدم ناراحت نشی ، با من حرف میزنی قسمت شوخیتو رو حالت ماکزیمم تنظیم کن
    ینی باور کنم چس ناله هات تموم شده گفتی بیخیال ؟
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

10. 3 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    یه قسمت کوچیکش ویرایش شد تا سوءتفاهم پیش نیاد
    یه ویرایش دیگه هم بکن ...
    اون یکی احسان میخواست آخر حرفشو بزنه میگفت نمیخواستم بگم ولی میگم ، تو هم این جمله تاثیر گزار رو به اول حرفت اضافه بکن

12. 3 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    یه بارمحتشمیان (گزارشگر والیبال) شام زیاد میخوره خواب میبینه
    تو بازی توپ ارتفاعش از تور کمتره ولی تور مانع عبور توپ نمیشه
    بلند میشه دادمیزنه مگه داررررریم؟مگه میییییشه؟
    زنش میگه: عزیزم ، سرعت رو چاشنی کار نکرده بود واسه همون

14. 9 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

به امید خدا فردا یازدهمین روزيه

که روزمو ميخورم :||||||
    برام دعا کنید کم نیارم

16. 10 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

این ماجرای سرقت دکل نفت منو یاد سرقت اثر تاریخی چال اسکندرون توی سریال برره انداخت. اونجایی که کیانوش داشت گریه میکرد و میپرسید که آخه مگه چاله رو هم میشه دزدید؟
    حالا فهمیدیم که،
    هاااااااا، وَشِد...

18. 11 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها

تو لاین اددت کردم ، الانم با صاحب این آی دی سلام علیک کردم ، اگه صاحب اون آی دی خودت هستی عکس ماه گرفتگیتو برام از لاین بفرست تا مطمئن بشم همین پیمانی

عکس ماه گرفتگی ندارم ولی عکس گیلاس دارم ... گیلاس بزن

20. 6 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1002 از 3874 نخستنخست ... 25029029529921000100110021003100410121052110215022002 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع