رفتم دكتر گفت براي سلامتيت بايد لاغر بكني
يه لاغر بياد من بك.نمش
رفتم دكتر گفت براي سلامتيت بايد لاغر بكني
يه لاغر بياد من بك.نمش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻣﯿﺸﻦ ﯾﻪ ﻓﺤﺶ
ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯿﺪﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﮔﻔﺖ :
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﭘﺴﺮ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻣﺮﺍﻋﺎﺕ ﮐﻦ
به سلامتي دختري كه از ليوان باباش آب نخورد،
ولي ك.ير دوست پسرش و تا خ.ايه كرد توو حلقش
امروز دوست دخترمو توپارک باپسره دیدم سریع زنگ زدم گفتم عشقم کجایی:
گفت دارم میرم بدم،تو هم میای؟
قدیما انقد صداقت نبود
آقایون خانوما کسی لینک دانلود سری بازی های sniper رو داره به ما بده ؟
من خودم دی وی دی های sniper 1 و sniper 2 رو قبلا خریده بودم الانم دارم ولی dvdwriter (دی وی دی رایتر) اَم خرابه نمیخونشون اصلا
خواستم ببینم کسی فایل های این دو تا بازی رو داره ما دانلود کنیم بعد نصبشون کنیم
اکه سری 3 یا 4 ایی هم از بازی sniper هست ممنون میشم فایل هاشو بذارید دمتون جیز
یه سایت خوب هم که بازی های روز و بازی های جذاب قدیمی رو میزاره هم برا دانلود فایل های بازی بهم بدید دستتون طلا
کدوم مه جلوه ی روی تو داره یار
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
مجموعه Sniper Elite
ورژنِ 3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژنِ 2
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژنِ 1
مجموعه Sniper Ghost Warrior
ورژنِ 1
ورژنِ 2
اینم سایتی که می خواستی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط P!nk Rose : 10-09-2015 در ساعت 03:28 AM
ابریشم قیمت نداره حیف از اون موهای تو ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)