⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ترک 3 البوم عبدلمالک می ارزه به کل البومای امسال
انصافا حقشه انصافا گفتم
آنالیز گر حرفه ای حالت چطوره
@Mo$en
تو فک کنم مجنون ترک 3 شدی چیه هنوز گوش نکردم
ویرایش توسط Hadi0021 : 06-28-2015 در ساعت 06:00 PM
با عرض سلام و تشکر به خاطر اشتراک آلبوم ها با کیفیت alac
هرچند هنوز آپلود نشده ولی برای اولین بار هستش که میبینم از این حرکات انجام میشه
منتظر آلبوم ها هستیم
توضیحات پایین رو هم اگر نگاه بفرمایید بد نیست
هر دو کیفیت flac و alac مشابه کیفیت اصلی فایل کانورت شده هستش هیچ فرقی هم نمیکنن فقط تیم توسعه دهندشون فرق میکنه. flac به زودی همه گیر میشه ویندوز 10 هم قراره پشتیبانی کنه. alac بیشتر برای دستگاه های اپلی خوبه ولی هردو کیفیت رو از دست نمیدن. alac با همون پسوند m4a ذخیره میشه اشتباه نشه
فرمت 16bit 44.1khz cd هستش چه ایرانی چه خارجی
dvd هستش که دامنه بالاتری رو پشتیبانی (48,96khz)میکنه که هنوز داخل ایران من کسی رو ندیدم dvd البوم بده.
ترک 3
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)