صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: موتورسواری بر روی آب!!! + ویدئو

فوق حرفه ای

موتورسواری بر روی آب!!! + ویدئو

شخصی که در تصویر می‌بینید، معنای جدیدی برای «موج‌سواری» ایجاد کرده است.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Daredevil Robbie Maddison Rides The Waves

اگر به اندازه کافی بر روی آب سریع حرکت کنید و ابزار مناسبی به همراه داشته باشد، احتمالاً در آب فرو نخواهید رفت. در اینجا صحبت از قایق و کشتی نیست، بلکه صحبت از وسایل نقلیه‌ای مانند یک موتورسیکلت است.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

رابی مدیسون (Robbie Maddison)، موتورسوار برجسته و قهرمان فری‌استایل، با داشتن علاقه همزمان به موتورسیکلت‌ها و موج‌سواری، به فکر موج‌سواری با موتورسیکلت افتاده است. امّا واقعاً چه چیزی باعث شده تا «مدیسون» چنین کاری انجام دهد؟ وی در مصاحبه‌ای با Rolling Stone این چنین توضیح داده است:

من تمام زندگی‌ام با موج‌سواری بزرگ شدم. اگر یک موتورسوار حرفه‌ای نمی‌شدم، حتماً موج‌سواری را به‌صورت حرفه‌ای ادامه می‌دادم. وقتی سن و سال کمتری داشتم در هر دو ورزش موفقیت به‌دست می‌آوردم. این رؤیای من در ترکیب دو اشتیاق زندگی‌ام است تا کاری را انجام دهم که هیچ‌وقت تاکنون آن را امتحان نکرده‌ام.

این ایده در عین داشتن این پیش‌زمینه جالب، درواقع چالش‌برانگیزتر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد. این را نیز باید درنظر بگیرید که موتورسوار با وسیله نقلیه دوچرخ‌اش به سراغ یکی از خطرناک‌ترین جاهای دنیای برای موج‌سواری، یعنی تیاهوپوئو در تاهیتی رفته است؛‌ جایی که ارتفاع امواج به ۷ متر نیز می‌رسند.

برای این تلاش جسورانه از یک کی‌تی‌ام 250SX استفاده شده است. البته در این موتورسیکلت تغییراتی صورت گرفته و با اضافه شدن تخته‌های اسکی سفارشی به چرخ‌های جلو، امکان کنترل بیشتر در مانورها فراهم شده است. همچنین یک تایر پارویی در عقب برای کمک به پیش‌راندن موتورسیکلت بر روی آب استفاده شده است. همه این‌ها به خاطر آن است که این موتورسیکلت مأموریتی مهم برای انجام داشته است.

علاوه بر این، موتور از حالت چهار زمانه ۴۵۰ سی‌سی به دو زمانه تغییر کرده است تا انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشد؛ چرا که رانندگی با یک موتورسیکلت بر روی آب، بسیار سخت‌تر از تصویر یک فیلم با جلوه‌های ویژه است. «مدیسون» قبل از این که با موفقیت این عمل را انجام دهد، به‌دفعات زیاد با موتورسیکلت در آب فرو رفته است و همه می‌دانیم که موتور با آب شور دریا رابطه چندان خوبی ندارد.

«مدیسون» پس از اینکه دو سال به‌تنهایی بر روی این موضوع مشغول بود، سرانجام از جف تیلور (Jeff Taylor)، رئیس برند جهانی کفش DC Shoes حمایت مالی دریافت کرد و مسیر وی برای رسیدن به این رؤیا هموارتر شد. در همین حال، این موتورسوار برجسته به نگرانی خود اعتراف می‌کند:

من کاملاً وحشت‌زده و نگران شده بودم، ولی عزم خود را جزم کردم و وقت رسیدن به نتیجه بود.

البته «مدیسون» در مورد ترس و نگرانی، حق داشته است؛ چراکه در هنگام فیلم‌برداری با خطرات گوناگونی روبرو بوده است. همان‌طور که در مصاحبه با Rolling Stone می‌گوید، یک بار یک موج بزرگ وی را به داخل خود کشیده است:

پرتاب شدم. موتورم بر روی پشتم فرود آمد و تمام هوا را از بدنم خارج کرد. تا آن زمان، چنین سواری سختی را تجربه نکرده بودم. کاملاً به زیر سطح رفتم. در طول چهار یا پنج دقیقه، تنها دو بار، آن هم هرکدام به مدت یک ثانیه فرصت کردم که سرم را بیرون از آب ببرم و سریع نفس بکشم؛ فقط به خاطر اینکه دوباره پایین بروم و به موتورسیکلتم بچسبم. سست و بی‌حس شده بودم و کم‌کم می‌خواستم یک نفس عمیق از داخل آب بکشم. ولی در هر صورت از آب بیرون آمدم. در این حالت می‌توانستم هلی‌کوپتر و جت اسکی را ببینم و با تکان‌دادن دست توانستم به آنها جای خود را نشان دهم.

خوشبختانه شرایط به خوبی پیش رفت و این موتورسوار توانست یک موج بزرگ تاهیتی را در زیر پای موتورسیکلتش داشته باشد.

منبع: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط pirana : 08-11-2015 در ساعت 10:12 AM

2. 12 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

4. 2 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    مرسی
    اولین بار از تی وی خودمون دیدم! برام خیلی جالب بود!
    ولی خیلی چیزا رو در موردش نمیدونستم که اینجا خوندم
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

6. کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin نمایش پست ها
    مرسی
    اولین بار از تی وی خودمون دیدم! برام خیلی جالب بود!
    ولی خیلی چیزا رو در موردش نمیدونستم که اینجا خوندم
    به امید روزی که تجربه ـش کنیم خعلی باحاله لامصب

فوق حرفه ای
    اووف عجب حالی میکنه دیوس

,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
    ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉

9. کاربر مقابل از Dark Silence عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    خیلی باحال بود مرسی
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

11. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nice boy نمایش پست ها
    خیلی باحال بود مرسی
    بهش یرسی

13. کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    مرسی دیدنی بود

15. کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    بهش یرسی
    خخخخخ الهی آمین
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

17. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    هیچی از موج سواری به نطرم هیجان انگیز تر نیست

19. کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)