Breaking Bad
Prison Break
Dexter
Lost
من تمام سریالهارو دیدم بخاطر کارم که ویدیو کلوپ دارم بالغ بر 200 سریال رو دیدم ولی به جرات میگم لاست سرامد همه هست.بعدش هم اسپارتاکوس و فرار از زندان.
یکسری سریال هستن که الان هم در حال پخش هستن خیلی عالی مثل بازی تاج و تخت و بانشی و person هم خوبن ولی خودشونو بکشن نمیتونن مثل لاست بسازن.ییا هیجان فرار از زندان.دکستر و بریکینک به دلم ننشست حتی با اینکه بریکینگ سریال قرن شده ولی خیلی حوصله ی زیاد میخواد بخاطر ریتمش.(نظر شخصیه منه و میدونم خیلیها مخالفن . البته سلیقه ها فرق دارن و عادیه)
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
لاست که اصن نقش هویج رو ایفا میکنه بین اون سه تا ...
دکستر و فرار از زندا هم مثل اینکه قراره ادامه دار بشن تو آریا فیلم خوندم!
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
Prison Break
Dexter
Breaking Bad
Lost
به نظر من فرار از زندان اونم با دوبله فارسی ...
یعنی فیلمیه که فقط کافیه قسمت اولش رو ببینی دیگه بعدش از بس هیجانی و جذاب میشه دیگه از کار و زندگی میندازدد!!!
لاست هم بدک نیست ولی از یه جاهایی دیگه تخیلی میشه !!!
دکستر و برکینگ بد هم یکم دیدنشون حوصله میخواد !!!(هیجانشون نسبت به فرار از زندان و لاست کمتره!)
من وقتی لاست رو دیدم فکر میکردم بهترین سریال تاریخه. بعد که برکینگ بد رو دیدم فهمیدم که اشتباه کردم!!!!! دکستر و فرار از زندان که خیلی سطحشون پایینه. آنتونی هاپکینز بعد از اینکه برکینگ بد رو دیده بود یه نامه تو فضای مجازی منتشر کرده بود گفته بود: من کل سریال رو تو دو هفته دیدم از بس دیوونش شدم. گفته بود که بازیگر های برکینگ بد بهترین بازیگر های تمام تاریخ هستن!!!!!!
بین اینا بریکینگ بد
ولی من سریال House m.d بیشتر از همه دوست دارم که اتفاقا یکی از پر طرفدار ترین سریال ها هم بود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)