با سلام خدمت دوستان بارانی
هدف از ایجاد این تاپیک معرفی و بررسی برترین و جذاب ترین رمان های تاریخ هست تا دوستان دیگر هم اگر خواستن این رمان ها رو بخونن و لذتش رو ببرن .
روال کار تاپیک هم اینه که ابتدا کتابی رو معرفی می کنم یا شما دوستان معرفی می کنید و دو لینک در اینجا قرار میگیره یکی لینک خرید پستی از یک سایت خیلی معروف و مورد اطمینان ( دی جی کالا , البسکو و ... ) و لینک دوم لینک دانلود نسخه دیجیتالی کتاب تا به هر روشی که مایل هستید رمان مورد نظر رو تهیه کنید و بخونید .
در معرفی کتاب هم اول سعی کنید تجربه ی شخصی خودتون رو بنویسید و بعد به سایت هایی که نقد و بررسی انجام دادن رجوع کنید ولی اگر کتابی رو نخوندید و فقط تعریفش رو شنیدید می تونید فقط از سایت های دیگه با ذکر سایت منبع مطالبتون رو بزارید
منظور از نام تاپیک هم اینه که خود من هر هفته یک رمانی که خوندم رو قرار میدم و به طور کامل معرفیش می کنم , بقیه ی دوستان می تونن هر چندتا که خواستن معرفی کنن و در مورد کتاب های مختلف بحث کنن و از این بابت هیچ محدودیتی نیست !
نکته ی خیلی مهم :
دوستان ازتون عاجزانه تقاضا دارم نظم تاپیک و برهم نزنید و اسپم های گوناگون قرار ندید اگر اهل مطالعه نیستید یا از این جور تاپیک ها خوشتون نمیاد اجباری به شرکت در بحث نیست ولی اگر اسپم قرار بدید پاک میشه ! پس خواهشا غیر از مطالب عنوان تاپیک چیز نامربوط ننویسین
ممنون !