تیزر موزیک ویدئو جدید سیاوش قمیشی به نام " آینده " به زودی...
پخش انحصاری از Bia2 ...
تیزر موزیک ویدئو جدید سیاوش قمیشی به نام " آینده " به زودی...
پخش انحصاری از Bia2 ...
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
J.LO -A.K.A
تاریخ انتشار : هفدهم ژوئن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هشتمین آلبوم استودیویی این خواننده ی محبوب و دوست داشتنی از ماجرا و مشکلات زناشویی جی لو با همسر سابقش مارک آنتونی و اولین تور جهانی وی ، الهام گرفته شده است . او در مورد حال و هوای آلبوم جدیدش اینطور توضیح می دهد : " زمانیکه من برگشتم ، فهمیدم من از تمامی اتفاقات بد زندگی ام ، جان سالم بدر بردم . من اکنون واقعا بهتر و قوی تر از گذشته ام می باشم . من احتیاج دارم که به استودیو برگردم" ... این خواننده در متنی که بعد از دریافت جایزه ی Icon Awards 2014 ایراد کرد ، گفت : " تمام چیزهایی که من از خودم و عشق یاد گرفته ام تبدیل به این آلبوم شده است .
اولین لید سینگل از آلبوم A.K.A به نام First Love در تاریخ یکم می ماه عرضه شد .این آهنگ نقدهای مثبتی از منتقدان دریافت کرد و یکی از منتقدان در مورد این آهنگ گفت : جی لو در این آهنگ توانست خط موجود بین سبک پاپ و هیپ -هاپ را حفظ کند".
Jack White-Lazaretto
تاریخ انتشار : دهم ژوئن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قبلی این خواننده ی سبک راک به نام Blunderbuss با موفقیت های مالی خوبی روبرو شد که از جمله این موفقیت ها می توان بهرسیدن این آلبوم به رتبه ی یک بیلبورد اشاره نمود و همچنین کاندید شدن آلبوم در بخش " بهترین آلبوم راک سال " و " بهترین آلبوم سال" از موفقیت های هنری این اثر است . آلبوم جدید جک به احتمال زیاد بهتر یا هم سطح آلبوم قبلی خواهد بود .. جک وایت در مصاحبه با رولینگ استونز خاطر نشان کرد که بر روی 20 تا 25 ترک برای آلبوم جدیدش کار می کند اولین آهنگ از این آلبوم به همین نام در تاریخ .بیست و دوم آپریل منتشر شد
Miranda Lambert-Platinum
تاریخ انتشار : سوم ژوئن
این ستاره ی سبک کانتری خودش را برای موفقیت پنجمین آلبوم استودیویی اش آماده می کند که لید سینگل اتوماتیک از این آلبوم توانست به رتبه ی ششم چارت آهنگ های HOT Country برسد . این آلبوم LP شامل پانزده ترک است که از جمله ی ترک ها می توان به آهنگ Somthin Bad اشاره کرد که با دیگر ستاره ی کانتری ، کری اندروود خوانده شده است و در مراسم بلیبورد امسال اجرا شد .
Lucy Hale -Road Between
تاریخ انتشار : سوم ژوئن
این ستاره ی سریال Pretty Little Liars اولین آلبوم دوران کاری اش را انتشار خواهد داد . اولین سینگل از این آلبوم، به نام That's What i Call Crazy قبلا انتشار داده شد که توسط خواننده ی کانتری Kacey Musgraves نوشته شده بود . لوسی در مصاحبه با بیلبورد گفت که ساختن و گوش دادن به آلبوم جدیدش برایش لذت بخش و شادی آور بوده است و امیدوارست مردم به اولین آلبوم جدید وی گوش بدهند و آهنگ های FUN و انرژی داری درون آلبوم است .
Mariah Carey -Me. I am... Mariah
تاریخ انتشار : بیست و هفتم می
آخرین کار این خواننده ی افسانه ای در سال 2010 بود که مورد استقبال چندانی قرار نگرفت و حالا ماریا چهاردهمین آلبوم استودیویی اش را در بیست و هفتم می انتشار خواهد داد که این آلبوم شامل آهنگ هایی به سبک R&B و hip-hop است و سه سال بر روی این آلبوم جدید کار شده است . ماریا در این آلبوم وعده ی Ballad های بزرگ و محشر را به فن ها داد
آهنگ جدید تی ام بکس به نام پرچمو بده بالا بزودی
دانلود تیزر:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط daniyal : 05-24-2014 در ساعت 01:12 AM
آهنگ جدید امین حبیبی به نام تکیه گاه... بزودی
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)