[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
آلبوم شهرام ناظری با عنوان«درفش کاویانی» اواخر خرداد منتشر میشود.
قطعات ابتدای این آلبوم با آوای گاتا یا هوره آغاز میشود و بخشهای مختلف اینآلبوم عبارتند از پادشاهی ضحاک، تولد فریدون، ضحاک در جستجوی فریدون، کاوه آهنگر و انتهای داستان که شامل داستان نابودی ضحاک است.آهنگسازی این اثر به شکل ارکستر مقامی و سنتی اجرا شده است.
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
خبر جدید و داغ داغ اینبار از آلبوم جدید استاد سیاوش قمیشی ( دامت برکاته )
آلبوم جدید استاد با نام احتمالی " پاییزی " مراحل پایانی رو پشت سر میزاره و احتمالا آبان منتشر میشه
آهنگ جدید حسین زمان به نام " فکر تو " >> به زودی ...
آلبوم جدید مهدی احمدوند به نام " از این ساعت " >> به زودی ... ( بعد از ماه رمضان )
هم داستان عزیز
همراه دنگ
آلبوم، کامل شده و روزهای آخر را در دل استودیو می گذراند.
چند کار و همکاری دیگر هم جدا از آلبوم، بزودی به گوش شما خواهد رسید. برنامه کنسرت ها هم که در اتاقی دیگر ریخته شده.
عشق ما و شما، سستی نمی پذیرد.
دنگ شو کم کار نیست.
دنگ شو - بهار هزار و سی صد و نود و سه
دو سه روز پیش فروم پریده معلوم نیست چه خبره
اجرای زنده فرزاد فرزین در مسکو در فستیوال Art Footbal 2014
480P:
360P:
موزیک ویدئو جدید مسیح و آرش AP به نام " منه " >> به زودی ...
موزیک ویدئو جدید علی جدال به نام " غرقشون می کنیم >> به زودی ...
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)