@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر دوباره اونجوری شد
در جواب اون دستمون ورژن جدیدم نصب کردم درست نشد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر دوباره اونجوری شد
دکتر دوباره اونجوری شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
help
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
دی وی دی رایتر سامسونگ دارم خراب شده.قبلا خودم داغونش کردم
از این هاردا همراه 500 یا 1 ترا قیمتش چنده؟کدوم مارک بهتره؟
یا دی وی دی رایتر نوش چنده الان.مچکر..
تعریف Adata و western رو زیاد شنیدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی رایتر نظر منو میخوای pioneer بگیر البته سونی و ایسوس هم خوبه . قیمتاش بین 65 تا 75 تومنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)