با عرض سلام و خسته نباشید.ببخشید اگه امکانش هست یک برنامه توی کافه بازار هست آزمون آیین نامه رانندگی (قبولی 100%) کاملشو بزارید ممنون میشم.
با عرض سلام و خسته نباشید.ببخشید اگه امکانش هست یک برنامه توی کافه بازار هست آزمون آیین نامه رانندگی (قبولی 100%) کاملشو بزارید ممنون میشم.
بار چند صدمت هست رد شدی؟
برو بخرش مگه چند هست فکر کنم یک جایی بود داشتمش ولی حالا ندارمش به هر حال دمم گرم
برو بیشتر رو پارک دوبل تمرکز کن نترس هم گاز بدی من به هرکی میره آزمون میگم بردار گاز بده ولی هی خاموش میشه ماشین پارکشون به فنا میره رد میشن
من تو نت خودم بعد از اند بار رد شدن رفتم 2 تومن دادم یک سری سوال خریدم مثل بنز قبول شدم افسر رو بار اول من تو مرحله آموزشگاه هی رد میشدم بعدشم عملی رو بار اول مثل بنز قبول شدم
ایشالا قسمتت بشه شیرینت رو بگیرم باهام در تماس باش موفق باشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تومن واقعا میصرفه بخرش ارزش سرچ نداره حلالم هست رد نشی بهت بخندیم خیلی بهتره
همش هم اون صد و شصت و اندی سوال خودش مهمه اونو حتما بخر بری رد نشی بخنیدم اومدی اینجا پست گذاشتی نگن فرومی بدی بود مهران بد
همواره میتوانید از طریق این سایت با من در تماس باشید
خودم آموزش عملیم خوبه اگه شیرازی هستی در خدمتتم
سلام این برنامه دارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان.
یک سوال داشتم از محضرتون.
چجوری میتونیم به شکل زیر، آهنگ رو به ویدیو تبدیل کنیم یا به شکل دیگه.
واسه ی یکی از دوستانم میخواستم.
ممنون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)