صفحه 1144 از 4087 نخستنخست ... 1446441044109411341142114311441145114611541194124416442144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11,431 به 11,440 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    جالب تعدادی از بچه های همین فروم که معمولا با اخباراشون مارو سورپرایز میکنن خبر از زیبا بودن این ویدئو میدادن و عنوان میکردن اهنگ همه پسند نیست ولی ویدئو بسیار زیباست

فعال
    آهنگ که بینظیره حرف نداره، پر انرژی و اکتیو، هر چی گوش بدی خسته نمیشی ، این کار از اون کار هایی هست که هیچ وقت تکراری نمیشه

اما

موزیک ویدیو انتظار بیشتری ازش میرفت ...

اگه شادمهر ویدیوهاش رو طبیعی ضبط میکرد خیلی عالی میشد، این ویدیو رو که کارگردان بدجور ادیت کرده فیلتری که زده رو ویدیو کار رو خراب کرده

3. کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط severi نمایش پست ها
    جالب تعدادی از بچه های همین فروم که معمولا با اخباراشون مارو سورپرایز میکنن خبر از زیبا بودن این ویدئو میدادن و عنوان میکردن اهنگ همه پسند نیست ولی ویدئو بسیار زیباست
    باید طرفدارا برند اینستاگرام از شادمهر بخواند با سینارت کار کنه نه زیگورات. .زیگوارت 2تا ویدئو ضعیف واسه شادمهر ساخت..

نیمه فعال
    بهترین ویدیو ها رو سینارت ساخته و بس

نیمه فعال
    شادمهر

فوق حرفه ای
    جالبه هیچ کدوم از عوامل اهنگ نمیخواستن اسمشون کامل تو ویدیو باشه که شناسایی نشن

بعد تو اینستاگرامشون پره پست اهنگ شادمهر گذاشتن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    دوستانی که نسبت به متن ترانه گله مند هستند و اون رو ضعیف تلقی میکنن کل گفت و گو و پرسش و پاسخ کاربران از ترانه سرا فقط با عشقم رو در لینک پایین بخونند، باشد که قانع بشوند

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    به قول یکی از همین کامنت ها ترانه یه کار سطحی بود.
    یعنی این آهنگ در حد همون احمد سعیدی بود.
    فقط صدای شادمهره که به آهنگ جون داده

حرفه ای

نیمه فعال
    بله بعد از یه سال آهنگ داد خداروشکر...
    خب به نظر من اگه این آهنگ با فاصله زمانیه نهایت 3 ماه با "حس خوبیه"میامد خیلی بهتر بود و آهنگ یه ساله نبود و بهترین موقعیت و مناسبت واسه پخش این مدل آهنگا نوروز به نظر من...
    خودِ کار به نظر من خیلی کار شاد خوبی بود و همچین کارایی جاش همیشه خالی بوده تو آثار شادمهر ولی بخوایم مقایسه کنیم مثلا نسبت به کار قبلی یعنی"حس خوبیه"اون خیلی ناب تر و زیباتر بود از این و اون آهنگی بود که به شخصه خودم پارسال زمانی که اومد شاید 30 بار پشت سر هم گوش میدادمش به مانند خیلی دیگه از کارهای شادمهر!!اما این آهنگو دیروز که گوش دادم واسه اولین بار چیزی که منو درگیر کرد تنظیم بسیار خوبش بود که البته از میلاد هاشمی طبق معمول انتظار داشتم چون تنظیم کننده ی قابلیه(شادمهر بیخود باهاش کار نکرده) ولی از همه بیشتر باز هم صدای زیبای شادمهر و حس قشنگ خوندنش بود که باعث شد این آهنگو دوس داشته باشم،یعنی شاید صدای کس دیگه ای روی این ملودی بود موزیک خیلی معمولی ای میشد،اما رنگ صدای شادمهر خودش خیلی تاثیرگذاره تو بالا بردن موزیک!
    این آهنگم 7،8 روز دیگه تازه میتونین ببینین چقد هیت میشه چون شادمهر بالقوه 90 درصد آهنگاش قابلیت هیت شدنو داره که اینم از هموناس،،بخوام مقایسه کنم بازم این آهنگ از خیلی از آهنگای روز بازار یه سر و گردن بالاتره ولی از خیلی از کارای خوب شادمهر مثلا آخرینش"حس خوبیه" یه سر و گردن پایینتره!!
    حالا بریم سراغ اینکه بعضیا میگن کلا آهنگی که شادمهر نسازه خودش آهنگ خوبی نیست چه تنظیم چه ملودی...من نظرم کاملا مخالفه این دوستانِ...از آهنگایی که بسیار خوب بودن و تنظیم خود شادمهر نبوده که مثال زیاده که فوق العاده شدن،از قدیمی ترا بگیرین مثل"ترس" و بیاین جلوتر مثل"حالم عوض میشه" و "طرفدار" و این آخرم"حس خوبیه" که فوق العاده خوب بودن و جزء بهترین کارای شادمهر بودن.....از کارایی هم که شادمهر خودش ملودیشو نساخته و بسیار بهتر از خیلی کارایی بوده که خودش ساخته بوده هم میشه"رابطه" رو مثال زد که ملودیش مال حسین قربانپور بود یا مثلا همین"فقط با تو عشقم" خیلی بهتر از کارایی مثل"گمت کردم"و"آینده" بود که ملودی و تنظیمش کار خود شادمهر بود و خیلی خیلی خیلی بهتر از کارایی مثل"بغض(بازم میخوامت،بازم میخوامت)"،"شیلا" و "حالا بیا اینجا" و ... بوده!!
    میخوام نتیجه بگیرم که شادمهر تصمیم آخر رو میگیره و با توجه به سلیقش(که طرفداری اگه داره به خاطر سلیقه ی خوبش تو موسیقی بوده) کاری رو انتخاب میکنه از دیگران که مطمینا متوسط رو به بالاس،و نیز بهترین کار اون آهنگسازو میگیره و میخونه...این کار دو مزیت داره یکیش اینکه از تکرار تو کاراش جلوگیری میشه که شادمهر از ابتدای کارش این خط رو دنبال کرده که آثارش هیچکدوم شبیه به هم نیست و دوم اینکه فرصت شناخته شدن به جووونایی رو میده که خیلی میتونن دیده بشن و دیده نشدن که اینکارش واقعا استادانه است که بیای اجازه بدی بدون هیچ غروری چند نفر کنارت چهره بشن(واقعا افتادگیه شادمهر بی نظیره در این موارد که برعکس اینکه اینهمه میگن مغروره من میگم نه،مغرور نیس،غرور داره ولی مغرور نیس،معنیش خیلی فرق میکنه کسی که غرور داره با کسی که مغروره ) که اگه مغرور بود هیچوقت نمیزاشت کسی واسش آهنگ بسازه و بخونه رو آهنگ کسی چون بدون شک خودش جزء بهترین آهنگسازاست و حتی شاید بهترین،اگه مغرور بود نمیزاشت کسی نزدیکش بشه و واسش تنظیم کنه ملودیاشو(اونم کسایی که حتی خیلی تا قبل از این،اینقدر شناخته شده نبودن،چه آهنگساز چه تنظیم کننده) چون بدون شک بازم خودش یکی از بهترین تنظیم کننده های در حال حاضر..پس مطمینا آدم مغروری نیس ولی چرا جلوی آدمایی که خودشونو بالا میدونن و فکر میکنن خیلی بالا هستن از همه لحاظ مغروره و خودشو میگیره و با کسی رفاقتی نمیکنه و یجور محاوره ایش اینه که با گنده مُنده ها(البته از نظر خودشون) حال نمیکنه!!
    این آهنگم در کل نهایتا به نظر من خوب و شنیدنیس و حس آهنگش مثه آهنگ"آشوب(خیالتم میتونه حالمو بهتر کنه)" مهدی یراحیِ که اونم واقعا زیبا بود! و این مدل آهنگا واسه جامعه ی افسرده ی ما تو این روزا خیلی خوبه و میتونه روحیه ی خیلیا از جمله خودمو عوض کنه که واسه چند لحظه از اون فکر مشکلات زندگی بیایم بیرون!!
    دوس دارم شادمهرو چون یه انسان بزرگ گسی که با اونهمه معروفیت و محبوبیت آدمیه که خانواده داره که خیلی راحت میتونست و میتونه آدم کثیفی باشه و خیلی از کارای دیگرو اونور بکنه و بی بند و بار میشد ولی اونور حس اینورشو نگه داشت اینهمه سال و ازدواج کرد،بچه دار شده،زن و بچشو خیلی دوست داره ولی تظاهر نمیکنه به اینکار ولی چهرشو حسشو پستایی که تو اینستاگرام میزاره نشون دهنده ی اینه...کلا آدم فوق العاده ایه که اینهمه سال دور بود و از کشورو تو سختی بود و اینهمه شایعه واسش درست کردن از داخل واسه زمین زدنشو گفتن معتاده وفلان شده و دستگیرش کردن که هممون یادمونه 10 سال پیش چه چیزا میگفتن و خدا امیدوارم ازشون بگذره که،از کسایی که به راحتی آبروشو قصد داشتن ببرن ولی نمیدونستن خدا کسیو که دوست داشته باشه تا ابد بالا نگه میداره و عزتشو بیشتر میکنه و شادمهر عقیلی یکی از این آدماس!!
    خیلی خیلی زیاد شد ولی شادمهر آدم کمی نیستو نمیشه در موردش کم حرف زد!!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

11. 2 کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

13. 2 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1144 از 4087 نخستنخست ... 1446441044109411341142114311441145114611541194124416442144 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 165 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع