ولی اگه سخت گیریهامونو بزاریم کنار اهنگه خوبیه
ولی اگه سخت گیریهامونو بزاریم کنار اهنگه خوبیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا رو ولش شماره شادمهرو گیر آوردم خواستی میتونی مستقیم انتقاد پیشنهادی داری درمیون بذاری باهاش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا میشه گفت به صورت گسترده اونم
راستشُ بخوای تنظیم میلاد هاشمی برای حس خوبیه پارسال حسابی منو شگفت زده کرد و همه جوره از کارش راضی بودم
انصافا واسه شادمهر کمکاری نکرد، با شناخت مختصری که تا اون زمان از مهارت و توانایی آهنگسازیش پیدا کرده بودم انتظار چنان فضاسازی و تنظیم عالی رو هرگز نداشتم
رو همین حساب دلم نمیخواست مث معروف و همین حس خوبیه که تا قبل اومدنشون پیش داوری نابه جا کردم الان دوباره شروع کنم به ....
حدس میزنم این زیگورات رو الک کارتیو به شادمهر پیشنهاد داده باشه و واسطه همکاری بینشون بوده باشه
الک برای جلوه های ویژه ویدئوهای خودش تا اونجایی که دیده بودم چندباری با اینا کار کرده بود وگرنه شادمهر تو غار! چه خبر داره یه کارگردانی به اسم محمد اولاد تو ایران هست و ...
درباره ترانه پست گذاشتم شادمهر خودش سفارش ترانه این مدلی رو داده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)