لطف دارید شما ... تا اونجایی که من دیدم یکی از دموها که خیلی قبل شادمهر منتشر کرد مستقیما عنوان کرده که دموی وارث هست ، این دموهایی که این چند وقت تو اینستاگرام گذاشته یکی عنوان تجربه کن داره که بر اساس پیانو هست و یک دموی بی عنوان که تم اپیک بر اساس ویلون و ویلون سل داره و Outro آهنگ هست که انتهای آهنگُ توضیح میده...
در هر صورت دو دمویی که فکر میکنیم از وارث هست تنظیم های یکسانی ندارند و ربط خاصی هم در تمپو هم رنگ با هم ندارن و دو تنظیم متفاوت هست. مگر اینکه شادمهر از پارت های تنظیمی خاص تو آهنگهاش استفاده کرده که قبلا تو آهنگ های پنجره ، محال ، رسیدی و ... شنیده بودیم و بخش هایی داشتند که از لحاظ رنگ و سازبندی ربطی به اصل آهنگ نداشتند.
سلام کسی ویدئو با تو عشقم با کیفیت مستر یا همون کیفیت اورجینال یا کیفیت کارگردان یادر اصل بیت ریت بالا نداره که بذاره ارزش شو داره واقعا
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
«همراه اول» در سبکهای پاپ، سنتی و تلفیقی برگزار میکند
محبوبترین خواننده پس از انقلاب را شما انتخاب کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شادمهر رای بدید
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
من فکر کنم اون دوتا آهنگ ک دموش لو رفته بود هم جزو آلبوم باشه
این خیلی خوبه که شادمهر بدون واسطه با هوادارهای بیشمار و عجیبش ارتباط مستقیم داره. خوبه بدونه که به ریزترین فعالیتش اهمیت داده میشه . بدونه که دشمنان زیادی هنوز ضد تبلیغ های زیادی برای موسیقیش حتی کاور کردن هایی که سال ها پیش انجام داده... انجام میدن و در موردش بحث میکنن.
و اینکه قرار نیست بگرده تا نظرات مخاطبان موسیقیشُ پیدا کنه. شادمهر تو این 2 سال اخیر به طور کل به دلیل تولد فرزند و بیزینس های دیگه اون جدیتُ تو موسیقی نداشت با چندتا جوون کار کرد و چند کنسرت که بخش زیادیش پلی بک بود و مشخص بود وقت لازم برای تمرین در حوزه موسیقی رو نداشته... گذروند و حتی قطعه ای منتشر کرد که توقع مخاطبان شادمهر این سبک آهنگ ها نبود.
من هنوزم هم باور دارم بعد از انقلاب شادمهر شناسنامه دار ترین و صاحب سبک ترین هنرمند در حوزه موسیقی پاپیولار بوده و حتی آهنگ هایی که کاور کرده تو ساختار سبک شادمهر قرار گرفته شده ! و زیبایی بیشنری کسب کرده.
امیدوارم باز حالا که از لحاظ مالی و کار تجاری بی نیاز تر شده وقت بیشتری بذاره و خاص تر کار کنه . دنبال جوهره موسیقیش بره تا ما دوستانداران موسیقی هم کیف کنیم.
در حال حاضر 127 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 126 مهمان ها)