صفحه 1246 از 4087 نخستنخست ... 2467461146119612361244124512461247124812561296134617462246 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 12,451 به 12,460 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    اینایی که توی این فروم هنوز به پیشبینی های اقای ایکس امید دارن خیلی منو یاد طرفدارای مرحوم احمدی نزاد میندازن که هنوز به کلی گویی های محمود خان برای اصلاح کشور امید دارن!!
    ضمنا آهنگ فقط با تو عشقم نه زیبا بود نه اثر فاخری بود نه در حد شادمهر بود
    نیازی هم به کارشناس موسیقی بودن نداره تا بفهمی چقدر شادمهر افت کرده
    نه صدا اون طراوت گذشته رو داره
    نه شعر
    نه اهنگ...
    اینو همتونم خوب میدونید --- فارق از تعصب باید اینو بپذیریم
    امیدوارم برگرده به روزای خوبش
    اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم

نیمه فعال
    ما هممون از روی "دل" و احساس خوبی که صدای شادمهر به ما می داد طرفدارش شدیم
    و الان همون دل داره بهمون میگه دیگه مثل گذشته آهنگ های شادمهر شوک بهمون وارد نمیکنه متاسفانه
    از اولین اهنگ شادمهر تا الان همراهه صداش بودم
    و همیشه شادمهری خواهم بود
    کل زندگیم با صداش گذشت
    ولی حقیقتا چندین ساله شادمهر رو شادمهر گذشته نمیدونم
    اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم

نیمه فعال
    اهنگ فقط با تو عشقم در حد یک خواننده ای مثل عماد طالب زاده و امثالش بود
    و نه یکی مثل شادمهر عقیلی
    کسی که 0 تا 100 البوم مهستی رو با اون قدرت میبنده
    میاد و یه چنین تراکی میده بیرون واقعا عجیب و ناراحت کنندست

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    فقط با تو عشقم خیلی آهنگ خوبی بود از همه لحاظ..چه ملودی چه تنظیم...باید با هم ترازای خودش مقایسه بشه نه با تقدیر و ماندگار و سبب و...
    ولی با"شیلا"و"دختر آتیشپاره" و شیش و هشتای دیگه ی شادمهر مقایسه بشه که ازونا بهتر بود...از آهنگی به نام"بغض" که هی میگفت بازم میخوامت بهتر بود..از آهنگی مثه حالا بیا اینجا و اونجا بهتر بود ولی خوشبختانه فرقش اینجا بود که اون زمان اینهمه کارشناس موسیقی نداشتیم...خودش میسازه میگین تکرار و چیزی نداشت..کسی میسازه میگین آفات..نمیدونم به کی این روزا میشه امید داشت..اگه همین مدرن تاکینگم که طرفدار اینجا داره ایرانی بودن کارشناسان و اساتید میگفتن آهنگاشون همه شبیهه همه و چیز جدیدی تو ملودیا نیست و ملودیشون مقوایه و شعرشون مقواست و ترانشون زیر مقواس..همونطور که تو آلبوم دوم چارتار اینچیزارو گفتن در حالیکه نمیدونن سبک چارتار اینه،اگه تو اون سبکن اونکارو بلدنو خوب بلدن نه اینکه برن راک بخونن یا برن شیش و هشت بخونن که بگین نو آوری داشتن،اونام مثه گروه مدرن تاکینگ نوع کارشون اون شکلیه و خیلی ام قشنگه و کاراشون ملودیا و شعرای خوبی رو داره ولی مشکل اینجاس اینجا چون تعداد کارا زیاده،هرکسی ام میتونه نظر بده و گوشا هم از شنیدن آهنگ اشباع شده به هر آلبومی و آهنگی و شخصی واکنش نشون میدن،طرفدار چاووشی میگه چاوشی آخرشه شادمهر بده،شادمهریه میگه بقیه نمیفهمن..رضا یزدانی ام کلا تک طرفدارش همرو میکوبه،دلیل همه ی این رفتارا هم اینه که فقط بگن"به منم توجه کنین،منم هستم"
    آلبومای 50 دقیقه ای رو بعد از 20 دقه از اومدنش میگن هیچی نداشت و مقوا بود و افکاری و بمانی و بقیه هیچی نمیفهمن،فقط من میفهمم
    چاوشی آهنگ میده میگن مقوا...یزدانی آلبومشو کسی نمیتونه یه دور کامل گوش بده از بس که دو سه تا آلبوم آخرش بد بوده میگن عالی و نبوغ و فلان و هرکی دوس نداره موسیقی نمیفهمه...خواجه امیری سه تا البوم خیلی عالی میده که تو این سه تا البوم آخرش 80 درصده آهنگاش ملودیای روون و قشنگو دلنشینی واسش درست کرده آقای افکاری،میگن مقوا..نمیگن آلبومای قبل از عاشقانه های خواجه امیری سر جمع تو کل آلبومش دو تا آهنگ قشنگ و دلنشین نمیتونستی توش پیدا کنی نهایت دو تا کارش خوب بود..جوری ایراد میگیرن که فک میکنی بهترین آثار موسیقی دنیا رو اینا جمع کردن یا مدیریت هنریشو به عهده داشتن!!
    به قول شاعر:"گر تو بهتر میزنی،بستان بزن"
    مرسی که وقت گذاشتی و نظرتو گفتی اما به نظر من موسیقی شیلا صد برابر بهتره از فقط با توئه دقت کن میگم موسیقی نه شعر
    بعد هم من اینجور نیستم هر آهنگی بیاد هی بگم شادمهر خودش همه چیزو میدونه و اینم از اون اهنگاس که تو اینده مشخص میشه چی هست و از این روشنفکر بازیا
    من با حسم موزیک گوش دادم 15 سال موزیک شادمهرو الانم میگم فقط موسیقی خودش حتی کاور حتی بیا اینجا
    آهنگ فقط با تو هم از نظر من یه کار فوق العاده معمولی و ضعیف بود
    ویرایش توسط Farbod-7 : 09-09-2016 در ساعت 02:59 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط no one نمایش پست ها
    اهنگ فقط با تو عشقم در حد یک خواننده ای مثل عماد طالب زاده و امثالش بود
    و نه یکی مثل شادمهر عقیلی
    کسی که 0 تا 100 البوم مهستی رو با اون قدرت میبنده
    میاد و یه چنین تراکی میده بیرون واقعا عجیب و ناراحت کنندست
    دمت گرم آلبوم مهستی سراسر احساس تکنیک و زیباییه
    اون موسیقیه فقط با تو هم موسیقی؟
    ولی خودم میگم جواب حرف تو حرف من رو چی میدن
    جواب اینه: هر کی تقدیر و مسافر میخواد و تو گذشته مونده بهتره همونا رو گوش بده شادمهر با موزیک روز جلو میره
    میگی نه حالا نگاه کن

6. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    آلبومای 50 دقیقه ای رو بعد از 20 دقه از اومدنش میگن هیچی نداشت و مقوا بود و افکاری و بمانی و بقیه هیچی نمیفهمن،فقط من میفهمم
    چاوشی آهنگ میده میگن مقوا...یزدانی آلبومشو کسی نمیتونه یه دور کامل گوش بده از بس که دو سه تا آلبوم آخرش بد بوده میگن عالی و نبوغ و فلان و هرکی دوس نداره موسیقی نمیفهمه...خواجه امیری سه تا البوم خیلی عالی میده که تو این سه تا البوم آخرش 80 درصده آهنگاش ملودیای روون و قشنگو دلنشینی واسش درست کرده آقای افکاری،میگن مقوا..نمیگن آلبومای قبل از عاشقانه های خواجه امیری سر جمع تو کل آلبومش دو تا آهنگ قشنگ و دلنشین نمیتونستی توش پیدا کنی نهایت دو تا کارش خوب بود..جوری ایراد میگیرن که فک میکنی بهترین آثار موسیقی دنیا رو اینا جمع کردن یا مدیریت هنریشو به عهده داشتن!!
    به قول شاعر:"گر تو بهتر میزنی،بستان بزن"

تو سیرک مضحک آب و هوا و خاک
    خورشید نصب شد با صدتا رول پلاک ...

اگه قرار باشه همه بشن خواننده و آهنگسار پس کی دیگه میخواد گوش بده
    شما سعی کن هیچوقت اسم کسایی مثل چاوشی و یزدانی رو به زبون نیاری خوب نیست برات واسه سلامتیت ضرر داره
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فعال
    چقدر خوبه که در مورد چرایی افت یک هنرمند صحیت میشه. هرچند فقط از روی احساسات و نه فنی ...
    اینکه شادمهر بعد از آلبوم طرفدار آثاری که ارائه داده (به جز معروف البته به نظر من) دچار افتی قابل حس در گوش مخاطبانش شده قابل کتمان نیست. آثاری مثل فقط با تو عشقم ، گمت کردم ، حس خوبیه و تا حدودی رابطه آهنگ های هستن که از لحاظ ساختاری و تکنیکی مشکل خاصی ندارن و حتی رابطه یک استایل جدید در موسیقی بود ولی اثاری نیست بشه اون انسجام شادمهری در عناصر موسیقایی که قبلا شادمهر داشت رو دید. دلایل بسیاری داره مثل عدم انجام 0 تا 100 کار بوسیله خود شادمهر ، عدم نوازندگی شادمهر در آهنگ هاش ، نبود تیم کاری در کنار هم (بیشتر تیم کاریه شادمهر در ایران حضور دارند) که باعث شده کارها از لحاظ حسی و وزنی مشکل داشته باشه ، عدم انگیزه شخصی خود شادمهر ، بیزینسی شدن فعالیت فعلی شادمهر در موسیقی ، اولویت خانوادگی شادمهر ، تاثیر زندگی غربی بر حس شرقی شادمهر ، افت کلی کیفیت موسیقی فارسی در سال های اخیر و ...

البته در شرایط فعلی و خصوصا در 2 سال اخیر خوشحالم که شادمهر تو بازار فعلی اون فعالیت همه جانبه و جدی رو نداشته ... از آلبوم هایی که این سال ها اومده به جز تعداد اندکی حتی هنرمندانی صاحب سبک آثاری نبوده که همه گیر بشه ...
    ولی با خبرها و فعالیت هایی که شنیدم میشه امیدوار بود شادمهر با همین آلبوم اخیر به دوران اوج خودش برگرده به خصوص تو همین چند ماه که بازبینی فنی شدیدی روی ترک ها انجام داد و نوازندگی هایی که خودش انجام داد برای تکمیل کارها...

به طور کل شادمهر همیشه شادمهر هست همراه با نبوغ ذاتی که در درونش هست و هر لحظه ممکنه ساختارها رو تغییر بده مثل از حالا بیا اینجا به سبب از مشکوک به تقدیر از آینده به انتخاب ... همه این آهنگ ها در نوع خودشون بهترین هستن اما چالش برانگیز ...

10. 2 کاربر مقابل از Candle_ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Candle_ir نمایش پست ها
    چقدر خوبه که در مورد چرایی افت یک هنرمند صحیت میشه. هرچند فقط از روی احساسات و نه فنی ...
    اینکه شادمهر بعد از آلبوم طرفدار آثاری که ارائه داده (به جز معروف البته به نظر من) دچار افتی قابل حس در گوش مخاطبانش شده قابل کتمان نیست. آثاری مثل فقط با تو عشقم ، گمت کردم ، حس خوبیه و تا حدودی رابطه آهنگ های هستن که از لحاظ ساختاری و تکنیکی مشکل خاصی ندارن و حتی رابطه یک استایل جدید در موسیقی بود ولی اثاری نیست بشه اون انسجام شادمهری در عناصر موسیقایی که قبلا شادمهر داشت رو دید. دلایل بسیاری داره مثل عدم انجام 0 تا 100 کار بوسیله خود شادمهر ، عدم نوازندگی شادمهر در آهنگ هاش ، نبود تیم کاری در کنار هم (بیشتر تیم کاریه شادمهر در ایران حضور دارند) که باعث شده کارها از لحاظ حسی و وزنی مشکل داشته باشه ، عدم انگیزه شخصی خود شادمهر ، بیزینسی شدن فعالیت فعلی شادمهر در موسیقی ، اولویت خانوادگی شادمهر ، تاثیر زندگی غربی بر حس شرقی شادمهر ، افت کلی کیفیت موسیقی فارسی در سال های اخیر و ...

البته در شرایط فعلی و خصوصا در 2 سال اخیر خوشحالم که شادمهر تو بازار فعلی اون فعالیت همه جانبه و جدی رو نداشته ... از آلبوم هایی که این سال ها اومده به جز تعداد اندکی حتی هنرمندانی صاحب سبک آثاری نبوده که همه گیر بشه ...
    ولی با خبرها و فعالیت هایی که شنیدم میشه امیدوار بود شادمهر با همین آلبوم اخیر به دوران اوج خودش برگرده به خصوص تو همین چند ماه که بازبینی فنی شدیدی روی ترک ها انجام داد و نوازندگی هایی که خودش انجام داد برای تکمیل کارها...

به طور کل شادمهر همیشه شادمهر هست همراه با نبوغ ذاتی که در درونش هست و هر لحظه ممکنه ساختارها رو تغییر بده مثل از حالا بیا اینجا به سبب از مشکوک به تقدیر از آینده به انتخاب ... همه این آهنگ ها در نوع خودشون بهترین هستن اما چالش برانگیز ...
    احسنت حرفات خیلی منطقی بود

فعال
    بچه ها دلیل نمیشه که شادمهر بخواد فقط مثل تقدیر سبب و ماندگار همیشه اهنگ بده چون فقط ما طرفدار شادمهر نیستیم خودتون خوب میدونید که شادمهر جقدر طرفدار داره پس بقیه چی من خیلی ها رو میشناسم که با فقط باتو عشقم حال میکنن پس دلیل نمیشه یه اهنگ خوند ما خوشمون نیومد بگیم شادمهر افت کرده
    اهنگ های مثل تقدیر سبب و ماندگار یه خورده عامه پسندن
    ولی بیا اینجا و فقط باتو هم طرفدارای خودشو دارن
    و اگه یادتون باشه ترک اینده هم همین مشکلو داشت قبل از این که البوم بیاد ولی وقتی البوم اومد خودشو تو البوم جا داد
    پس باید منتظر البوم باشیم تا راحت تر قضاوت کنیم
    مطمئن باشید تو البوم جدید هم اهنگ قوی داریم هم متوسط و شاید ضعیف
    پ ن = اگه همه اهنگهای ترک البوم جدید مثل تقدیر انتخاب و.... باشه شادمهر سالهای بعدی باید بهتر از البوم قبل کار بده بیرون و اگه نده یواش یواش از دل مردم بیرون میره
    البوم دادن هم برنامه ریزی های خودشو داره اینطور نیست که یه خواننده 10 تا کار تاپ داشته باشه بذاره تو البوم پخش کنه
    شادمهری باشین
    ویرایش توسط Hosein333 : 09-09-2016 در ساعت 02:35 PM

13. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1246 از 4087 نخستنخست ... 2467461146119612361244124512461247124812561296134617462246 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 165 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع