هم ترانش عالی بود هم کار شادمهر،فک کنم بعد انتخاب و رابطه یه موزیک شادمهر انقد بهم نچسبیده بود،ویدیوشم خوب بود بنظرم زیاد پیچیده نبود و ساده ولی مفهوم میرسوند.صداش که شنیدم یهو یاد کارای قدیمش افتادم
هم ترانش عالی بود هم کار شادمهر،فک کنم بعد انتخاب و رابطه یه موزیک شادمهر انقد بهم نچسبیده بود،ویدیوشم خوب بود بنظرم زیاد پیچیده نبود و ساده ولی مفهوم میرسوند.صداش که شنیدم یهو یاد کارای قدیمش افتادم
تو کامنتای رادیو جوانم میخوندم یه عده هم همینو گفته بودن،یکی گفته بود ضعیف ترین کار شادمهریکی گفته بود خیلی ضعیف و... خلاصه اینکه من از موسیقی خوشم نیاد میگم خوشم نیومده و تمام این میشه نظرم،ولی اینکه بیاد کسی بگه ضعیف بنظرم حرف ناروایی چون در حد شنونده عادی نیست بخواد موزیک نقد کنه بگه مقوا!یا لذت میبری یا نمیبری همین و گفتن نظرت هم محترمه البته بدون تیکه پرونی و توهین
نظر 4 تا ادم بیکار از کی تا حالا مهم شده
انقدر چرت و پرت شنیدین عادت کردین توانایی درک و فهم این کارو ندارین
در ضمن اینم شاهکار نبود یک کار خیلی معمولی بود از شادمهر که یک خط و مشی بده به بقیه![]()
دفعه اول ملودی چقدر تو ذوقم زد اما بار دوم بهتر شد
ساختار و فرم کلی آهنگ جالبه هیچ کدوم از آهنگای چند سال اخیرش این مدلی نبوده
اگه بخوایم منصفانه قضاوت کنیم کار کاره خوبی بود ولی شادمهر انتظارات را از خودش برده بالا با ترانه هایی مثل سبب و تقدیر و انتخاب و... برای همین شاید این ترانه را بعضیا دوست نداشته باشند و مهمترین دلیلش ب نظر من این بود ک کار یه کاره اجتماعی بود ک کمتر تو خواننده ها خونده میشه و اینکه گوش ما ب ترانه های عاشقانه عادت کرده..ولی در کل ی کاره خوب و تمیز از شادمهر شنیدیم.
با اینکه توی تقویم من و تو جز زمستون نیست
با اینکه زندگی کردن تو این شرایط آسون نیست
با اینکه آرزو هامون به خواب و رویا محدوده
تا میتونی تحمل کن که تا بوده همین بوده
خیلی قشنگه ..![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)