نوشته اصلی توسط Farbod-7 میلاد هاشمی و قطعه اسلو و هیت خودت خندت نمیگیره آهنگ های میلاد هاشمی همه ریتم شادی دارن اون ترانه ای ک من دیدم هیچ جوری ب آهنگ شاد نمیخوره
نوشته اصلی توسط masoud741 اون ترانه ای ک من دیدم هیچ جوری ب آهنگ شاد نمیخوره میذاری متنشو؟
نوشته اصلی توسط Allaxa میذاری متنشو؟ تو نمیتونی بری وقتی عاشقی هنوز هرچی از تو بشنوه ب خودم گفتی ی روز زندگی کردم تو را تا نگاه آخرت من همین نزدیکیام ی قدم پشت سرت
بچه ها کسی از احسان خبر نداره خیلی وقته پیداش نیست
نوشته اصلی توسط masoud741 بچه ها کسی از احسان خبر نداره خیلی وقته پیداش نیست نمیاد دیگه
نوشته اصلی توسط asc نمیاد دیگه چرا چیزی شده؟
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عجب..بالاخره چندتا باعث شدند احسان بده..حیف شد احسان همیشه خبراش موثق بود و دست اول کاش دوباره برگرده
نوشته اصلی توسط masoud741 تو نمیتونی بری وقتی عاشقی هنوز هرچی از تو بشنوه ب خودم گفتی ی روز زندگی کردم تو را تا نگاه آخرت من همین نزدیکیام ی قدم پشت سرت اینو راحت میشه شیش و هشت خوند بخونم برات
نوشته اصلی توسط Allaxa اینو راحت میشه شیش و هشت خوند بخونم برات ن بابا این ترانه مخصوص ی کاره اسلو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 174 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن