مونا خودش اعلام کرده که شعرش از آلبوم حذف شده؟؟؟
مونا خودش اعلام کرده که شعرش از آلبوم حذف شده؟؟؟
من که خوشحال شدم آهنگ مونا برزویی خذف شد
اگر کار مال خودشه آهنگ بدون کلامش رو بذاره![]()
بچه من نقل قول می گیرم اسپیسم از کار می یوفته! چرا؟
بر عکس خیلی از دوستان به این آلبوم خیلی امیدوارم!! البته هیچوقت هواداران شادمهرُ درک نکردم. مگر امکان داره شادمهر آهنگی ریلیز کنه که دوست نداشته باشه حالا ساخت خودش باشه یا دیگران پس انتقاد برای چی هست ... این یعنی به قوه ادراک شادمهر در فهم موسیقی شک داشتن. پر مخاطب ترین آهنگ شادمهر در این چند سال حس خوبیه هست که بخشی الهام گرفته شده و بخشی ساخت خودش بوده با تنظیم دیگران یعنی از دید هوادار شادمهر تمام اتفاقات بد با هم اتفاق افتاده (تنظیم از خودش نیست ، بخشی از آهنگ الهام گرفته شده ، خودش ساز نزده و ...) ولی باز مخاطب خوبی داشته و در مقابل آهنگ مثل گمت کردم که به نظرم اصلا آهنگ منسجمی نیست چه از نظر هارمونی چه کیفیت موسیقی تمام کارهاش با شادمهر بود ولی به قول معروف نگرفت.
به نظرم شادمهر خیلی باهوش هست که در این مقطع تیم کاری خودشُ گسترده کرده تا ریکاوری دوران فرود انجام بشه با آلبومی که مدیریت هنریش با خودش هست و حتما نقش در آهنگسازی نیز داشته. مطمئنم فضاهای جالبی رو خواهیم شنید.
بدون پیش داوری موسیقی رو بشنوید، حتی دیوید گیلمور کبیر هم در خیلی موارد در دهه 80 آهنگسازی رو بر عهده نمی گرفت. هنر موسیقی نیاز به جوشش داره اگر جوششی نباشه خلق هنر میسر نیست.
در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 95 مهمان ها)