نوشته اصلی توسط Changed @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو همون فامیل سفیده نیستی؟!؟؟! اره دیگه هیشکیو نمیشناسم خویشتن خویش را معرفی کن
اینو یه فن پیج زده بود
اولش که اسلو بود اماده گریه بودمیهو زد تو پرمونتندش کرد
نوشته اصلی توسط .MASOUD. اره دیگه هیشکیو نمیشناسم خویشتن خویش را معرفی کن علیرضا ملقب به Allaxa و Unforgiven چی کار میکنی دانشجویی؟ شوهرش دادین یا هنوز سبزه گره میزنه؟
نوشته اصلی توسط entehaa اینو یه فن پیج زده بود یعنی فن پیج سورپرایز زد اخر شبی بگو سورپرایز نمیخوایم
نوشته اصلی توسط .MASOUD. اولش که اسلو بود اماده گریه بودمیهو زد تو پرمونتندش کرد من بدبخت تا چن دقیقه پیش فک میکردم سورپرایزی که میگفت همینه تغییر یهویی از اسلو به فست
.MASOUD.
نوشته اصلی توسط Changed علیرضا ملقب به Allaxa و Unforgiven چی کار میکنی دانشجویی؟ شوهرش دادین یا هنوز سبزه گره میزنه؟ اهااااااااااااااایادم اومدعلیرضا نه هنوز هست دنبال شوهریمدعا کن کارشناسیم ته کشیده از بیکاری دارم میخونم برم ارشد
نوشته اصلی توسط Changed من بدبخت تا چن دقیقه پیش فک میکردم سورپرایزی که میگفت همینه تغییر یهویی از اسلو به فست خیلی بیشعوره من اماده چس ناله عشقی بودم لامصب چرا اخه
نوشته اصلی توسط .MASOUD. اهااااااااااااااایادم اومدعلیرضا نه هنوز هست دنبال شوهریمدعا کن کارشناسیم ته کشیده از بیکاری دارم میخونم برم ارشد بخون ارشد خوبیش اینه سربازیت اسون میشه یادش بخیر میگفت تنها ملاکم برای انتخاب همسر = پول
ولی خدایی آهنگش منو گرفته ول هم نمیکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 35 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن