نوشته اصلی توسط masoud741 پس تکلیف ویدئو همیشگی چی شد؟؟ 300 ساعت دیگه
نوشته اصلی توسط Hosein333 300 ساعت دیگه خخخخخخخ
نوشته اصلی توسط Changed @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پیشنهاد هادی اگه ندیدی ببین... Bengü - Sığamıyorum [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زنده باشی پسر... عالی بود.. جاذبه بصری داشت اما مهم برام صدا و تنظیمه باس برم البوماشو بگیرم
نوشته اصلی توسط Aghili امیدوارم ترکهای اسلو هم ملودیش و هم تنظیمش با خوده شادمهر باشه آلبوم رو بدن ما هم گوش کنیم دیگه قضیه رو تا فرشباف لوس نکنه ول نمیکنه دیگه ما خودمون الکی عذاب ندیم بهتره وقتی کسی قدر خودش و کارشو نمیدونه همینه تا حالا میگفت خواننده نیست حالا یهو تبدیل به خواننده شد رفت
Aghili
نوشته اصلی توسط Changed خب پس 400 مگ حجم هدر ندیم واسم کیفیت موزیک مهمه وگرنه قیافه اون دختر عملی رو میخوام چیکار لینک ارسالی رو فرستادم تو اکانت خودم تا دانلود کنم
بچه ها البوم قرار بود شنبه بیاد شد سه شنبه په چی شد
تا اینجا تجربه کن غول بود همیشگی با ویولن زیباش... و ادامه میدمت هم از همین چند ثانیشون مشخصه غولن غوووول خوش بین باشین
نوشته اصلی توسط Farbod-7 لینک ارسالی رو فرستادم تو اکانت خودم تا دانلود کنم دانلود کن نظرتو بگو
نوشته اصلی توسط ^Amin^ بچه ها البوم قرار بود شنبه بیاد شد سه شنبه په چی شد دلت چقدر خوشه
نوشته اصلی توسط entehaa تا اینجا تجربه کن غول بود همیشگی با ویولن زیباش... و ادامه میدمت هم از همین چند ثانیشون مشخصه غولن غوووول خوش بین باشین الکی جو گیر نشیم بهتره غول کجا بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 84 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن