نوشته اصلی توسط masoud741 ممنون از نظر خوبت... راستی همیشگی چی شد؟؟ تو پست قبلی گفتم داداشم فدات عزیزم
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم . . . به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به صفحه اول اضافه شد با تشکر ویژه از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام پارسا جان مطمئنی؟ اخه اگه wav اومده بود اول همه Amir میذاشت
Parsa8
نوشته اصلی توسط Changed سلام پارسا جان مطمئنی؟ اخه اگه wav اومده بود اول همه Amir میذاشت سلام دادا والا نه میخوای بردارم مطمئن شدم میذارم
نوشته اصلی توسط Parsa8 سلام دادا والا نه میخوای بردارم مطمئن شدم میذارم نه بذار بمونه خودی ها خبر دارن چی به چیه اخه AMir نسخه آیتونز هم با اکراه گذاشت گفت از 320 کانورت کردن و کیفیتش پایین اومده
نوشته اصلی توسط Changed نه بذار بمونه خودی ها خبر دارن چی به چیه اخه AMir نسخه آیتونز هم با اکراه گذاشت گفت از 320 کانورت کردن و کیفیتش پایین اومده دقیقا راست گفته امیر خان
نوشته اصلی توسط Hosein333 دقیقا راست گفته امیر خان اره در حد 320 هم نیست
نوشته اصلی توسط Changed نه بذار بمونه خودی ها خبر دارن چی به چیه اخه AMir نسخه آیتونز هم با اکراه گذاشت گفت از 320 کانورت کردن و کیفیتش پایین اومده گذاشتم دانلود شه گوش میدم اگه واقعا باشه میذارم
حسین امروز کاری از پیش بردی یا نه؟
نوشته اصلی توسط Farbod-7 حسین امروز کاری از پیش بردی یا نه؟ نه دختر خالمو ندیدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 195 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 194 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن