نوشته اصلی توسط Hosein333 تو موزیک باران نیست بزار پیدا کنم برات
نوشته اصلی توسط Farbod-7 بزار پیدا کنم برات ممنونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اهنگ فقط قویه یا صدا هم قویه
نوشته اصلی توسط Hosein333 اهنگ فقط قویه یا صدا هم قویه همه چی خوبه ولی موزیک یه سر و گردن از همه چی بالاتر اهنگ باید برم رو گوش بده ببینیم چیزی خاطرت میاد
نوشته اصلی توسط Farbod-7 خاموش کردن شمع فردی دیگر! باعث نخواهد شد شمع شما درخشان تر نور افشانی کند اگر این رفتارها را آدم نبینه واقعا به شک می افته داره تو کشور جهان سومی زندگی میکنه نوشته اصلی توسط Hosein333 پیمان جان تو هم نمیشناسی این اقا رامین جوادی رو چرا عزیز دورادور میشناسم سازنده موسیقی متن سریالای FlashForward Prison Break Game of Thrones و....
نوشته اصلی توسط Farbod-7 پیمان البوم شبح بهنام صفاریان رو بگیر گوش کن حسین اگه نشنیدی شما هم گوش کن موزیک چه قدرتی داره یه ترک یا دو ترک قشنگش را بهم معرفی کرده بودی گرفتم ولی هنوز قسمت نشده کل آلبوم را دانلود کنم
نوشته اصلی توسط peyman.2012 یه ترک یا دو ترک قشنگش را بهم معرفی کرده بودی گرفتم ولی هنوز قسمت نشده کل آلبوم را دانلود کنم کل حجمش اندازه دو ترک از آهنگ هاییه که خودت میدی
نوشته اصلی توسط Farbod-7 کل حجمش اندازه دو ترک از آهنگ هاییه که خودت میدی خخخخ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 192 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن