تاتوی مشترک دست شادمهر و همسرش میا
تاتوی مشترک دست شادمهر و همسرش میا
هر موقع سینگل جدید اومد ینی داریم به آلبوم نزدیک میشیم
ویرایش توسط ehsan1361 : 09-27-2014 در ساعت 10:37 PM
جديد ترين مصاحبه محسن يگانه(5 مهر 93) با هفته نامه "تماشاگران" و صحبت راجع به شادمهر:
*شادمهر عقیلی ستارهای بود که در زمان خودش خیلیها دوست داشتند مثل او بخوانند، تو هم یکی از خوانندههای جوانی بودی که خیلی شبیه شادمهر میخواندی. روزهای اول آمدی که صرفاً از شادمهر تقلید کنی؟
واقعیتی که نمیتوانم آن را کتمان کنم این است که علاقه به شادمهر در من وجود داشته و دارد و اگر دو خواننده وجود داشته باشند که واقعاً دوستشان داشته باشم یکی از آنها قطعاً شادمهر عقیلی است. بدون اغراق میگویم که از هواداران دوآتشه شادمهر هم قدیمیترم. شاید جالب باشد بدانی که با موسیقی بیکلامی که از شادمهر شنیدم طرفدار طرز فکر موسیقیاش شدم. اولین بار که با یک موسیقی غمگین شدم و به سمت موسیقی آمدم، موزیکی بود که شادمهر ساخته بود. فارغ از اینکه شادمهر الآن کجاست و چهکار میکند و آیا عملکرد او با آرمانهای موسیقی امروز ایران همجهت است یا نه (که همه اینها یک مسئله کاملاً شخصی است که فقط به او ربط دارد نه به من و شما) باید بگویم که او تأثیر زیادی روی موسیقی من داشته است. جالب است در این مدت تیترهایی وجود داشته که باعث شده امروز خیلیها فکر کنند من با شادمهر مشکل دارم یا تحتتاثیر شرایط امروزم قرار گرفتهام اما این هم از برداشتهای بد نشأت میگیرد.
*اگر شادمهر از ایران مهاجرت نمیکرد بازهم امروز محسن یگانه ستاره بود؟
نمیدانم چرا اینقدر در مورد شادمهر صحبت میکنیم. سمن واقعاً نمیتوانم خودم را با او مقایسه کنم. زمانی که شادمهر خواننده بود من بچه بودم و با آهنگهایش خاطره داشتم. خیلیهای دیگر هم در آن زمان شبیه شادمهر میخواندند و هنوز هم در همان حال و هوا باقیماندهاند اما شاید خدا برای من خواست و بعضی از کارهایی که خواندم با کارهای شادمهر مقایسه شد و موردتوجه مردم قرار گرفت.
*من هنوز جواب سؤالم را نگرفتم. اگر شادمهر مهاجرت نمیکرد تو امروز محسن یگانه بودی؟
هیچکس نمیداند. شاید اگر شادمهر در ایران میماند طروز فرش به سمتوسویی میرفت که شاید تصویر امروزی شادمهر را ترسیم نمیکرد. به خوب و بد ماجرا هم کاری ندارم، حرف از حدسهای ماست. البته نمیخواهم بگویم سیستم ارشاد طوری است که خلاقیتها را سرکوب میکند. همین سیستم با روحیات عدهای تطابق دارد و با روحیه عدهای دیگر در تضاد است. من و بقیه خوانندههایی که امروز کارشان شنیده میشود و صداهایمان به گوش مردم آشناست همه تکههایی از یک پازل هستیم که هیچ پیشگویی از قبل نمیتوانست آیندهمان را پیشبینی کند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط amirsarab : 09-27-2014 در ساعت 05:58 PM
در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 69 مهمان ها)