وبسایت موسیقی پارس در تیتری جالب شادمهر رو علی جناب موزیک پاپ دانسته !
موسیقی پارس - هاتف حسینی : « موسیقی پاپ » برای ما ایرانیها حکم یک کالای وارداتیرا دارد ! اصل این سبک برای ما نبوده و نیست ؛ ولی توانستیمدر آن قدمهای بزرگی برداریم ! چه آنهایی که « لسآنجلسی » مینامیم ، چه زیرزمینیهاو چه کسانی که به صورت مجاز فعالیت میکنند با خلاقیتهایشان رنگ و بویی ایرانیبه این سبک از موسیقی دادهاند ! « بابک بیات » « حسن شماعی زاده »« اسفندیار منفرد زاده » « واروژان » و هم نسلانشان توانستند « موسیقی پاپ ایرانی »را به اوج برسانند و کارهای ماندگاری بسازند!
که اکنون پس از گذشت نزدیک به ۴ دهه ، هنوز هم در تاپ تن ( Top Ten )پلی لیست ( Playlist ) بسیاری از ما هستند ! بعدها ، هنرمندانِ نسلی دیگرروی کار آمدند که بدون شک سردم دار آنها « شادمهر عقیلی » بودجوانی مستعد و یا حتی به گفتهی دوستان و هوادارنش ـ نابغهایکه توانایی کم نظیری در نواختن سازهای گوناگون ، آهنگسازی و حتی تنظیم داشت !البته هستند هنرمندانی که چنین تواناییهایی ـ و حتی بیشتر از آن ـ دارنداما چطور نام « شادمهر عقیلی » ورد زبان شد ؟
« شادمهر عقیلی » با چنان شرایط بدی از ایران رفت که حتی یک بار اعلام کردکه اگر همهی خوانندههای لسآنجلسی هم به ایران برگردند ، او باز نخواهد گشت !کسی که به زور از کشور بیرون کردند و گفتند که هنرت را خرج بیگانهها کن !« شادمهر » پس از خروج از ایران راهی جدید پیش گرفت ، سبکش عوض شد و مانندِ« پرندهای تازه از قفس رهاشده » به هر طرف سرک کشیدو هر سبک موسیقی را آزمایش کرد ! « شادمهر » مدتی راه خود را گم کردولی خیلی زود بازگشت ! هر قطعهای که آن سوی آبها منتشر میکردبه سرعت با اقبال عموم مواجه و کارهایش یکی پس از دیگری هیت ( Hit ) میشد !رسانههای مکتوب و مجازی داخل ایران هم در این سالها فقط افسوس خوردندکه چرا « شادمهر » در ایران نیست ؛ در دههی اخیر، بسیاری هم به تقلید از او پرداختندکه شاید محبوبیت « شادمهر » را به دست آورند ، ولی نتوانستند جای خالیاش را پُر کنند !پس از سالها ، اخیراً نیز آلبوم « دهاتی » که اولین اثر باکلامش بوددوباره روانهی بازار موسیقی شده است ! چرا ... ؟
یعنی این موسیقی هنوز به امثالِ « شادمهر عقیلی » نیاز دارد ؟ « شادمهر »خواسته یا ناخواسته استاد و الگوی بسیاری از خوانندههایصاحب نام و گمنام شد ! حال « موسیقی پاپ داخل ایران » بدون « شادمهر »به حیات خود ادامه میدهد ! هرچند نمودار ضربان قلب آن سینوسیست و هر از گاهیبا یک شوک نیمه جان دوباره سرپا میشود !و دوباره به راه خود ادامه میدهد ! « شادمهر » مانند هنرمندانی دیگرخلاقیتهای بسیاری داشت که میتوانست « موسیقی پاپ ایرانی » را دگرگون کند !ولی افسوس که این فرصت به او داده نشد !پس از او بسیاری روی کار آمدند و بسیاری هم رفتند ، ولی آب از آب تکان نخورد !
به راستی که ما « شادمهر عقیلی » را ارزان فروختیم !
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
تو بعضی جواب ها بچه ها ام تند رفتن
ولی اون دوست با لحن بسیار بدی داشت صحبت میکرد که این واکنش رو بچه ها نشون دادن
میگم اگه بحث به شکل منطقی ادامه پیدا میکرد به اینجا نمی رسید
البته این داستان به همین شکل تو تاپیک بقیه فن ها هم رخ بده همین برخورد شاید بد تر هم اتفاق بیوفته
در کل هر دو تاش بد بود و بدتر نوع بیان اون دوستمون بود
در ضمن منبعی از این صحبتای دوستمون ارائه نشده
کسی منبعی داره بده مصاحبه رو بخونیم
چون اگه حسادت یا عنادی هم باشه
فک میکنم اون دوستمون خیلی بیشتر از کارن درگیرش بود
شاید حرف کارن عزیز این نبوده
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
من طرفدار شادمهر نیستم
نظرات رو میخوندم رسیدم به واژه های بزرگمرد و کارن همایونفر که این واژه ها کنار هم هیچ سنخیتی با یکدیگر نداردند
کارن همایون فر را میشود در سه وازه توصیف کرد
سارق - سارق و بازهم سارق
جالب اینجاست برای سرقتش هم سیمرغ و این جایزه های پفکی هم میدهند
این شخص موسیقی فیلم کانفورمیست به کارگردانی برناردو برتولوچی و آهنگسازی ژرژ دلرو به سرقت برد به نام خود برای فیلم جرم ثبت کرد و نکته خنده دارتر این است که به این شخص به خاطر سرقتش جایزه پفکی سیمرغ هم میدهند
اگه بری تو تاپیک چاوشی میبینی که رفیقه به ظاهر منتقد اونجا طرفدارای شادمهر رو مسخره کرد و گفت کمدی هستن بعدم موزیسینی که باهاش خاطره داریم رو مسخره کرد و گفت هزارتا ساز میزنه که این سازا معلوم نی چیه..خلاصه گفتن و خندیدن جوابش رو محترمانه اونجا دادم
ولی باز تشریف فرما شدن به تاپیک شادمهر و تکراره توهینات. شخصا آدمه خونسردی هستم که اتفاقا اهل توهین نیستم تو حرفامم توهینی نشد هر چند باز خودت گفتی متوهم هستیم.
دلیله اینکه به شادمهر و طرفداراش چپ و راست توهین میکنید اسمشو نقد میذارید ولی اجازه نمیدید جوابتون داده بشه چیه؟ جز این نیست که شماها خودخواه هستید به نظر و عقیده خودتون نباید توهین بشه اگه توهین بشه ناراحت میشید اما توهین به شادمهر و طرفداراش مجازه به اسم نقد.
آنچه را برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند.
اگه به عقایدت ناراحت میشی توهین بشه به عقاید توهین نکنید لطفا.
شادمهر برای منه دهه شصتی اسطورس. خاطرات زندگیمه پس لطفا شان رو حفظ و توهین نکنید
و اگه توهین به عقاید کردید و به عقایدتون توهین شد خرده مگیرید.
در ضمن از تف کردنات ممنون، در بدو ورود خیلی دوست داشتم و با شوخی هاتم کلی انرژی ولی با این تف غلیظ ، بیخیال
ویرایش توسط Aghili : 12-02-2016 در ساعت 08:52 AM
عاشقم بمون همیشه باورم همیشگی شه
فرق بود و نبودت فرق مرگ و زندگی شه
"همیشگی"
واقعا متاسفم واسه کسانی ک میان واسه ی نفر دیگه تو تاپیک شادمهر ب شادمهر و طرفداراش توهین میکنند... تا اونجایی ک من نظرات را دنبال کردم هیچکس توهینی ب کارن نکرد ولی بعضیا اومدند ب شادمهر توهین کردند و طرفداراش را لمپن خطاب کردند و یکی دیگه هم تف فرستاد...هیچی نگم بهتره فقط میتونم بگم متاسفم
بابا بس کنید دیگه ! همش دنبال اینیم که اون خواننده بده این خوبه اون آهنگسازه جیزه این یانی اون مانیه ... حالا کارن اومده نظرشو در مورد شادمهر گفته این همه سر و صدا نداره ! قرار نیست غلطک بندازیم از روش رد بشیم که ! شادمهر برای طرفداراش برای کسایی که با آهنگاش زندگی کردن و خاطره دارن همیشه شادمهر ِ و کسی که شادمهر رو دوست داشته باشه به این حرفا توجه نمیکنه و فقط به عنوان نظر شخصی حساب میکنه !
کارن هم موزیسینه الکی شلوغش نکنید ! حداقل در موسیقی بی کلام موزیسینیه بزرگیه خیلی هم بزرگه ! شما فقط تیتراژ پلیس جوان رو گوش بدید تا فضاسازی و ساز بندی و هارمونی رو یاد بگیرین !
طرفدار شادمهر هستم ولی کارن حداقل از وحید پویان زمانی هاشمی و ... که شادمهر ازشون به عنوان موزیسین !!! یاد کرده ، بزرگتره خیلی هم بزرگتره !
الکی خودتونو خسته می کنید ! با این حرفا نه شادمهر کوچیک میشه نه کارن
واقعا ارزش نداره بخاطر یه حرف بدون سند از یه ادم بی منطق چندین صفحه بحث بشه و بین دوستان دلخوری پیش بیاد اونم سر موضوعی که اصلا معلوم نیست گفته شده یا نه!بیخود یه کاربر رو بخاطر یه حرف مفت اینقدر بزرگ نکنید و دیگه تموم کنید.
بچسبید به البوم و همیشگی....
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 163 مهمان ها)