صفحه 1609 از 4087 نخستنخست ... 60911091509155915991607160816091610161116191659170921092609 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,081 به 16,090 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    عزیز دل باز شروع نکن
    اگه ما ایه یاس میخونیم شما هم زیاد از حد دل خوشی کاذب دارید
    شما هم زیادی زود باورید . طرف میاد الکی میگه من آلبوم را گوش دادم و آلبوم ضعیفه و شما هم باور میکنید

فعال
    جالبه شماها حرف مونا برزویی و نسل شادمهر را قبول نداریند ک میگند آلبوم خیلی خوبه ولی حرف کسی ک دوتا پست تاحالا تو فروم نذاشته را باور میکنید...الان هرکسی میتونه بیاد بگه من آلبوم را گوش دادم ولی شنونده باید عاقل باشه ببینه طرفش کیه..منم الان میگم آلبوم را گوش دادم و مثلا فقط آهنگ عقل و عشق توش خوب بود و بقیش ضعیفه ولی واقعا شما باید باور کنید؟؟؟؟،،

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    شما هم زیادی زود باورید . طرف میاد الکی میگه من آلبوم را گوش دادم و آلبوم ضعیفه و شما هم باور میکنید

من حرف کی رو باور کردم
    من خودم بر اساس چیزایی که شنیدم و عوامل کار حرف میزنم

فعال
    جالبه شماها حرف مونا برزویی و نسل شادمهر را قبول نداریند ک میگند آلبوم خیلی خوبه ولی حرف کسی ک دوتا پست تاحالا تو فروم نذاشته را باور میکنید...الان هرکسی میتونه بیاد بگه من آلبوم را گوش دادم ولی شنونده باید عاقل باشه ببینه طرفش کیه..منم الان میگم آلبوم را گوش دادم و مثلا فقط آهنگ عقل و عشق توش خوب بود و بقیش ضعیفه ولی واقعا شما باید باور کنید؟؟؟؟،،
    من نه حرف کاربری رو قبول دارم نه نسل شادمهر که همون امیر فرشبافه که داره خودشو معروف میکنه
    مثل شما نیستم به ساز هر کسی برقصم
    خودم بر اساس 10 سال شنیدن موزیک شادمهر حرف میزنم نه حرف این و اون

فعال

من حرف کی رو باور کردم
    شما چجوری وقتی هنوز آلبوم نیومده میگین آلبوم بده؟؟؟ چرا الکی ناامید باشم وقتی هنوز آلبوم را گوش ندادم

فعال

من حرف کی رو باور کردم
    شما چجوری وقتی هنوز آلبوم نیومده میگین آلبوم بده؟؟؟ چرا الکی ناامید باشم وقتی هنوز آلبوم را گوش ندادم

فعال
    کجا گفتم البوم بده؟
    میگم کاری که موزیکش دست یه سری تازه کار درجه دو هست امیدی بهش ندارم
    من امیدی ندارم به جز ترک هایی که کاره خود شادمهره
    این حرفمو خوب یادت باشه بعد ببین کدوم اهنگا خوبه
    خواهشا نقل از من نگیرید بقیه دوستان هم همینطور

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    همیشگی
    اهنگ:وحید پویان
    ترانه:ارش محرابی
    تنظیم:میلاد هاشمی
    کارگردان: sinart
    فقط به این و شادمهر امیدوارم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bijanariya نمایش پست ها
    درود بر دوست عزیز.
    بنده نه آلبوم را گوش دادم و نه اطلاعات بیشتری از همین چیزهایی که درباره آلبوم گفته شده دارم.
    ولی نسبت به سه تا آهنگ اخیر شادمهر انتقاداتی دارم.
    این انتقادات از همان لحظه ای که آهنگ ها را شنیدم به وجود آمده نه اینکه با مرور زمان از و با فروکش کردن احساسات به وجود آمده باشه.
    بنده فکر میکنم شما در این مورد اکثر شادمهریای عزیز هم با بنده هم اندیش باشند.
    کسانی که با یک بار گوش دادن آهنگ جوگیر میشن، اکثرا به دو دسته تقسیم می شوند.یا جوانان زیر 20 سال هستند و یا اینکه طرفدار واقعی نیستن.

طرفدار واقعی از خواننده محبوبش بر اساس شناختی که از قدرت موسیقایی خواننده داره طبعا انتظاراتی داره.
    این انتظارات اگر به هر نحوی براورده نشه با یک بار گوش دادن آهنگ کاملا مشخص خواهد شد.
    پس بهتره جو گیر شده ها را اصلا در دسته بندی طرفدار به شمار نیاوریم.
    اینکه
    شادمهر از وحید پویان و زمانی و ... به عنوان موزیسین یاد کرده، از دو حالت خارج نیست.
    حالت اول اینه که صاحب آلبوم یعنی تهیه کننده به همراه مدیر برنامه ها،به هر دلیل و سیاستی این فشار را روی شادمهر آوردن(بنده از متن قرارداد شادمهر با کمپانی مذکور هیچ اطلاعی ندارم)ولی این میتونه یکی از دلایل باشه.
    و حالت دوم اینه که شادمهر این اشخاص را واقعا به عنوان موزیسین قبول داره و خواسته فضاهای جدید را هم امتحان کنه.
    از آنجایی که شادمهر همیشه از تکرار متنفر بوده احتمال این حالت بیشتر از حالت قبلیه.
    طبعا براساس بازخوردهایی که طرفدارا بعد از انتشار آلبوم میدن شادمهر راه خودش را پیدا میکنه.
    دوست گلم نکته ای که باعث متمایز شدن شادمهر عزیز با دیگر خوانندگان شده تنها هوش موسیقایی این عجوبه نیست،بلکه طرفدارهای شادمهر در پیشرفت او نقش بسیار پررنگی دارند.
    طرفدارانی نکته بین و باهوش که تا کنون هرگز آهنگ های اراجیف را از خواننده محبوبشان قبول نکردند و هرجا که خواننده محبوبشان به اصطلاح پایش را کج گذاشته جلوش ایستادند و انتقادات به حقی کردند.نه مثل طرفدارای بعضی از خواننده ها که یارو چرت و پرت هم خونده واسش به به و چهچه کردن.
    پس اصلا زیبنده نیست که شادمهریای عزیز را جوگیر و احساساتی خطاب کنیم.

به امید روزهای بهتر...
    بدرود.
    با آبی کاملاً موافقم
    حالا دلیلش هر چی بوده خدا داند ولی شادمهر این همه آزمون و خطا کرده بازم ول کن نیست !!! مشخص بود از این عوامل چیزی در نمیاد ! چند روز دارم گوش میدم ولی همه چیز معمولیه ! بازم میگم سلیقه تو موسیقی حرف اول رو میزنه ! البته بنده ادعایی ندارم در حد خودم میگم
    من نگفتم طرفداران شادمهر جوگیر هستند !! شما نگاه کن وقتی تجربه کن اومد چقدر به به چه چه راه افتاد !غول ساختن ازش ولی پس از چند روز گوش دادن خسته شدن و رفت آرشیو تمام !!
    شادمهر اگه میخواست به حرف طرفدارش گوش کنه با اینا کار نمیکرد

نیمه فعال
    حالا آلبوم میاد گوش میکنید .. یه سریا خوششون میاد ، یه سری نه ! اینهمه سر و صدا نداره که
    تمام

صفحه 1609 از 4087 نخستنخست ... 60911091509155915991607160816091610161116191659170921092609 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 130 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 128 مهمان ها)

1. MaMaTiR،
  2. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع