درود بر دوست عزیز.
بنده نه آلبوم را گوش دادم و نه اطلاعات بیشتری از همین چیزهایی که درباره آلبوم گفته شده دارم.
ولی نسبت به سه تا آهنگ اخیر شادمهر انتقاداتی دارم.
این انتقادات از همان لحظه ای که آهنگ ها را شنیدم به وجود آمده نه اینکه با مرور زمان از و با فروکش کردن احساسات به وجود آمده باشه.
بنده فکر میکنم شما در این مورد اکثر شادمهریای عزیز هم با بنده هم اندیش باشند.
کسانی که با یک بار گوش دادن آهنگ جوگیر میشن، اکثرا به دو دسته تقسیم می شوند.یا جوانان زیر 20 سال هستند و یا اینکه طرفدار واقعی نیستن.
طرفدار واقعی از خواننده محبوبش بر اساس شناختی که از قدرت موسیقایی خواننده داره طبعا انتظاراتی داره.
این انتظارات اگر به هر نحوی براورده نشه با یک بار گوش دادن آهنگ کاملا مشخص خواهد شد.
پس بهتره جو گیر شده ها را اصلا در دسته بندی طرفدار به شمار نیاوریم.
اینکه
شادمهر از وحید پویان و زمانی و ... به عنوان موزیسین یاد کرده، از دو حالت خارج نیست.
حالت اول اینه که صاحب آلبوم یعنی تهیه کننده به همراه مدیر برنامه ها،به هر دلیل و سیاستی این فشار را روی شادمهر آوردن(بنده از متن قرارداد شادمهر با کمپانی مذکور هیچ اطلاعی ندارم)ولی این میتونه یکی از دلایل باشه.
و حالت دوم اینه که شادمهر این اشخاص را واقعا به عنوان موزیسین قبول داره و خواسته فضاهای جدید را هم امتحان کنه.
از آنجایی که شادمهر همیشه از تکرار متنفر بوده احتمال این حالت بیشتر از حالت قبلیه.
طبعا براساس بازخوردهایی که طرفدارا بعد از انتشار آلبوم میدن شادمهر راه خودش را پیدا میکنه.
دوست گلم نکته ای که باعث متمایز شدن شادمهر عزیز با دیگر خوانندگان شده تنها هوش موسیقایی این عجوبه نیست،بلکه طرفدارهای شادمهر در پیشرفت او نقش بسیار پررنگی دارند.
طرفدارانی نکته بین و باهوش که تا کنون هرگز آهنگ های اراجیف را از خواننده محبوبشان قبول نکردند و هرجا که خواننده محبوبشان به اصطلاح پایش را کج گذاشته جلوش ایستادند و انتقادات به حقی کردند.نه مثل طرفدارای بعضی از خواننده ها که یارو چرت و پرت هم خونده واسش به به و چهچه کردن.
پس
اصلا زیبنده نیست که شادمهریای عزیز را جوگیر و احساساتی خطاب کنیم.
به امید روزهای بهتر...
بدرود.