امیدوار شدم به هواداران شادمهر که خودمم یکی از اون ها هستم تحلیل میکنن آهنگُ بر اساس توانایی شادمهر در برابر گروهی که الان به عنوان همکار شادمهر هستن.
به احتمال خیلی زیاد هیچ شادمهریه سنتی این آهنگُ در آینده بین ترک لیست انتخابی از شادمهر برای گوش دادن قرار نمیده، آهنگ واقعا معمولی هست و مناسب بود اصلا ویدئو نشه و فقط نقش مکملُ در آلبوم بازی کنه. یک آهنگ عاشقانه مدت دار ... وکال و خوانش شادمهر نقطه قوت آهنگ هست و پس از مدت ها شادمهر خیلی لحن خوندشُ عوض نکرده بود. ملودی کهنه هست و گیرایی نداره و شادمهر با سبک خوندن خودش تا حدودی جذابیت ایجاد کرده، تنظیم هم در نوع خودش خوب هست یه تنظیم فلت که ساختاری امروزی نداره و البته خنثی هست...
در کل میشه این ایرادُ به شادمهر گرفت که میتونست این آهنگُ در آلبوم قرار نده به جز مزیت عاشقانه بودن هیچ دستاورد دیگری برای شادمهر نداره.
انتظارها از شادمهر واقعا بیشتر هست و میشه گفت شادمهر در تقابل با خودش هست. امیدوارم در آلبوم آهنگ هایی باشه که حداقل به اندازه بزرگی و سابقه شادمهر تاثیرگذار باشه.
با توجه به اینکه من اول عاشق صدای شادمهرم و بعد از اون موزیکش، منم خوشم اومد خوب بود اما عاالی نبود!
موندم چرا خودش نمیسازه خب!
اما صدای بینظیرش...
اینجوری که شادمهر داره پیش میره آهنگ های بعدیش ب ه زیر یک دقیق میرسه.آرش محرابی دو بیت میگه وحید پویان هم بادهنش ملودی میسازه و آهنگ تموم...
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
اصلا خوب نبود .. وکال خوب بود ولی هنوزم نظره قبله...صدای شادمهر افت شدیدی کرده به دلیل بالا رفتن سن..طراوت نداره صداش...ولی بازم قبولش دارم..
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
عجب تناقضی!
اینستای رادیو جوان اونگ صفحه شادمهر.... بالای نود درصد راضی بودن ولی اینجا نه
بابا بعضیاتون فازتون چیه؟؟؟ آهنگ به این خوبی بود دیگه...نه اصلا عالی بود... بخدا اگه شادمهر توو این انجمن بود دیگه هیچوقت آهنگ نمیداد... چرا نمیخواید قبول کنید شادمهر نمیخواد تکراری باشه کاراش...خواهشا
فقط گوش کنید و لذت ببرید از بودن شادمهر...
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 174 مهمان ها)