یاد گذشته ها به خصوص سال 91 بخیر ...
برای من خیلی جالب بود یه سری به اینستاگرام زدم . نظراتو خوندم میشه گفت بالای 90 درصد راضی بودند و از آهنگ لذت بردن. این نشون میده بسیاری از مخاطبان شادمهر توقع بالایی از شادمهر ندارند و دنبال موسیقی با پیچیدگی یا ترانه خیلی خاص نیستن ... و البته اینجا میبینم به طرز وحشتناکی آهنگُ میکوبن یه تناقض معناداری هست، آهنگ نه اینقدر بد هست که از همه چیز ناامید بشیم و نه انقدر خوب هست که خیلی دفاع کنیم. شادمهر با همین دو ترک از آلبوم تجربه کن خیلی از هواداران در سایه خودشُ راضی کرده (همون هایی که خیلی پیگیر نیستن و وقتی متوجه میشن هنرمندشون آهنگ داده تهیه میکنن و گوش میدن) و مطمئنن برای هوادارای پیگیر و دوآتیشه هم فکرایی کرده ...
من فکر میکنم در آهنگ تنهاییام میتونیم اوج هنر شادمهرُ در این سن و سال بشنویم ... پارسا جان این هم بگم هیچکس به جز امیر فرشباف کل آلبومُ با هم یکجا نداره و حتی عوامل دخیل هم تنها ترک های مربوط به خودشونُ دارند، حتی آلبوم به آرمین هاشمی و شرکت آونگ تحویل نشده و مستقیما با یک لیبل دیگر که بهداد کاموری و امیر فرشباف زدن وارد بازار میشه ... هر آهنگ ممکنه سورپرایز جالبی باشه ...
ما که از موزیک و نت نویسی سر در نمیاریم و اگه هم سر در بیاریم در حد شادمهر نیستیم که بیایم ایرادت فنی از کار بگیریم و فقط میتونیم ایرادای سلیقه ای بگیریم که مثلا من با این آهنگ حال نکردم و ازش خوشم نیومد و با سلیقه من سازگار نبود یا صدای شادمهر رو دوس ندارم اما اینکه بیایم و بگیم چقدر تحریر بزنه یا چطوری تحریر بزنه یا تو تنظیم از چه سازی استفاده کنه یا به چه موزیکایی علاقه مند باشه یا رنگ تیشرتش قرمز باشه چون من قرمز دوس دارم اینا فضولی تو کارای حرفه ای و تخصصیه یه آدم هنرمند و با سابقه است و تحمیل عقاید و سلایق شخصی خود ماست و همونقدر که ما از آهنگی خوشمون نیومده خیلی ها خوششون اومده و شاید تعدادشون از ماهایی که خوشمون نیومده بیشتره و تو این جمعیت عظیم نظر یک نفر اصلا به چشم نمیاد و نظر هر کس برای خودش محترمه... اگه طرفدار شادمهری مطمئن باش به خاطر تصمیمات حرفه ای که تو انتخاب چهار ستون آهنگاش گرفته بوده وگرنه هیچ موقع طرفدارش نمیشدی پس به انتخاباش احترام بزار .... این فرد همونیه که یک زمانی آلبوم مسافر و خونده بود و ناگفته نمونه تنظیم و ملودی بعضی قطعات مال خودش نبوده و این همون فردیه که تقدیر و انتخاب و آلبوم آخر مهستی رو ساخته ، چطوری به همین راحتی گذشته هنریشو فراموش میکنی و واسش تصمیات فنی و هنری میگیری مگه شادمهر فقط مختص یک نفر و اونم توئه و خواننده سفارشیه خودته؟ که فقط باید طبق علایق تو کار کنه پس بقیه طرفدارا که خوششون اومده نمیفهمن؟ یا شادمهر نفهمه؟ اگه نفهمه چرا طرفدارشی؟ و اگه طرفدارش نیستی چرا در موردش نظر میدی؟؟؟
این نظرو گفتم چون موزیک باران و انجمنش زیاد بازدید داره و خطاب به شخص خاصی نیست
ویرایش توسط Farbod-7 : 12-06-2016 در ساعت 09:57 PM
در حال حاضر 186 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 185 مهمان ها)