صفحه 1671 از 4119 نخستنخست ... 67111711571162116611669167016711672167316811721177121712671 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,701 به 16,710 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    گیتاری که خودش تو روز سرد میزنه....
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    گیتاری که خودش تو روز سرد میزنه....
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نگرانم...تا بیستم هزار بار میمیرم و زنده میشم.
    حتی سلیقه بنده به این بخش از آهنگ روز سرد هم نزدیک نبود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    چند تا از نظرات روس ها رو بررسی کردم آهنگ رو دوس داشتن فقط ظاهرا شاکی بودن که چرا شادمهر تو ویدئو سرد برخورد کرده با خانوم خوشگله

4. کاربر مقابل از bijanariya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Candle_ir نمایش پست ها
    یاد گذشته ها به خصوص سال 91 بخیر ...

برای من خیلی جالب بود یه سری به اینستاگرام زدم . نظراتو خوندم میشه گفت بالای 90 درصد راضی بودند و از آهنگ لذت بردن. این نشون میده بسیاری از مخاطبان شادمهر توقع بالایی از شادمهر ندارند و دنبال موسیقی با پیچیدگی یا ترانه خیلی خاص نیستن ... و البته اینجا میبینم به طرز وحشتناکی آهنگُ میکوبن یه تناقض معناداری هست، آهنگ نه اینقدر بد هست که از همه چیز ناامید بشیم و نه انقدر خوب هست که خیلی دفاع کنیم. شادمهر با همین دو ترک از آلبوم تجربه کن خیلی از هواداران در سایه خودشُ راضی کرده (همون هایی که خیلی پیگیر نیستن و وقتی متوجه میشن هنرمندشون آهنگ داده تهیه میکنن و گوش میدن) و مطمئنن برای هوادارای پیگیر و دوآتیشه هم فکرایی کرده ...

من فکر میکنم در آهنگ تنهاییام میتونیم اوج هنر شادمهرُ در این سن و سال بشنویم ... پارسا جان این هم بگم هیچکس به جز امیر فرشباف کل آلبومُ با هم یکجا نداره و حتی عوامل دخیل هم تنها ترک های مربوط به خودشونُ دارند، حتی آلبوم به آرمین هاشمی و شرکت آونگ تحویل نشده و مستقیما با یک لیبل دیگر که بهداد کاموری و امیر فرشباف زدن وارد بازار میشه ... هر آهنگ ممکنه سورپرایز جالبی باشه ...
    خیلی نظرت خوب بود دوست عزیز..ب نظرم شادمهر تونسته با همیشگی اکثر طرفداراش را راضی کنه.این دوستانی هم ک اینجا انتقاد دارند اکثرا کسانی هستند ک دوست دارند شادمهر خودش آهنگسازی کنه وگرنه هیچکدوم نگفتند خود ترانه یا صدای شادمهر خوب نیست تو این ترانه...عیب کار از نظر من و اکثر دوستان کوتاهی ترانست ک شادمهر تونسته با تعغیر اوج صدا و لحنش تو قسمت دوم ترانه کمی این عیب را بپوشاند..در کل همیشگی عالی بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    نمیدونم اینجا کارشناسا زیادند یا تو اینستاگرام و... همه عامند و چیزی از موسیقی سرشون نمیشه.آخه نظرات اینجا با اونجا 360 درجه فرق میکنه
    به کاربرای موزیک باران ایمان داشته باش...این سایت را از سال ها پیش میشناسم.
    بچه های فوق العاده باهوشی در تالارهایش فعالیت میکنند.

نیمه فعال
    یاد گذشته ها به خصوص سال 91 بخیر ...

برای من خیلی جالب بود یه سری به اینستاگرام زدم . نظراتو خوندم میشه گفت بالای 90 درصد راضی بودند و از آهنگ لذت بردن. این نشون میده بسیاری از مخاطبان شادمهر توقع بالایی از شادمهر ندارند و دنبال موسیقی با پیچیدگی یا ترانه خیلی خاص نیستن ... و البته اینجا میبینم به طرز وحشتناکی آهنگُ میکوبن یه تناقض معناداری هست، آهنگ نه اینقدر بد هست که از همه چیز ناامید بشیم و نه انقدر خوب هست که خیلی دفاع کنیم. شادمهر با همین دو ترک از آلبوم تجربه کن خیلی از هواداران در سایه خودشُ راضی کرده (همون هایی که خیلی پیگیر نیستن و وقتی متوجه میشن هنرمندشون آهنگ داده تهیه میکنن و گوش میدن) و مطمئنن برای هوادارای پیگیر و دوآتیشه هم فکرایی کرده ...

من فکر میکنم در آهنگ تنهاییام میتونیم اوج هنر شادمهرُ در این سن و سال بشنویم ... پارسا جان این هم بگم هیچکس به جز امیر فرشباف کل آلبومُ با هم یکجا نداره و حتی عوامل دخیل هم تنها ترک های مربوط به خودشونُ دارند، حتی آلبوم به آرمین هاشمی و شرکت آونگ تحویل نشده و مستقیما با یک لیبل دیگر که بهداد کاموری و امیر فرشباف زدن وارد بازار میشه ... هر آهنگ ممکنه سورپرایز جالبی باشه ...
    اگر برای هواداران دو آتیشش فکری نکرده باشه...یعنی اوایل تابستون به هر قیمتی شده میرم امریکا و...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bijanariya نمایش پست ها
    اگر برای هواداران دو آتیشش فکری نکرده باشه...یعنی اوایل تابستون به هر قیمتی شده میرم امریکا و...
    داداچ داری اشتباه میزنی امیر فرشباف همین تهرانه 😂

حرفه ای
    این چی بود اصلا داغون بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    دیدی اخرش همه فهمیدن این داخلی ها افت هستن
    چه فاییده هر چی بگیم اثر نداره
    نرود میخ آهنین در سنگ

نیمه فعال
    ی
    حتی آلبوم به آرمین هاشمی و شرکت آونگ تحویل نشده و مستقیما با یک لیبل دیگر که بهداد کاموری و امیر فرشباف زدن وارد بازار میشه
    دوست عزیز آلبوم میخواسته پنجشنبه 4 آذر بیاد ! درسته آونگ فقط ویدئو رو میزنه و با این لیبل خیالی که ساخته ی آقایونه منتشر میشه ولی آلبوم 24 نوامبر دست آرمین بوده !! آرمین به خاطر یه سری از مسائل از دست شادمهر عصبانیه ...
    همین الان آلبوم دست خیلی از دوستان و اطرافیان آقایونه !
    بهتره وقتی از چیزی خبر نداریم سکوت کنیم

صفحه 1671 از 4119 نخستنخست ... 67111711571162116611669167016711672167316811721177121712671 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 75 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 75 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع