صفحه 1675 از 4087 نخستنخست ... 67511751575162516651673167416751676167716851725177521752675 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,741 به 16,750 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    ناموسن دیگه اهنگو با خاک یکسان نکنید
    واقعیت اینه که از همون زمونه البوم خیالی نیست تا الان تو هر البومی شادمهر چندتا کار داشته که عوام اصلا گوش ندادن بغض رسیدی میخواستمت وقتی دیدم تو چشمات و...اینا اهنگهایی بودن که فقط طرفداران همیشگی شنیدین و هیچوقت هیت نشدن و یه چیز طبیعیه که همه اهنگهای یه البوم هیت نشه
    حالا بنظر میرسه شادمهر از اون اهنگهای خاص و ریسک دارش دست کشیده تو این البوم سعی کرده اکثریت رو راضی نگه داره که تا الانم با این دو کار کاملا موفق شده
    واسه نود درصد شنوندها اصلا مهم نیست کی اهنگهارو ساخته و ترانش واسه کیه شادمهر تو این البوم بیشتر بفکر این نود درصده
    من مخالفم با این مسئله.دلیل هم دارم اونم اینه که هیچوقت یک خواننده بزرگ نمیاد همچین اقدامی کنه .چون عوام واکثریت نهایت یک دو هفته ته تهش یک ماه گوش بدن ولی بعدش میرن سراغ خواننده های دیگه ولی طرفدارهای شادمهر با این البوم زندگی میکنن .تو خلوت خودشون.پشت فرمون.موقع خواب.مهمونی سر کار و و و هرجا که بگی. برای همین شامهر یا هرکس دیگه نمیاد همچین کاری کنه

فوق حرفه ای
    واقعیت اینه که از همون زمونه البوم خیالی نیست تا الان تو هر البومی شادمهر چندتا کار داشته که عوام اصلا گوش ندادن بغض رسیدی میخواستمت وقتی دیدم تو چشمات و...اینا اهنگهایی بودن که فقط طرفداران همیشگی شنیدین و هیچوقت هیت نشدن و یه چیز طبیعیه که همه اهنگهای یه البوم هیت نشه
    حالا بنظر میرسه شادمهر از اون اهنگهای خاص و ریسک دارش دست کشیده تو این البوم سعی کرده اکثریت رو راضی نگه داره که تا الانم با این دو کار کاملا موفق شده
    واسه نود درصد شنوندها اصلا مهم نیست کی اهنگهارو ساخته و ترانش واسه کیه شادمهر تو این البوم بیشتر بفکر این نود درصده
    داداشم من نگفتم بده
    اولین پست من بعد آهنگ این بود
    که همه چیزش تقریبا استاندارده
    انتظار من بیشتره
    یه چی بگم
    اگه همه موزیسین های در حال حاضر بیان یه آهنگ بی کلام بسازن
    بدون شک شادمهر بین 3 نفر اول هست
    پس حیفه این استعداد استفاده نشه
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    حقیقته

تو این یه ساله اینقدری که ملت حامد همایون و اشوان گوش می کنن شادمهر گوش نکردن

منظورم این نیست که اونا بهتر از شادمهرن منظورم اینکه مردم خلاقیت می خوان نه اوج و تحریر شادمهری !!

سلیقه مردم عوض نشده
    اینا از لحاظ موسیقیایی در حد بیا اینجا هم نیستن
    اینا با سیاست های کلان اومدن جلو که سلیقه طرفدارای موسیقی و گوششون به موسیقی مبتذل عادت کنه

اگه لای لای های های شادمهر بده که
    این همایون کل آهنگش لای لای های های هست
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

کاربر جدید
    من با این مسئله مخالفم.دلیلش اینه که هیچوقت شادمهر یا خواننده بزرگ نمیاد همچین اقدامی کنه .چون اکثریت و عموام نهایت سه هفته ته تهش یک ماه گوش کنن البوم وبعد میرن سراغ خواننده های دیگه ولی طرفدارهای شادمهر با این اهنگ ها زندگی میکنن.تو خلوت خودشون ،پشت فرمون،موقع خواب ،تو مهمونی و محل کار وهزارجای دیگه به همین دلیل نمیاد این کار کنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    حقیقته

تو این یه ساله اینقدری که ملت حامد همایون و اشوان گوش می کنن شادمهر گوش نکردن

منظورم این نیست که اونا بهتر از شادمهرن منظورم اینکه مردم خلاقیت می خوان نه اوج و تحریر شادمهری !!
    از این خوانندها تا دلت بخواد اومدن و رفتن یکی دوتا اهنگشون هیت شده ولی بعد هرچی زور زدن اهنگهاشون حتی تو هیت های روز پخش هم قرار نگرفته!
    ره رو انست که اهسته و پیوسته رود

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    سلیقه مردم عوض نشده
    اینا با سیاست های کلان اومدن جلو که سلیقه طرفدارای موسیقی و گوششون به موسیقی مبتذل عادت کنه

وقتی جامعه میطلبه اونا هم میسازن و ملت تغذیع می کنن

بعد وقتی اهنگی مثل همیشگی از شادمهر میاد بیرون زیاد چیز جدیدی نیست چون هزاران نفر قبلا همینجوری خوندن و مردم گوششنون عادت کرده به این جور کارا

گوش مردم چیز جدید وقتی میطلبه اونها هم میسازنن امثال کاکوبند اینا

7. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    امیر فرشباف رو از نزدیک دیدم ...بچه باسلیقه ایه ... و یکی از طرفدارای سه آتیشه شادمهر بوده(شاید حتی بیشتر از شماها) ولی الان داره همه چی رو فدای پول میکنه و گذشته اش رو فراموش کرده که اگه اسمی ازش میشناسیم به خاطر همین شادمهره و عشق به همین شادمهر ... فکر کنم هزینه تنظیم و میکس و مستر با امیرفرشباف بوده(البته خودش میگه) و چون فکرم نمیکنم امثال وحید پویان و میلادهاشمی از شادمهر پول بگیرن ...تازه باید یه پولی به شادمهر بدن تا اثرشونو بخونه( که شاید این کارم امیرفرشباف کرده باشه) ...آرون میگفت من از شادمهر برای قطعه معروف پول نگرفتم و افتخارمه با شادمهر همکاری کردم و مهران عباسی برای اینکه تنظیمش برای آهنگ معروف انتخاب نشد و آرون حسینی جایگزینش شده بود ناراحت بود ... و فکر میکنم امیرفرشباف تنها هزینه ای که داره میکنه هزینه تکثیر سی دی و چاپ لیبل در ایران و پخش به صورت غیرقانونی در ایرانه که ممکنه برای کسی که از سهامدارای شرکت تصویر دنیای هنر و تصویرگستر پاسارگاده و مدیر برنامه های مهدی یراحی و.... است گرون تموم بشه و ممکنه هیچوقت اینکارو نکنه ...و یکی از دلایلی که مارک آونگ نمیخوره همین اقدامیه که ایشون میخواستن یا میخوان انجام بدن و سودی به آرمین هاشمی و آونگ نمیرسه و اونا فقط تو پخش آلبوم در خارج از کشور دخیلن که تو این کار باتجربه و متبحر هستن .. و اصلا بین آرمین هاشمی و شادمهر اختلافی وجود نداره و دارن خودشونو برای کنسرت کریسمس آماده میکنن ... یعنی همه این اتفاقات ناجور به خاطر پوله و تصمیمات نادرست امیرفرشباف برای مطرح کردن اون 4 تا هنرمنده که احتمالا ازشون پول گرفته و شادمهرم گرفتار این بازی شده و استفاده از کلمات این 4 ناجی و حتی تعریف شادمهر از اینا مصدق این حرفاست ...
    شادمهرم تصمیمات درست و در ارزونترین حالت و بدون زحمت گرفته .... آهنگای این آلبوم خیلی قشنگن اما به آثار ساخته شده توسط خودش نمیرسن و واقعا وحیدپویان یه پدیده ایه مثل علیرضاافکاری و اینده خوبی داره ولی شادمهر و نباید با این جوجه آهنگسازا که الگوشون شادمهر بوده مقایسه کرد ..

9. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    سلیقه مردم عوض نشده

من خودم امشب از طریق کسی حامد همایمون شناختم و گوش دادم خوشم هم اومد حقیقتش ولی ولی ولی یادت باشه مردم ما موج سواری خوب بلدن.بنیامین سال 85یادته؟؟؟؟الان کجاست؟؟؟صبر کن صبرر اینم موجیه

11. کاربر مقابل از anderes141 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    از این خوانندها تا دلت بخواد اومدن و رفتن یکی دوتا اهنگشون هیت شده ولی بعد هرچی زور زدن اهنگهاشون حتی تو هیت های روز پخش هم قرار نگرفته!
    ره رو انست که اهسته و پیوسته رود
    منظورم هیت شدن نیست منظورم شنیده شدنه

گوش مردم عوض شده و کارای اونارو بیشتر میطلبه

نیمه فعال
    داداشم من نگفتم بده
    اولین پست من بعد آهنگ این بود
    که همه چیزش تقریبا استاندارده
    انتظار من بیشتره
    یه چی بگم
    اگه همه موزیسین های در حال حاضر بیان یه آهنگ بی کلام بسازن
    بدون شک شادمهر بین 3 نفر اول هست
    پس حیفه این استعداد استفاده نشه
    الان شنوندهای شادمهر به دو دسته تقسیم شدن یه دسته ماییم که واقع بین هستیم و هرکاری رو قبول نداریم ولی یه دسته مثل عاشق های چشم و گوش بسته همه جوره قبولش دارن که البته صدای اونا فعلا بلندتره

14. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1675 از 4087 نخستنخست ... 67511751575162516651673167416751676167716851725177521752675 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 195 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 194 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع