صفحه 1681 از 4119 نخستنخست ... 68111811581163116711679168016811682168316911731178121812681 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,801 به 16,810 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    همیشگی بهتر از تجربه کن بود.کیا موافقند؟؟
    منم همیشگی رو بیشتر گوشش میدم. به نظرم تو دل برو تره!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    بچه ها یه مطلبی رو میخواستم بگم
    تو چند روز گذشته شرایط اینجا یه مقدار تنش داشت
    که بخشی از تنش ها هم واسه پست های من بود
    در کل یه ضرب المثلی هست که میگه در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نمیشه بست
    در مورد آلبوم هم حس میکنم این شیوه بهترین راه حل باشه
    اگه کسی حرفی زد مثل این مقوا که گفت اون دوستمون
    بی محل بگذرید
    اگه کسی از رو حسادت بگه این حرف رو که با جواب ندادن بیشتر حرصش میگیره
    اگه از رو قصد یا غرض بگه که معلومه بهتره جوابی ندی چون متقاعد نمیشه و تو خسته میشی از بحث
    در کل امیدوارم بیشتر سلیقه ها بعد از اومدن آلبوم راضی باشن
    امیدوارم شادمهر به خودش و موسیقی خیانت نکرده باشه
    ولی اینم در جریان باشید که شادمهر هنو دست خودشو بازی نکرده
    حتما دست پری داره

همیشه قبل و بعد از انتشار آلبوم هنرمندهای مهم این بحث های جنجالی هست
    و عده ای مخالف و موافق با هم بحث میکنن و در این میون مسائل حاشیه ای هم پیش میاد ... مثلا در آلبوم جان جوانی ابی یه سری مگفتن چرا به جای تنظیمای خود علیرضاافکاری به جاش منوچهر چشم آذر تنظیم کرده و کاراش ضعیف در اومده و یه سری میگفتن اون استاده و نباید بهش توهین کنید و بهترم شد ... یه سری به غرور ابی و اختلافاتش با آهنگسازا اشاره کرده بودن و یا به متن روی کاور آلبومش ..... یا جنجالی که تو آلبوم اخیر داریوش پیش اومد و اختلافاتی که به مردم کشیده شد و توهین های ناآگاهانه به تمامی عوامل و نهایتا بدون میکس و مستر پخش شدن آلبوم و....یا آلبوم اخیر چاووشی که یک سری سبک آهنگای شهرزاد و آکوستیک بودنشو دوست داشتن و یک سری دوس داشتن آهنگاش راک باشه یا اشعارش مولانا باشه یا حسین صفا .....
    همیشه آدمای مهم بدون حاشیه نمیمونن و این موضوعات پیش میاد ... من خودم از طرفدارای قدیمی شادمهرم و اینو میتونین تو نظرات قبلیم ببینین و حتی گفتم نقدهای فنی نکنین و نقدهاتون حسی و سلیقه ای باشه چون شادمهر خودش فنیه .... در مورد سلیقه خودم بگم که همین امروز داشتم آهنگ انتخاب رو گوش میکردم و برام تازگی داشت و انگار تازه ساخته شده بود و بازم احساساتمو قلقلک میداد اما همین آهنگ همیشگی که خیلی ام قشنگه و دوستشم داشتم بعد از چند بار شنیدن همون حس اول رو نداشت و هر بار گوش میکردم به غیر از صدا و نحوه خوندن شادمهر که جذبم میکرد چیزی نداشت که بتونه منو وادار کنه یه بار دیگه گوش کنم و به مرور خسته کننده به نظر میومد و یکی از دلایلی که شادمهر رو همین شادمهر الانی که پرطرفداره کرده همین موزیسین بودن و آهنگسازیهاشم بوده اما خیلی از شنونده های عادی نمیدونن که آهنگهای تقدیر و عادت و انتخاب و غیره رو.... کی ساخته و فقط گوش میکنن و خود آهنگ و صدا جذبشون کرده و حتی فرید زولاند و صادق نوجوکی و واروژان و .... نمیشناسن و فقط داریوش و هایده و گوگوش و معین و..... غیره رو میشناسن و ..... دیگه ما خیلی تخصصی به قضیه نگاه میکنیم ...من و شما شادمهر رو به عنوان موزیسین میخوایم اما شنونده های عادی شادمهرو به عنوان خواننده میخوان همونطور که داریوش و ابی و معین رو به عنوان خواننده میخوان و حتی نمیدونن آهنگ پریچه معین و کی ساخته و فقط میدونن که کی خونده .... موزیسینها مثل کارگردانها و نویسنده ها مظلوم واقع میشن و این خواننده ها و بازیگران که تو صحنه ان و مطرح میشن
    و بهتره خودمونو حرص ندیم و به شادمهر فرصت بدیم به خودش برگرده و همونطور که هنوز به حس خوانندگی و تحریراش امیدواره به آهنگ و تنظیماشم امیدوار باشه و فکر نکنه دیگه توانایی ساتن موزیک رو نداره و خودشو به دیگران واگذار کنه و باید بهش اعتماد به نفس بدیم و بدونه که ما اونو به خاطر آهنگایی که میسازه دوست داریم و حتی اگه خودشم آهنگاشو نخونه و به دیگر خواننده ها واگذار کنه دنبال میکنیم که چه اثری رو برای کی ساخته ... شادمهرم قرار نیست با این آلبوم تموم شه و طرفدارای عادیش تا الان راضی بودن و شاید بیشترم شده باشن اما تو تک آهنگها و آلبومهای بعدی ان شالله جبران میکنه و مارو به خاطراتمون میبره و من هنوز بهش امیدوارم

3. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دمو جدید واسه کدوم آهنگ هست؟

نیمه فعال
    بعد از بارها گوش دادن اهنگ :
    آهنگ همیشگی فوق العاده دلنشین تر از تجربه کن هست و هر چی بیشتر گوش میکنم بیشتر لدت می برم..
    اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم

6. کاربر مقابل از no one عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    این دو تا کار واقعا زیبا بود ولی اینا طرفدارای اصیل شادمهر و راضی نمیکنه
    کسایی که با خود شادمهر روی به موسیقی حرفه ای اوردن و موسیقی رو فهمیدن
    اتفاقا از نظر من ملودی ها و لحن و تحریر های شادمهر بی نظیر بوده و قطعا بسیار خوبه
    اما مشکل تو تنظیمه ،ما اهنگ رو میشنویم دوستم داریم ولی موسیقیش ادمو تکون نمیده
    نمیگیره و دقیقا این همون چیزیه که ازش شکایت داریم
    شما برین تراک تردید تو البوم ادم و حوا رو گوش بدین بعد از این همه سال به وجد میاره هنوز ادمو
    اون قدرته خلاقیته بود که شادمهرو از همه متمایز کرده بود
    کسی که همچین استعدادی داره واقعا حیفه که بروزش نده
    هر چند که باید به شادمهرم حق داد چون درگیر خانواده شده و شاید وقتشو نداره
    وشاید دلیل دیگش بی انگیزگی باشه
    چون کسی نتونسته تو موسیقی ما شادمهرو به چالش بکشه و همین باعث میشه شادمهر دیگه زیاد وقت نذاره چون هر کاری میده هیت میشه
    من بعد از البوم طرفدار فقط تو گمت کردم اون شادمهر همیشگی رو حس کردم
    و یه چیزه دیگه اینکه شادمهره همیشه یه سورپرایزی داره
    ۳تراک تو البوم کار خودشه و هیچ دمویی ازش منتشر نشده
    اگه همونی باشه که ما انتظار داریم شاید بهترین البوم شادمهر همین باشه
    چون اکثر کارها تو یک سطحن

8. کاربر مقابل از farid007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شبیه حسی که ادم شب عید داره با اینکه غم تو دلشه ولی باید سال تحویل قیافش خندون باشه عزیزان منتقد و پیش داور هم لطف کنن به احترامه شادمهر و هنرش با یه حس خوب به استقبال این البوم بریم این جو منفی از بین بره تا با انرژی و طبق روال سابق به سمت البوم پیش بریم

10. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري

12. کاربر مقابل از biseda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    این کدوم اهنگشه گذاشته تو اینستا

کاربر جدید
    از این کاربر 2 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    این کدوم اهنگشه گذاشته تو اینستا
    غرور

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط tiktak20 نمایش پست ها
    غرور
    نه فکر کنم آهنگ تنهاییام باشه

صفحه 1681 از 4119 نخستنخست ... 68111811581163116711679168016811682168316911731178121812681 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع