چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره![]()
چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره![]()
ببین آقا مهران ( اگه اسمتو درست گفته باشم )
اول اینکه همون جمله همیشگی : بنده هیچ ادعایی ندارم و شادمهر برای من اسطورس ( بارها گفتم )
دوم اینکه : هدف من از اون حرفا این بود که بابا جان من به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم ، اونوقت نمیتونم بیام در مورد آهنگ شادمهر نظر بدم حتی ؟؟!؟!؟ حتماً باید به به چه چه باشه ؟!
سوم : من شادمهر رو مسخره نکردم فقط و فقط شوخی بود و مخاطبش هم استاتید الکرام هاشمی زمانی پویان و لمپن بزرگ فرشباف بودن !!!
چهارم : اقتضای سن دلیل بر این نمیشه نظرمو در مورد شادمهر نگم ! من بازم میگم آلبوم رو گوش دادم ( حالا هر کی هر چی میخواد بگه )
پنجم : من حالا که پیر شدم گیتار نمیزنممن سال 81 مدرک ارشاد گرفتم و یه سالی تدریس کردم حتی خونه های مردم و بعدشم رفتم سربازی و به تاریخ پیوست ( اسناد موجوده )
ششم : من آشنای وحید پویان نیستم ولی آهنگ غرور به نظرم خوبههمیشگی هم قبل آلبوم اومد
هفتم : اون قسمت دوم نظرت رو یه بار دیگه بخونشما از یه طرف میگی ما جای شادمهر نیستم ، از یه طرف شادمهر اشباع شده و باید استراحت کنه ... بعدش بلافاصله میگی نباید خسته و دلسردش کنیم و هر جور راغبه کار کنه !! بعدش دوباره شادمهر غیبش بزنه آخرش هم به تصمیم فرشباف احترام بزاریم !!! تکلیف ما رو مشخص کن بابا جان سرگیجه گرفتیم
هشتم :![]()
شادمهر چه موسیقی عجیبی گذاشت تو اینستاگرام فضایی گوتیک داره با یه Soundscape مرموز ... شاهکاره... همین یه اثر تو آلبوم باشه من راضیم ...
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)