صفحه 1682 از 4119 نخستنخست ... 68211821582163216721680168116821683168416921732178221822682 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,811 به 16,820 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها

یکی گفت من عاشق سینه چاک شادمهرم اون زمان شما پیش دبستانی بودی من دبیرستان بودم کاست دهاتی شادمهرو خریدم.الانم پیر شدم و گیتار میزنم و....ولی تا تونست شادمهرو مسخره کرد و تا تونست از آلبوم نیومده بد گفت و دلیلش و اقتضای سنش دونست.
    ببین آقا مهران ( اگه اسمتو درست گفته باشم )
    اول اینکه همون جمله همیشگی : بنده هیچ ادعایی ندارم و شادمهر برای من اسطورس ( بارها گفتم )
    دوم اینکه : هدف من از اون حرفا این بود که بابا جان من به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم ، اونوقت نمیتونم بیام در مورد آهنگ شادمهر نظر بدم حتی ؟؟!؟!؟ حتماً باید به به چه چه باشه ؟!
    سوم : من شادمهر رو مسخره نکردم فقط و فقط شوخی بود و مخاطبش هم استاتید الکرام هاشمی زمانی پویان و لمپن بزرگ فرشباف بودن !!!
    چهارم : اقتضای سن دلیل بر این نمیشه نظرمو در مورد شادمهر نگم ! من بازم میگم آلبوم رو گوش دادم ( حالا هر کی هر چی میخواد بگه )
    پنجم : من حالا که پیر شدم گیتار نمیزنم من سال 81 مدرک ارشاد گرفتم و یه سالی تدریس کردم حتی خونه های مردم و بعدشم رفتم سربازی و به تاریخ پیوست ( اسناد موجوده )
    ششم : من آشنای وحید پویان نیستم ولی آهنگ غرور به نظرم خوبه همیشگی هم قبل آلبوم اومد
    هفتم : اون قسمت دوم نظرت رو یه بار دیگه بخون شما از یه طرف میگی ما جای شادمهر نیستم ، از یه طرف شادمهر اشباع شده و باید استراحت کنه ... بعدش بلافاصله میگی نباید خسته و دلسردش کنیم و هر جور راغبه کار کنه !! بعدش دوباره شادمهر غیبش بزنه آخرش هم به تصمیم فرشباف احترام بزاریم !!! تکلیف ما رو مشخص کن بابا جان سرگیجه گرفتیم
    هشتم :

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    شبیه حسی که ادم شب عید داره با اینکه غم تو دلشه ولی باید سال تحویل قیافش خندون باشه عزیزان منتقد و پیش داور هم لطف کنن به احترامه شادمهر و هنرش با یه حس خوب به استقبال این البوم بریم این جو منفی از بین بره تا با انرژی و طبق روال سابق به سمت البوم پیش بریم
    عالیهههه آلبوم به به آقا به به چه شود
    من خیلی منتظرم
    قطعاً شادمهر میترکونه
    بیا یه بوس بده بابا انتها جان
    خوبه اینطوری ؟

فعال
    شادمهر چه موسیقی عجیبی گذاشت تو اینستاگرام فضایی گوتیک داره با یه Soundscape مرموز ... شاهکاره... همین یه اثر تو آلبوم باشه من راضیم ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    خاک بر سر این گلیم باف که ناجی پیدا کرده برای شادمهر
    گلیم باف رو خیلی خوب و بجا اومدی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    خدایی حیفه این همه استعداد نیست برا این بز مجه ها خرج کنی
    خدا بیامرز مهستی آلبومو میده دست شادمهر اونوقت شادمهر با این همه نبوغ میده به اینا
    کوزه گر داره از کوزه شکسته آب میخوره

7. کاربر مقابل از bijanariya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    همین الانشم خواننده های تازه کاری داریم که خلاقیتشون تو اهنگسازی خیلی بهتر از شادمهره و صداشون بیشتر بین مردم شنیده میشه
    !!! مثلا چه کسایی!!!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    امیر فرشباف رو از نزدیک دیدم ...بچه باسلیقه ایه ... و یکی از طرفدارای سه آتیشه شادمهر بوده(شاید حتی بیشتر از شماها) ولی الان داره همه چی رو فدای پول میکنه و گذشته اش رو فراموش کرده که اگه اسمی ازش میشناسیم به خاطر همین شادمهره و عشق به همین شادمهر ... فکر کنم هزینه تنظیم و میکس و مستر با امیرفرشباف بوده(البته خودش میگه) و چون فکرم نمیکنم امثال وحید پویان و میلادهاشمی از شادمهر پول بگیرن ...تازه باید یه پولی به شادمهر بدن تا اثرشونو بخونه( که شاید این کارم امیرفرشباف کرده باشه) ...آرون میگفت من از شادمهر برای قطعه معروف پول نگرفتم و افتخارمه با شادمهر همکاری کردم و مهران عباسی برای اینکه تنظیمش برای آهنگ معروف انتخاب نشد و آرون حسینی جایگزینش شده بود ناراحت بود ... و فکر میکنم امیرفرشباف تنها هزینه ای که داره میکنه هزینه تکثیر سی دی و چاپ لیبل در ایران و پخش به صورت غیرقانونی در ایرانه که ممکنه برای کسی که از سهامدارای شرکت تصویر دنیای هنر و تصویرگستر پاسارگاده و مدیر برنامه های مهدی یراحی و.... است گرون تموم بشه و ممکنه هیچوقت اینکارو نکنه ...و یکی از دلایلی که مارک آونگ نمیخوره همین اقدامیه که ایشون میخواستن یا میخوان انجام بدن و سودی به آرمین هاشمی و آونگ نمیرسه و اونا فقط تو پخش آلبوم در خارج از کشور دخیلن که تو این کار باتجربه و متبحر هستن .. و اصلا بین آرمین هاشمی و شادمهر اختلافی وجود نداره و دارن خودشونو برای کنسرت کریسمس آماده میکنن ... یعنی همه این اتفاقات ناجور به خاطر پوله و تصمیمات نادرست امیرفرشباف برای مطرح کردن اون 4 تا هنرمنده که احتمالا ازشون پول گرفته و شادمهرم گرفتار این بازی شده و استفاده از کلمات این 4 ناجی و حتی تعریف شادمهر از اینا مصدق این حرفاست ...
    شادمهرم تصمیمات درست و در ارزونترین حالت و بدون زحمت گرفته .... آهنگای این آلبوم خیلی قشنگن اما به آثار ساخته شده توسط خودش نمیرسن و واقعا وحیدپویان یه پدیده ایه مثل علیرضاافکاری و اینده خوبی داره ولی شادمهر و نباید با این جوجه آهنگسازا که الگوشون شادمهر بوده مقایسه کرد ..
    از لحظه ای که این آهنگ را شنیدم در همینجا گفتم که احتمالا باید مشکل مالی وسط باشه...نمیدونم واقعا به این گلیم باف چی باید بگم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    الان شنوندهای شادمهر به دو دسته تقسیم شدن یه دسته ماییم که واقع بین هستیم و هرکاری رو قبول نداریم ولی یه دسته مثل عاشق های چشم و گوش بسته همه جوره قبولش دارن که البته صدای اونا فعلا بلندتره
    من فقط نگران خوده شادمهرم...شخص خودش.
    نگران از اینکه بعد از پخش آلبوم اون بازخورد مد نظرش را از هواداراش نگیره و خدایی نکرده افسرده بشه.
    شادمهر برای من فقط شادمهر نیست...آبروی موزیک پاپ کشورمه.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    همیشگی بهتر از تجربه کن بود.کیا موافقند؟؟
    موافقم

صفحه 1682 از 4119 نخستنخست ... 68211821582163216721680168116821683168416921732178221822682 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع