صفحه 1684 از 4119 نخستنخست ... 68411841584163416741682168316841685168616941734178421842684 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,831 به 16,840 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    ول کنید این حرفارو...

48 ساعته دیگه؟؟درست میگم؟؟؟

اینقدر افسرده و غمگین نباشید بچه ها.. قراره اسطورمون موسیقی رو بترکونه

آماده اید؟

2. کاربر مقابل از mortezi212 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mortezi212 نمایش پست ها
    ول کنید این حرفارو...

آماده اید؟
    آماده ایم.

وقته انفجار و ترکیدنه،

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mortezi212 نمایش پست ها
    ول کنید این حرفارو...

آماده اید؟
    نگرانم اسطورمون با همکاری جناب گلیم باف بجای ترکوندن موسیقی، هوادارایی چون مارو بترکونه

ولی در کل ، همین اندازه که بعد از مدت ها دارم کارهای جدید با صدای شادمهر عزیز میشنوم خودش خیلی خوبه

پس این 48 ساعت (که واسه ما طرفدارا به اندازه 48 سال طول میکشه ) را فقط می میخوریم و شادی میکنیم

امیدوارم شادمهر عزیز همه ما منتقدین آثار جدیدش را به شدت قافلگیر کنه

نیمه فعال
    بزن به سلامتی شادمهر و شادمهری ها

نیمه فعال
    وصیت نامه ها رو ضمیمه ی تاپیک کنید خودی و نخودی نداریم ، از این ترکیدن کسی جون سالم بدر نمیبره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    آماده ایم.

وقته انفجار و ترکیدنه،
    پس همه با هم:
    آلبوم اومد با وفایی یادم اومد شادی همدم من
    بهار آشنایی یادم اومد شادی همدم من

شادی جون غم و چشم انتظاری شادی همدم من
    بهترینا مونده از تو یادگاری
    شادی همدم من

شادی جون بیا دردت به جون فرشبافشادی مهربونم
    بیا ای نازنین آروم جونم ،شادی همزبونم

به هر شادمهری ای گفتم از عشقت، شادی همدم من
    به شمعی سوخت تا جانش در آمد شادی همدم من

شادی جون شاااادی شادی جون مال منی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    وصیت نامه ها رو ضمیمه ی تاپیک کنید خودی و نخودی نداریم ، از این ترکیدن کسی جون سالم بدر نمیبره

نیمه فعال
    بقول دوستمون این دموی اخرین پست شادمهر تو البوم باشه خودش اندازه یه البوم می ارزه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    بقول دوستمون این دموی اخرین پست شادمهر تو البوم باشه خودش اندازه یه البوم می ارزه
    دموی خوبی بود ولی باید کارو کامل شنید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    ببین آقا مهران ( اگه اسمتو درست گفته باشم )
    اول اینکه همون جمله همیشگی : بنده هیچ ادعایی ندارم و شادمهر برای من اسطورس ( بارها گفتم )
    دوم اینکه : هدف من از اون حرفا این بود که بابا جان من به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم ، اونوقت نمیتونم بیام در مورد آهنگ شادمهر نظر بدم حتی ؟؟!؟!؟ حتماً باید به به چه چه باشه ؟!
    سوم : من شادمهر رو مسخره نکردم فقط و فقط شوخی بود و مخاطبش هم استاتید الکرام هاشمی زمانی پویان و لمپن بزرگ فرشباف بودن !!!
    چهارم : اقتضای سن دلیل بر این نمیشه نظرمو در مورد شادمهر نگم ! من بازم میگم آلبوم رو گوش دادم ( حالا هر کی هر چی میخواد بگه )
    پنجم : من حالا که پیر شدم گیتار نمیزنم من سال 81 مدرک ارشاد گرفتم و یه سالی تدریس کردم حتی خونه های مردم و بعدشم رفتم سربازی و به تاریخ پیوست ( اسناد موجوده )
    ششم : من آشنای وحید پویان نیستم ولی آهنگ غرور به نظرم خوبه همیشگی هم قبل آلبوم اومد
    هفتم : اون قسمت دوم نظرت رو یه بار دیگه بخون شما از یه طرف میگی ما جای شادمهر نیستم ، از یه طرف شادمهر اشباع شده و باید استراحت کنه ... بعدش بلافاصله میگی نباید خسته و دلسردش کنیم و هر جور راغبه کار کنه !! بعدش دوباره شادمهر غیبش بزنه آخرش هم به تصمیم فرشباف احترام بزاریم !!! تکلیف ما رو مشخص کن بابا جان سرگیجه گرفتیم
    هشتم :
    از طریق یکی از دوستان مطلع شدم که یه آقای کلاهبرداری به دروغ میگه که من البومو شنیدم و دائما در حال تخریب عوامل این آلبوم هست.باید بگم که من از دوستان امیر فرشباف هستم و این نزدیکی بین من و تیم نسل شادمهر و مدیر این تیم سالها هست که اتفاق افتاده و کاملا بر چند و چون کارها و ارتباطی که شادمهر با امیر و تیمش داره باخبرم و میدونم چقدر زحمت و تلاش کشیده شده تا این پروسه شکل بگیره و به هدف خودش برسه.مستر نهایی کارها حدود 3 روز پیش به پایان رسیده و اینکه یه آقایی که من لقبی بهتر از کلاهبردار و دروغگو واسه ایشون نمیدونم میاد میگه من تمام کارها رو شنیدم و غرور از بقیه بهتره و البوم قرار بوده 5 آذر بیاد واقعا خنده داره.چون از همون اولش هم قرار بود البوم همین تاریخ بیاد.و همین تاریخ ست بشه.راجع به اینکه این البوم از اونگ پخش نمیشه هم دلیلش اینه که تمام این ترک ها به صورت تیمی و مستقل ساخته شده و اونگ کاری نکرده و نیازی هم به پخش از اونگ وجود نداره.شادمهر هم با آرمین هاشمی به مشکلی برنخورده و تمام این ها زائیده ی ذهن خراب بعضی از افراد حسود و تنگ نظره.این آلبوم شروع فصلی دوباره برای اوج گرفتن شادمهر بود.من متاسفم واسه دوستانی که میان و تلاش بدون چشمداشت اینهمه عزیز رو نادیده میگیرن.این حسادت و بخل رو پایان بدید و از شایعه سازی پرهیز کنید.من این رفتار و این کلاهبرداری ها و دروغ های شما رو به شخص امیر انتقال میدم.
    در ضمن آلبوم رو فقط تیم امیر فرشباف در اختیار داره و شخص دیگه ای به جز این تیم آلبوم رو نشنیده.
    در آخر هم بگم با این حرف ها و این شایعات و این بازار معرکه گیری نه تنها اسمتون سر زبون نمیفته و چنتا آدم پشت سرتون نمیاد بلکه روز به روز منفور تر هم میشید.به امید سلامتی روانی برای شما دوست عزیز.

12. کاربر مقابل از Kasrairajpour عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1684 از 4119 نخستنخست ... 68411841584163416741682168316841685168616941734178421842684 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 26 مهمان ها)

1. Hosein333،
  2. MaMaTiR

کلمات کلیدی این موضوع