ول کنید این حرفارو...
48 ساعته دیگه؟؟درست میگم؟؟؟![]()
اینقدر افسرده و غمگین نباشید بچه ها.. قراره اسطورمون موسیقی رو بترکونه
آماده اید؟![]()
ول کنید این حرفارو...
48 ساعته دیگه؟؟درست میگم؟؟؟![]()
اینقدر افسرده و غمگین نباشید بچه ها.. قراره اسطورمون موسیقی رو بترکونه
آماده اید؟![]()
نگرانم اسطورمون با همکاری جناب گلیم بافبجای ترکوندن موسیقی، هوادارایی چون مارو بترکونه
ولی در کل ، همین اندازه که بعد از مدت ها دارم کارهای جدید با صدای شادمهر عزیز میشنوم خودش خیلی خوبه
پس این 48 ساعت (که واسه ما طرفدارا به اندازه 48 سال طول میکشه ) را فقط می میخوریم و شادی میکنیم
امیدوارم شادمهر عزیز همه ما منتقدین آثار جدیدش را به شدت قافلگیر کنه![]()
وصیت نامه ها رو ضمیمه ی تاپیک کنید خودی و نخودی نداریم ، از این ترکیدن کسی جون سالم بدر نمیبره![]()
![]()
پس همه با هم:
آلبوم اومد با وفایی یادم اومد شادی همدم من
بهار آشنایی یادم اومد شادی همدم من
شادی جون غم و چشم انتظاری شادی همدم من
بهترینا مونده از تو یادگاریشادی همدم من
شادی جون بیا دردت به جون فرشباف
شادی مهربونم
بیا ای نازنین آروم جونم ،شادی همزبونم
به هر شادمهری ای گفتم از عشقت، شادی همدم من
به شمعی سوخت تا جانش در آمد شادی همدم من
شادی جون شاااادیشادی جون مال منی
![]()
بقول دوستمون این دموی اخرین پست شادمهر تو البوم باشه خودش اندازه یه البوم می ارزه
از طریق یکی از دوستان مطلع شدم که یه آقای کلاهبرداری به دروغ میگه که من البومو شنیدم و دائما در حال تخریب عوامل این آلبوم هست.باید بگم که من از دوستان امیر فرشباف هستم و این نزدیکی بین من و تیم نسل شادمهر و مدیر این تیم سالها هست که اتفاق افتاده و کاملا بر چند و چون کارها و ارتباطی که شادمهر با امیر و تیمش داره باخبرم و میدونم چقدر زحمت و تلاش کشیده شده تا این پروسه شکل بگیره و به هدف خودش برسه.مستر نهایی کارها حدود 3 روز پیش به پایان رسیده و اینکه یه آقایی که من لقبی بهتر از کلاهبردار و دروغگو واسه ایشون نمیدونم میاد میگه من تمام کارها رو شنیدم و غرور از بقیه بهتره و البوم قرار بوده 5 آذر بیاد واقعا خنده داره.چون از همون اولش هم قرار بود البوم همین تاریخ بیاد.و همین تاریخ ست بشه.راجع به اینکه این البوم از اونگ پخش نمیشه هم دلیلش اینه که تمام این ترک ها به صورت تیمی و مستقل ساخته شده و اونگ کاری نکرده و نیازی هم به پخش از اونگ وجود نداره.شادمهر هم با آرمین هاشمی به مشکلی برنخورده و تمام این ها زائیده ی ذهن خراب بعضی از افراد حسود و تنگ نظره.این آلبوم شروع فصلی دوباره برای اوج گرفتن شادمهر بود.من متاسفم واسه دوستانی که میان و تلاش بدون چشمداشت اینهمه عزیز رو نادیده میگیرن.این حسادت و بخل رو پایان بدید و از شایعه سازی پرهیز کنید.من این رفتار و این کلاهبرداری ها و دروغ های شما رو به شخص امیر انتقال میدم.
در ضمن آلبوم رو فقط تیم امیر فرشباف در اختیار داره و شخص دیگه ای به جز این تیم آلبوم رو نشنیده.
در آخر هم بگم با این حرف ها و این شایعات و این بازار معرکه گیری نه تنها اسمتون سر زبون نمیفته و چنتا آدم پشت سرتون نمیاد بلکه روز به روز منفور تر هم میشید.به امید سلامتی روانی برای شما دوست عزیز.