صفحه 1688 از 4119 نخستنخست ... 68811881588163816781686168716881689169016981738178821882688 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,871 به 16,880 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    راستی یادم رفت اگه فرشبافشون اومد بگین منو تگ کنه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    یه کلام از خواهر عروس خش جون
    در بلاد فرنگ به 6 تا تراک میگن مینی آلبوم EP
    بعد اینجا واسه همین 6 تا دارین خون میریزین

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    یعنی شادمهر بعد این همه سال با این همه ضربه که اطرافیانش بهش زدن الان نمیتونه فرق افت رو با ادم تشخیص بده اونوقت شماها از دور میفهمین که کی افت هست؟
    شادمهر هیچوقت نمیاد گذشته خودشو این همه هوادارو سر باند بازی و این چیزا زیر سوال ببره
    شما نمیدونی عزیز نمیدونی ! شادمهر چه جوری با اینا آشنا شده ؟ میدونی ؟ و خیلی مسادئل دیگه ...
    بزار فرشباف بیاد تا همه رو بگم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط _Khashi_ نمایش پست ها
    در بلاد فرنگ به 6 تا تراک میگن مینی آلبوم EP
    بعد اینجا واسه همین 6 تا دارین خون میریزین
    بلاد کفر صحیح است
    همین 6 تا از سر آقایون هم زیاده

نیمه فعال
    صحبت های بنیامین راجب رضا گلزار و شادمهر :
    نیز گفت«ما قبل از ماجرای جدی شدن حضور من در این فیلم، در مراسم ها و جشن های مختلف همدیگر را دیده بودیم و در حد احوالپرسی با هم برخورد داشتیم. ولی بعد از رسمی شدن حضور من در این فیلم، من به رضا زنگ زدم و گفتم حتما در جریانی که حضورم در فیلم قطعی شده و می خواهم دعوتت کنم کنسرتم که بیشتر و جدی تر با هم آشنا بشویم و از نزدیک کمی با هم باشیم. رضا آمد کنسرت من و اولین گفتگوها و صحبت هایمان اتفاق افتاد. همان شب به او گفتم من وقتی بیست سالم بود در اتاقم یک پوستر از تو داشتم و یک پوستر از شادمهر. من سر شادمهر را در پوسترش بریدم و به جای سر شادمهر، سر تو را روی آن عکس قرار دادم و عکسی ساختم که سرش تو بودی و تن‌اش شادمهر! این در ذهن من یک ایده آلی بود و آنرا انجام دادم. این صحبت ها را به رضا گفتم تا به نوعی متوجه‌اش کنم که من طرفدار او بودم. به هر حال رضا یکی دو نسل از ما قبلتر وارد عرصه هنر شده و 16، 17 سال است که اسم و آوازه اش درایران پیچیده و ستاره شده. حتما باید از تجربیاتش استفاده کرد و من همه این موضوعات را به او گفتم. می خواستم حرفهایم را با لحنی بگویم که باور کند و این ماجرا از طرف من واقعا از صمیم قلب بود. بخش طنز ماجرا هم این است که اواسط فیلمبرداری چند باری برخی ماجراهای شیطنت امیز پیش می‌آمد و من با خنده می گفتم رضا داستان پوستر و شادمهر و... که یادت نرفته؟! و با هم می‌خندیدیم و موضوع تمام می شد.»

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    من با مدرک ثابت میکنم آلبوم میخواسته 5 آذر ( 24 نوامبر ) بیاد و همین آقای فرشباف گفته نه !
    آلبوم اواخر مهر دست رفیقای این آقا بوده که اگه جناب فرشباف تشریف آوردن اسم چند تاشونو میگم !
    چیزیایی میدونم بگم شهر به هم میریزه
    دوست عزیز کاور و مستر کارها به تازگی به پایان رسیده.اونموقع هنوز چنتا کار میکس نشده.تو چرا اینطوری هستی؟چرا میخوای حرف خودتو به کرسی بنشونی !چی دیدی از این تیم که انقدر این همکاری واست سوزناکه!!!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    توهین نکنید حالا بزارید آلبوم میاد بعد نظر بدین
    امیر جان آلبوم بیاد و انتظارات براورده نشه... یعنی به هرکاری دست میزنم تا صدامونو به دست شادمهر برسونم.
    امیدوارم حال مارو درک کنی.
    چون یه جوان18 ساله نیستم که درگیر جو شده باشم...واقعا نگرانم و خیلی از اطرافیان هم حالشون مثل خودمه.
    تو نمیدونی تا شنبه که قراره آلبوم بیاد ما شادمهریا چی میکشیم.

نیمه فعال

به این همکاری ایمان داشته باشین.

طبیعتا همه ی ما بر توانایی ها و ذوق و هنر شادمهر و همچنین جایگاه رفیعش در موسیقی واقفیم.
    همه ی ما شادمهر را هنرمندی پر از وسواس های کاری و دارای ریزه کاری های حرفه ای در اغلب آثارش میدانیم.
    حال با توجه به اینکه شادمهر در عنفوان 44 سالگی و در عین بلوغ فکری و هنری،به تیمی جوان اعتماد کرده و بعد از 4 سال آلبومی را تحت نظارت ایشان ارائه خواهد داد،نویدبخش این است که شادمهر همچنان مدرن و به روز بودن را دوست دارد و همچنان به مخاطب احترام میگذارد.
    درک بالای شادمهر نسبت به مارکت و جایگاه خودش ایجاب میکرد که برای پیشرفت ،باید به فکر های تازه و ایده های جدید میدان داد.
    در بازاری که اکثر هنرمندان در حال درجا زدن و عقبگرد هستند،اعتماد شادمهر به پدیده های جوان را باید ستود.حتما شادمهر عقیلی در نبوغ این پدیده ها چیزی را مشاهده کرده که دنیای هنری این روزهایش را به آنان سپرده است.
    پس رسالت ما این است که مانند همیشه به انتخاب شادمهر احترام بگذاریم بلکه آلبوم در فضای روانی امن و به دور از حاشیه روانه ی بازار شود.
    به اعتقاد من حضور فردی مثل flick به اعتبار و قدمت و هویت این سایت لطمه وارد میکنه.اینهمه گزاف گویی و حرف های بی اساس ندیده و نشنیده در شان این سایت نیست.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasrairajpour نمایش پست ها
    طبیعتا همه ی ما بر توانایی ها و ذوق و هنر شادمهر و همچنین جایگاه رفیعش در موسیقی واقفیم.
    همه ی ما شادمهر را هنرمندی پر از وسواس های کاری و دارای ریزه کاری های حرفه ای در اغلب آثارش میدانیم.
    حال با توجه به اینکه شادمهر در عنفوان 44 سالگی و در عین بلوغ فکری و هنری،به تیمی جوان اعتماد کرده و بعد از 4 سال آلبومی را تحت نظارت ایشان ارائه خواهد داد،نویدبخش این است که شادمهر همچنان مدرن و به روز بودن را دوست دارد و همچنان به مخاطب احترام میگذارد.
    درک بالای شادمهر نسبت به مارکت و جایگاه خودش ایجاب میکرد که برای پیشرفت ،باید به فکر های تازه و ایده های جدید میدان داد.
    در بازاری که اکثر هنرمندان در حال درجا زدن و عقبگرد هستند،اعتماد شادمهر به پدیده های جوان را باید ستود.حتما شادمهر عقیلی در نبوغ این پدیده ها چیزی را مشاهده کرده که دنیای هنری این روزهایش را به آنان سپرده است.
    پس رسالت ما این است که مانند همیشه به انتخاب شادمهر احترام بگذاریم بلکه آلبوم در فضای روانی امن و به دور از حاشیه روانه ی بازار شود.
    به اعتقاد من حضور فردی مثل flick به اعتبار و قدمت و هویت این سایت لطمه وارد میکنه.اینهمه گزاف گویی و حرف های بی اساس ندیده و نشنیده در شان این سایت نیست.
    جناب ایرج پور خیلی از بچه ها (چه بچه های موزیک باران و چه دوستان بنده) از شنیدن این آهنگ ها به شدت عصبانی هستند.
    تا حدودی باید به ما حق بدید...جو روانی خیلی بدی حاکم شده.
    اطرافیانی که ازشون حرف میزنم همه اساتیدی هستند به نام در آموزشگاه های مطرح موسیقی تهران.
    نمیخوام اینجا از شخص خاصی نام ببرم...ولی اکثر دوستان حد و اندازه شادمهر را بالاتر از این کارهای ارائه شده میدونن.
    اصلا این چند آهنگ منتشر شده قابل دفاع نیست.
    البته شایان ذکر است که هیچ کدام از عزیزان از تنظیم و ملودی و...ایرادی نمیتونن بگیرن...کار حرفه ای بسته شده، فقط این حرفه ای تر بودن وکال شادمهر عزیزه که موجب ضعیف نشون دادن کارها شده.
    اگر این کارها برای مثلا محسن یگانه،علی اصحابی...یراحی و... جمع میشد کارهای فوق العاده خوبی بودن ولی چون این کارها واسه شادمهر جمعع آوری شده هرگز نتونست انتظارات هوادارانی چون مارا براورده کنه.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bijanariya نمایش پست ها
    جناب ایرج پور خیلی از بچه ها (چه بچه های موزیک باران و چه دوستان بنده) از شنیدن این آهنگ ها به شدت عصبانی هستند.
    تا حدودی باید به ما حق بدید...جو روانی خیلی بدی حاکم شده.
    اطرافیانی که ازشون حرف میزنم همه اساتیدی هستند به نام در آموزشگاه های مطرح موسیقی تهران.
    نمیخوام اینجا از شخص خاصی نام ببرم...ولی اکثر دوستان حد و اندازه شادمهر را بالاتر از این کارهای ارائه شده میدونن.
    اصلا این چند آهنگ منتشر شده قابل دفاع نیست.
    البته شایان ذکر است که هیچ کدام از عزیزان از تنظیم و ملودی و...ایرادی نمیتونن بگیرن...کار حرفه ای بسته شده، فقط این حرفه ای تر بودن وکال شادمهر عزیزه که موجب ضعیف نشون دادن کارها شده.
    اگر این کارها برای مثلا محسن یگانه،علی اصحابی...یراحی و... جمع میشد کارهای فوق العاده خوبی بودن ولی چون این کارها واسه شادمهر جمعع آوری شده هرگز نتونست انتظارات هوادارانی چون مارا براورده کنه.
    دوست گرامی طبیعتا یک آلبوم محصول چند سبک و چند ترانه ی متفاوته که امکان داره هر ترک نتونه اون نظر جمعی رو به خودش جلب کنه.این دوتا ترکی که منتشر شد به نظر خیلی از منتقدان موسیقی کارهای قابل دفاعی هستند.اما به نظر خودم بقیه کارها اونقدر قوی و مورد پسندتر هستند که جلوی این حجم از انتقاد از افراد ناباب سواستفاده گر رو بگیرن.البته هرکسب حق داره از یه چیزی خوشش بیاد یا ناراضی باشه.شما باید این رو هم در نظر بگیرید که زمانی که شادمهر آهنگ آرزوها یا ماندگار رو میخوند به سر رسیده.شادمهر در فصل جدید خودش و به انتخاب خودش و نه اجبار هیچکس ترانه هایی با لحن صمیمی رو بیشتر از کارهای پر آرایه میپسنده. شما خودت در جریانی که اگر شادمهر یه کاری رو نخواد انجام بده یا بخواد انجام بده هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره
    من به شما قول میدم که این البوم اونقدر قابل دفاع هست که این بحث ها خاتمه پیدا کنهگفقط صبر کنید تا روز شنبه.

صفحه 1688 از 4119 نخستنخست ... 68811881588163816781686168716881689169016981738178821882688 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 59 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع