صفحه 1698 از 4087 نخستنخست ... 69811981598164816881696169716981699170017081748179821982698 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,971 به 16,980 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    درد اینا رو من میدونم میخوان صدای طرفدار به گوش شادمهر نرسه

نیمه فعال
    دوستان عزیز من از اینجا میرم چون وقت اینو دیگه ندارگ.لطفا حرف این آدمای تازه به دوران رسیده ی بیسواد معرکه گیر رو گوش ندین.بدون ذهنیت سراغ آلبوم برین و ازش لذت ببرین.باز هم تاکید میکنم هیچکس به غیر از تیم این آلبوم،آلبومو نشنیده و هرکس ادعا میکنه دروغ میگه.مراقب خودتون و زیبایی هاتون باشین.من مطمئنم که از نتیجه ی آلبوم راضی خواهید بود.لطفا کام خودتونو با حرفهای بی اساس یه مشت آدم سودجو خراب نکنین.این لحظه ها هر از چندسالی تکرار میشن.پس قدرشو بدونین
    از شنیدنتون لذت ببرید.مرسی از همراهیتون.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasrairajpour نمایش پست ها
    ببین تو نه کسی میشناستت نه آدمی هستی که اونقدر ارزش داشته باشی کسی بیاد باهات حرف بزنه.من فقط واسه از بین نرفتن زحمات بچه ها و این جو کثیفی که تو ساختی اومدم اینجا که جلوی حرفای دروغتو بگیرم که خدا رو شکر هم گرفتم.پس خواهشا هیچی نگو تا رسواتر نشدی.شماها میسوزید از ارتباط تیم ما با شادمهر.وگرنه هیچ مشکلی نداشتین .دردتونو میفهمم
    آخه بدبخت ما که خیلی قبل از تو ارتباط داشتیم بدبخت ... رستوران مسترو بورلی ... نزار بگم
    تو تازه به دوران رسیده فک کردین میتونین با شادمهر گنده بشین نه آقانه

فعال
    ببین با این همه اینستاگرام و تلگرام یه فروم چه جور باعث سوزش اقایون شده
    که یه نفر رو فرستادن درشو تخته کنه

نیمه فعال
    ببین تو نه کسی میشناستت نه آدمی هستی که اونقدر ارزش داشته باشی کسی بیاد باهات حرف بزنه.من فقط واسه از بین نرفتن زحمات بچه ها و این جو کثیفی که تو ساختی اومدم اینجا که جلوی حرفای دروغتو بگیرم که خدا رو شکر هم گرفتم.پس خواهشا هیچی نگو تا رسواتر نشدی.شماها میسوزید از ارتباط تیم ما با شادمهر.وگرنه هیچ مشکلی نداشتین .دردتونو میفهمم
    دوست عزیز خیلی دوپهلو حرف میزنی یعنی تو تو تیم ایشونی (منظورم امیرفرشبافه)؟ کدومشونی ؟ خودشی یا یکی دیگه از عوامل آلبومی؟ ؟ چرا واضح حرف نمیزنی؟ چون خیلی هاشونو از نزدیک میشناسم و شاید تورو هم بشناسم

نیمه فعال
    دوستان عزیز من از اینجا میرم چون وقت اینو دیگه ندارگ.لطفا حرف این آدمای تازه به دوران رسیده ی بیسواد معرکه گیر رو گوش ندین.بدون ذهنیت سراغ آلبوم برین و ازش لذت ببرین.باز هم تاکید میکنم هیچکس به غیر از تیم این آلبوم،آلبومو نشنیده و هرکس ادعا میکنه دروغ میگه.مراقب خودتون و زیبایی هاتون باشین.من مطمئنم که از نتیجه ی آلبوم راضی خواهید بود.لطفا کام خودتونو با حرفهای بی اساس یه مشت آدم سودجو خراب نکنین.این لحظه ها هر از چندسالی تکرار میشن.پس قدرشو بدونین
    از شنیدنتون لذت ببرید.مرسی از همراهیتون.
    کجا فرار میکنی ینی ببخشید تشریف میبرید ! پیک نزدی ینی ببخشید چایی نخوردی که
    به اون لمپن رئیست هم بگو بهنود سلامت رسوند خودش میرینه ینی ببخشید متوجه میشه اسم منم بیار عکس العملشو بیا بگو باشه بابا جان

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    آخه بدبخت ما که خیلی قبل از تو ارتباط داشتیم بدبخت ... رستوران مسترو بورلی ... نزار بگم
    تو تازه به دوران رسیده فک کردین میتونین با شادمهر گنده بشین نه آقانه
    خیلی بی اصل و نسب تر و بی همه چیز تر از اینحرفایی که بخوای از اسم شادمهر نون بخوری.گورتو از اینجا و هرجایی که اسمی از شادمهر باشه گم کن.

نیمه فعال
    خیلی بی اصل و نسب تر و بی همه چیز تر از اینحرفایی که بخوای از اسم شادمهر نون بخوری.گورتو از اینجا و هرجایی که اسمی از شادمهر باشه گم کن.
    موزیک باران خانه ماست و جای نوچه لمپن ها نیست پس شما گورتان را گم کنید و دهن بنده را باز نکنید
    به آقا لمپنه رئیست کماکان سلام برسون

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    موزیک باران خانه ماست و جای نوچه لمپن ها نیست پس شما گورتان را گم کنید و دهن بنده را باز نکنید
    به آقا لمپنه رئیست کماکان سلام برسون
    تا وقتی که افراد انگلی مثل تو وجود داشته باشن این موسیقی روی خوش نمیبینه.متاسفم واسه اسم بزرگ شادمهر که افراد کثیفی مثل تو یا مشهدسری یا امثال اون زیر سایش به هرزگی میپردازن.البته مشهدسری خیلی گنده تر از تو بود نباید با تو مقایسش کنم.

فعال
    راستی حالا که میبینید قدرت فروم خوبه
    اون فروم نسل شادمهر رو راه بندازین
    خودمم عضو هستم از خیلی سال پیش
    اگه بکابشو دارین تا یوزرمو بگم

صفحه 1698 از 4087 نخستنخست ... 69811981598164816881696169716981699170017081748179821982698 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 154 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 154 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع