صفحه 1702 از 4087 نخستنخست ... 70212021602165216921700170117021703170417121752180222022702 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 17,011 به 17,020 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    بدبین شدی چرا باور نمیکنی
    اینجا خیلی خوب برسی شده بود
    میدونم میدونم

کاربر جدید
    ببین فربدجان به جان شادمهری که واسه تو و من عزیزه و با عاشقانه هاش زندگیب کردیم وصداش برامون ماورای خیلی از چیزای دیگه اس سوالم اینه درسته که وقتی از چیزی مطلع نیستیم قضائتش کنیم؟ من شما یا بقیه دوستان میدونیم بین شادمهر و فرشبافو این تیمی که میگن چه روال کاری پیش اومده ؟ خبر داریم ؟ من که ندارم خب؟ فقط حرفم اینه اگه کسی خبر داره خوش به حالش البوم شنیده خوش به حالش نوش جونش فقط نیاد اینجا قببل از انتشارش با دل یه عده هوادار عاشق که خیلی وقته با شادمهر ارتباط عاطفی دارن و گوش هاشئن پر از ترانه هایی هست که از قدیم خونده تا الان باز یکنه و اگه ادعا کرد و روش اصرار کرد بیاد پس ثابتش کنه و اگر نکرد لطفا و خواهش بس کنه و هیچی نگه بزاره ماهایی که نشنیدیم خودمون بشنویم و خودمون تو خلوت خودمون قضاوت کنیم و اگر چیزی رو به مصلحت دونستیم بود و من دیدم در حد خودم می دونمش بعدش بیام مطرح کنمه که به این هم میگن مباحثه و اشتراک گذاشتن دیدگاه ها ...نه تخریب نه مغطله نه بازی با احساس کسایی که اینجا مطلب می نویسین و از حس شون میگن...این کار درستی نیست به نظرم...برام عزیزی فربد جان چون میدونم هواخواه شادمهری نه مثه بنده خدا در فکر تخریب

3. کاربر مقابل از manam69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نه انتها جان به خدایی که هست قسم من دوست کسی نیستم یه طرفدارم از جنس شادمهری که اره اولین دیدگاهمه اره اولین صحبتمه اما عضویتم واسه خیلی وقتا قبله و همیشه مهمون بودم و خودمو میزبان نم دونم میدونم اینجا به شما عزیزانم به پارسای گلم تعلق داره اما خواهش می کنم اشتباه برداشت نکن...بابت صحبتای زیادم از شما شادمهری های واقعی و گل عذرخواهی می کنم
    پیشا پیش

5. کاربر مقابل از manam69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط manam69 نمایش پست ها
    ببین فربدجان به جان شادمهری که واسه تو و من عزیزه و با عاشقانه هاش زندگیب کردیم وصداش برامون ماورای خیلی از چیزای دیگه اس سوالم اینه درسته که وقتی از چیزی مطلع نیستیم قضائتش کنیم؟ من شما یا بقیه دوستان میدونیم بین شادمهر و فرشبافو این تیمی که میگن چه روال کاری پیش اومده ؟ خبر داریم ؟ من که ندارم خب؟ فقط حرفم اینه اگه کسی خبر داره خوش به حالش البوم شنیده خوش به حالش نوش جونش فقط نیاد اینجا قببل از انتشارش با دل یه عده هوادار عاشق که خیلی وقته با شادمهر ارتباط عاطفی دارن و گوش هاشئن پر از ترانه هایی هست که از قدیم خونده تا الان باز یکنه و اگه ادعا کرد و روش اصرار کرد بیاد پس ثابتش کنه و اگر نکرد لطفا و خواهش بس کنه و هیچی نگه بزاره ماهایی که نشنیدیم خودمون بشنویم و خودمون تو خلوت خودمون قضاوت کنیم و اگر چیزی رو به مصلحت دونستیم بود و من دیدم در حد خودم می دونمش بعدش بیام مطرح کنمه که به این هم میگن مباحثه و اشتراک گذاشتن دیدگاه ها ...نه تخریب نه مغطله نه بازی با احساس کسایی که اینجا مطلب می نویسین و از حس شون میگن...این کار درستی نیست به نظرم...برام عزیزی فربد جان چون میدونم هواخواه شادمهری نه مثه بنده خدا در فکر تخریب
    به جان خودم من نه با کسی خصومتی ندارم نه کسی رو الکی تخریب میکنم
    من کل حرفم اینه نصف البوم رو خود شادمهر میساخت
    اصلا باعث افت شادمهره خودش فقط خواننده باشه
    امیر فرشباف خودش مثلا شادمهری قدیمی
    4 تا ترک ساخت میگفت خب شادمهر جان دوتا ملودی هم خودت بده یا این دوتا ملودی رو هم خودت تنظیم کن
    که لااقل کسی که موزیکت رو هم دوست داره از البوم لذت ببره
    اگه بد میگم بگو
    ویرایش توسط Farbod-7 : 12-08-2016 در ساعت 07:56 PM

7. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نه انتها جان به خدایی که هست قسم من دوست کسی نیستم یه طرفدارم از جنس شادمهری که اره اولین دیدگاهمه اره اولین صحبتمه اما عضویتم واسه خیلی وقتا قبله و همیشه مهمون بودم و خودمو میزبان نم دونم میدونم اینجا به شما عزیزانم به پارسای گلم تعلق داره اما خواهش می کنم اشتباه برداشت نکن...بابت صحبتای زیادم از شما شادمهری های واقعی و گل عذرخواهی می کنم
    پیشا پیش
    دوست عزیز فکر کنم منظورمو بد متوجه شدی منظورم اینه همون احسان که میگی الان با ای دی flick اومده
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط miladina نمایش پست ها
    اگه آفتاب تو چشات خونه کنه
    میتونه خورشیدو دیونه کنه
    .
    .
    همین که شادمهر میخونه کافیه
    شادمهر
    خدا این نعمت رو نگیره

10. کاربر مقابل از Aghili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    اون دوره هایی که با دروغ و فحاشی و زیر سوال بردن و تهمت و هتاکی میشد معروف بشی گذشت آقای flick

کاربر جدید
    نه فربد جان بد نمیگی ..اخه کدوم هوادار شادمهره که بدش بیاد که اینو نخواد که شادمهر همه تنظیما و موزیکارو انتخامش بده اونم وقتی خودش خدای استعداد و موزیک ساختنه ...حرفت حقه و رو چشام جا داره چون میدونم مثه خودم مثه پارسا مثه خیلی از بچه های قدیم که الانت شاید نیستن مثه ایمان گل همه مون دلمون شادمهری میخاد که صداش موزیکش تنظیمش همونی باشه که یه عمری بوده ...انتقادت از فرشبافم قبول دارم خودمم دارم ولی واقعن نمیدونم که بین شون چی گذشته و چه قول و قراری بوده من نمیدونم که شادمهر علت این حرکتش چیه ؟ اما می دونم شادمهر کسی نیست که بهای الکی به کسی بده یا بزاره کسی ازش سواستفاده کنه چون یه بار چوبشو خورده پس الان خیلی عاقلتره از این حرفاس ...قطعن فرشباف و تیمش از این همکاری سود می برن اما این وسط شادمهرم قطعن خیلی چیا به نفعش شده اما مسئله این نیست مسئله اینه که منه هوادار میخام فارغ از این چیا وقتی صدای شادمهرو می شنوم لذتمو ببرم نه اینکه فکرم خراب شه که چرا این شد چرا اون نشد .... به تصمیم شادمهر دوست دارم احترام بزارم و خوشحال باشم که بعد از مدت ها دوباره پرکاره وصداشو می شنوم حالا هر دلیلی داره و من نمیدونمش و قضاوتشم نمی کنم ...بهت ارادت دارم فربد جان و عزیز دلمی و نور چشم مطمئن باش که شادمهرم حواسش به هوادارایی از جنس تو و پارسای عزیز و ایمان و... هست
    ویرایش توسط manam69 : 12-08-2016 در ساعت 08:07 PM

13. کاربر مقابل از manam69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    دوست عزیز فکر کنم منظورمو بد متوجه شدی منظورم اینه همون احسان که میگی الان با ای دی flick اومده
    ببخشید انتها جان ازت معذرت میخام ..اره دقیقن برداشتم اشتباه شد و عذر میخام ...اره این موضوع رو متوجه بودم که بعد از مدتی غیبت یا شاهدم حضور از نوع دیگری با این اکانت هستن ..منظورم از دوستم یه دوست فضای واقعی بود نه مجازی ...ای دی قبلیشو نام بردم که خاطره سازی شه باهاش ...برات ارزوی موفقیت دارم مهربان جان
    ویرایش توسط manam69 : 12-08-2016 در ساعت 08:27 PM

فعال
    نه فربد جان بد نمیگی ..اخه کدوم هوادار شادمهره که بدش بیاد که اینو نخواد که شادمهر همه تنظیما و موزیکارو انتجامش بده اونم وقتی خودش خدای استعداد و موزیک ساختنه ...حرفت حقه و رو چشام جا داره چون میدونم مثه خودم مثه پارسا مثه خیلی از بچه های قدیم که الانت شاید نیستن مثه ایمان گل همه موم دلمون شادمهری میخاد که صداش موزیکش تنظیمش همونی باشه که یه عمری بوده ...انتقادت از فرشبافم قبول دارم خودمم دارم ولی واقعن نمیدونم که بین شون چی گذشته و چه قول و قراری بوده من نمیدونم که شادمهر علت این حرکتش چیه ؟ اما می دونم شادمهر کسی نیست که بهای الکی به کسی بده یا بزاره کسی ازش سواستفاده کنه چون یه بار چوبشو خورده پس الان خیلی عاقلتره از این حرفاس ...قطعن فرشباف و تیمش از این همکاری سود می برن اما این وسط شادمهرم قطعن خیلی چیا به نفعش شده اما مسئله این نیست مسئله اینه کهخ منه هخوادار میخام فارغ از این چیا وقتی صدای شادمهرو می شنوم لذتمکو ببرم نه اینکه فکر خراب شه که چرا این شد چرا اون نشد .... به تصمیم شادمهر دوست دارم احترام بزارم و خوشحال باشم که بعد از مدت ها دوباره پرکاره وصداشو می شنوم ...بهت ارادت دارم فربد جان و عزیز دلمی و نور چشم مطمئن باش که شادمهرم حواسش به هوادارایی از جنس تو و پارسای عزیز و ایمان و... هست
    عزیزی
    امروز فقط گفتم کیفیت ترک ها یعنی صدا (نه تنظیم و این حرفا) پایینه
    این دوستمون دیگه شروع کرد به توهین کردن به بهانه رفاقت و عضو تیم فرشباف بودن

صفحه 1702 از 4087 نخستنخست ... 70212021602165216921700170117021703170417121752180222022702 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 208 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 208 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع