نوشته اصلی توسط
manam69
ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این سوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه یا بوده و یا هست (که ما میگیم اگه بود این همه شوق و ذوق تو صفحه اینستا و تشکرایی که از اونا داره واسه چیه ؟ از من و شما تشکر نمی کنه؟ چرا جواب کامنت سعید زمانی رو می نویسه که من از شماها ممنونم ؟ و کلی پست دیگه که نیاز به گفتن من نداره می تونین و قطعن دیدن ) اونم چه کسی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان