تکرارم نکن
تکرارم نکن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دلم با موندنه که ادامه میدمت...
خوشحالم که این کار ویدیوش پخش میشه
خیلی ها میگن چرا شادمهر خودش ساز نمیزنه یا تنظیم نمی کنه ! دوست عزیز چیزی که شادمهر رو شادمهر نگه داشت همین قضیه است ... چون که نمی خواد تکراری بشه و فقط سلیقه خودش اعمال بشه ... برای همین فضای کاری هر کار شادمهر فرق داره ... شادمهر فقط متعلق به یک قشر مخاطب نیست ... آهنگ حس خوبیه و انتخاب برای دو آدم متفاوت هستن ... شاد و غمگین ...
الان این مثال قابل مقایسه نیست اما شما یک نگاه به افول محسن یگانه بنداز ! کسی که هم می خونه، هم تنظیم کارهاشو میکنه، هم ساز میزنه هم شعر هاشو میگه !!! چرااااا ؟! چون میتونه ! اما شادمهر با اینکه می دونه میتونه این کارها رو انجام بده اما تو هیچ اثری همه کار ها رو نمی کنه ! تا تکراری نشه و برای همین کار هاشم حالم عوض میشه، حس خوبیه و ... خلق شدن
این را از نظر بحث تخصصی برندینگ و برندسازی گفتم.
بزار یه مثال بزنم.
قراره یه ماشین مجانی به ما بدن.
آخرین مدل های پژو،نیسان،مزدا،هیوندای و بنز را میزارم جلومون.
به طبع اکثریت بنز را انتخاب میکنن.
حتی اگر پژو قدیمی تر باشه و حتی اگر ایمن تر هم کار کرده باشه ولی برای مردم بنز قابل اعتماد تر و کلا یه چیز دیگست.
شادمهر در این مثال بنز موسیقی ایرانه
یه برند بسیار قوی که همیشه با ری برندینگ تونسته بر چکاد موسیقی پاپ ایران تکیه بزنه
ولی سیاوش و داریوش قطعا پژو و مزدا نیستن، میشه بگی بی ام او و آئودی در کنار بنز محسوب میشن ! من اینکه شادمهر یک برند قابل اعتماد رو صد در صد قبول دارم اما میگم این استقبال از کارهاش صرفا به خاطر برند نیست واقعا خوبن ! اینکه همیشه میره توی تاپ ویدیو ها دلیل داره صرفا به خاطر استفاده از برندش نیست ... شادمهر تو فضای کار میکنه که رقیب هست اما بهتر، واقعا برتر ... قرار نیست همه کارهاش در یک سطح عالی باشن یا همه کارهاش به سلیقه همه دوستان بخوره اما اگه ایران مجوز فروش آلبوم داشت به نظرم بی نظیر ترین رکورد ها رو میزد
در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 154 مهمان ها)