باید بگذرم اااااز حسی که دارم
با حس تازت تنهات بذارم
باید بگذرم اااااز حسی که دارم
با حس تازت تنهات بذارم
سلام. من این دو اهنگ البومو دوست داشتم البته در حد خودشان. صدای شادمهر بسیار زنگ خوبی داره و ملودیهای احساسی و ناب با تحریرهای اوج و فرود . متاسفانه داره اول از شعر و بعد تنظیم ضربه میخوره. شعر ها سطحیند و روحو سیقل نمیدند. حتی در البوم قبل هم من اون شادمهر همه چی تموم رو ندیدم و در انتخاب شعر به دام سطحی نگری بیش از حد افتاده. این معنیش این نیست که شعر پیچیده انتخاب کنه یا مخاطب رو رنج بده اما . میتونه کمی از شعر هایی استفاده کنه که کمی به عناصر تشبیه و استعاره و.. مزین باشند و تعابیر عاشقانه لطیف. قرار نیست همه چی توی صورت مخاطب پرتاب بشه. امیدوارم دوباره با نیلوفر لاری پور یا شاعر توانمند دیگر همکاری کند. به نظرم هنرمند باید نیم قدم از مخاطبش جلوتر باشه . امیدوارم شادمهر که جزو اهنگسازان جریان ساز ما هستند دوباره برامون اهنگ های ماندگار خلق کنند چون هنوز تازه 43 سالشونه.
امیدوارم البوم خوبی روحداقل در اهنگسازی و خوانندگی شاهد باشیم![]()
خداراشکر دموها اومد و اکثرا از دموها راضی بودند و اون جو منفی ک بعضیا با گفتن آلبوم خوب نیست راه انداختند از بین رفت
نمی دونم تو این مدت برای صدای شادمهر عزیز چه اتفاقی افتاد بود که اوجش توی آهنگ معروف مشخص بود و توی حس خوبیه هم، توی قشنگی فضای موسیقی گم شده بود اما با آهنگ تجربه کن و همیشگی و این دمو آلبوم مشخص رو صداش کار کرد و برگردوند ...این جنس صدای که پیدا کرد با لحن جدبد خوندش خیلی خاص شده، با اون موقع که تو ایران بود هنوزم فرق داره اما اون ی جور خاص بود اینم ی جور خاص
دوستان حدودا تا چندساعت دیگه ممکنه کاملش بیاد ؟ اگه به این زودیا نمیاد که دلمونو خوش نکنیم هی رفرش کنیم سایت رو
نمی دونم شاید باورتون نشه اما هر وقت کارهای شادمهر رو گوش می کنم یک حس عاشقونه ای دارم که متعلق به هیچ شخص خاصی نیست ... خیلی از آهنگ های بوده که در برهه ای از زمان زندگیم گوش دادم و الان برام خاطره شدن، وقتی دوباره گوش می دم به اون زمان، شخص و حس و حال نزدیک میشم، اما کارهای شادمهر همیشه حس خودشون رو برام دارن، هیچ وقت منو یاد کسی یا چیزی نمی ندازن فقط بهم حسی رو میدن که بهش دارم و از بچگی تا الان همینطوری مونده ...
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 26 مهمان ها)