نوشته اصلی توسط A M I R نمی دونم واللع حالا می خوای خارج شی رضایت ولی رو بگیر یا حداقل وایسا 23 سال دیگه اومدیم و ولی رضایت ندادچه خاکی به سر بریزیم آیا قاچاقی بریم موری کو؟یادمه میخواس قاچاقی بره یه زمانی
نوشته اصلی توسط A M I R دو راه داری یا باید شوهر کنی که تو این وضعیت تورم کو شوهر یا باید 23 سال صبر کنی موری هم همین دور وراست تازه نت گرفته میاد هر روز این تو مملکت خودمون تو گِل گیر کرده میخواد بره اونور چه کار شوهر که از بابا بدتره مگه میذاره بری اونور از این شوهر الکیا بکنیم طلاق بگیریم نمدونم والا خودش میگفت فکر کردم الان دیگه تو سواحل قناریه
23 سالو از کجات میاری ؟ عمت 17 سالشه من بزرگ شدم دیگه
نوشته اصلی توسط A M I R منظورم این شوهرهای فیکه حالا چقدر پول داری من اشنا دارم میبره اونور قاچاقی با لنج ولی باید یه صد مترو شنا کنی برسی به ساحل زحمت میکشه واقعا پولو جور میکنم غم من پول نیس الان یعنی تف تو مملکتی که از نظرش زن زیر 40 خودش شعور نداره دلیلشون این بوده که جلوگیری کنن از فساد حالا این وسط یکی تحصیلی هم بخواد بره نمیتونه
نوشته اصلی توسط A M I R اگه سن عمه من بودی که نیاز به اجازه ولی نداشتی چند سالو اضافه کردم از 40 سال برا اینکه مغزت ناقصه کامل شه مغز من اگه کامل بود که با تو سر و کله نمیزدم اینجا با اون آشنای قاچاقچیت
نوشته اصلی توسط A M I R پس قضیه فرار مغز هاست ها والا
نوشته اصلی توسط A M I R برات آرزوی موقعیت دارم ولی تو همین مملکت بمون نرو نه دیگه چمدونمو بستم هواپیما داره بوق میرنه
مارح وت یا رب زج هد جس
H@med7
نوشته اصلی توسط Betty
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 195 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن