!M?sbh؟! این کاربر پیام گذاشته امیر مگه تو آلبوم خودت نزدی چرا دارن مسخره می کنن که آلبوم کپی کردی
فقط برای کاربران خود سایت می نویسم که ممکنه فکر کنن من این کارو کردم
چند سال قبل تو تالار پرشین نمیدونم چی بود یک نفر که رفیقش تو استرالیا زندگی می کرد یه گیفت کارت 20 دلاری براش فرستاده بود که طرف بدردش نمی خورد و گذاشته بود نصف قیمت برای فروش من رفتم ازش خریدم و رفتم یه ای دی ساختم آلبوم شاهین دوست دارم بخرم بعد اظهری که آلبوم بیاد سرچ کردم دیدم اومده خریدم فهمیدم هر کشور بر اساس ساعت همون کشور آلبوم میاد تا چند ماه اخیرم کسی بلد نبود و ملت خیال می کردن مثلا من آهنگی میزنم آشنا دارم و ....
برای نمونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی آهنگ آلبومه تا 1.5 تا دو سال درست یادم نمیاد ملت فقط از امریکا خرید می کنن
الان نه تنها روشی که من استفاده کردم رو استفاده میکنند اینم از رو اعمق بودن خودم بود که تگ آهنگو دلت نمی کردم
بله میرن کاری که از خود طرف یاد گرفتن خود طرفم به مسخره میگیرن که تو داری از ما کپی می کنی
ساعت و ایمیل خریداری شد می تونید رو آهنگ دانلود کردید از موزیک باران راست کلیک کنید mediainfo بزنید
ایمیل خریداری شده اپل فرستاده
با مسخره کردن بقیه به جایی نمیرسید
انجمنی که دلت شد توسط وزارت ا طلاعات رو از اول زدم سال 2014 با این که نه خودم وضعیت مالی خوبی دارم نه مدیری که پول بده خرج کنیم
همین الان محتوای انجمن از همه سایتا موسیقی ایرانی بهتره سایتی که بودجه میلیاردی داره هم ادمینش تو همین انجمن آلبوم های قدیمی منو برمیداره میزنه سایتش
حالا بشین مسخره کنید