نظرم راجع به البوم تغییر کرده و هر بار که گوش میدم بیشتر از قبل خوشم میاد ، نمیگم آلبومش اسثنائیه اما خوندن شادمهر واقعا استثنائی بود ... ترانه ها زیبا هستن اما بگیر نیستن و سوژه های بهتری میتونست انتخاب بشه و کلمات بگیرتری به کار بره اما چون برای اولین بار دارم اشعار آرش محرابی رو میشنوم واقعا بهش تبریک میگم که خیلی با استعداده و اگه بیشتر تلاش کنه واقعا اینده خوبی میتونه داشته باشه ... میلاد هاشمی با وجود اینکه تنظیم کننده متوسطیه اما برای شادمهر نهایت تلاششو کرده یعنی سنگ تموم گذاشته تا از اینی که هست بالاتر باشه ...سعید زمانی طبق معمول خوب و حرفه ای کار کرده و معلومه کارشو بلده و صدالبته طرفدار بهروز صفاریانم هست و سعی داره مثل اون باشه... وحید پویانم ملودی هاش به غیر از 2تاش دقیقا دستخط و سبک خود شادمهر بود و از بین ملودی هایی که ساخته ملودی های این آلبوم بهترین اثارشه و قابل مقایسه با کارای دیگه اش نیست یعنی اینم سنگ تموم گذاشته ... اگه فکر میکنید آلبوم خوب نیست اما اینو بدونید همه واقعا زحمت کشیدن و تمام داشته هاشونو گذاشتن وسط تا اعتبار شادمهر از بین نره .... این البوم من یاد آلبوم مظلوم بیخوابی سعیدشهروز میندازه که چقدر با وجود عالی بودن زیر سوال رفت و سعیدشهروز رو سالها از موزیک دور کرد و اونطور که باید حقشو نگرفت
شادمهرم که نیاز به تعریف نداره... هر آنچه عیان است چه حاجت به بیان است ...
بچه ها من از ایتونز آمریکا همین امروز دانود کردم (جهت حمایت ) برام 50 هزار تومن خرج داشتو کیفیت و حجم و همه چی با همینی که امیر گذاشته برابره و حتی یه درصدم فرق نمیکنن و اصلا به کار درستی امیر شک نکنید ... امیر مثل من هزینه کرده اما رایگان در اختیار همه گذاشته( ولی من فقط واسه خودم گرفتم
) ، اونایی که تو سایت رادیوجوان و پی ام سی و حتی تلگرام آونگه نسخه دیجیتالی واقعی آلبوم نیست و همشون فقط mp3 با کانورت معمولیه اما این ورژنی که امیر گذاشته دقیقا همون نسخه پولی 50 هزار تومنی آلبومه که تو آیتونز هست بدون هیچ گونه تفاوتی .. یعنی شما اگه از اینجا دانلود کنید انگار از آیتونز دانلود کردید.... حالا به جای چرت و پرت گفتن فقط از امیر تشکر کنید که بدون چشم داشت مادی داره به شما و موزیک ایرانی خارج از کشور خدمت میکنه و من که واقعا ممنونم ... در ضمن هر چی تو سایتای اورجینال پولی دانلود گشتم که کیفیت flac یا بالاترشو پیدا کنم و اونو بخرم نبود که نبود و این تنها کیفیت و بالاترین کیفیت رایگانیه که در اختیار شماست ... این متن خطاب به آدمینای سایتهای دیگه و حتی مدیر اصلی موزیک باران هم هست ... امیر حتی کیفیتارو تغییر نمیده ... اصلا از mp3 به ایتونز کانورت نمیکنه و اگه دارم اینارو میگم واسه اینه که خودمم دارم از آیتونز و .... دانلود میکنم و وقتی با نسخه موزیک باران مقایسه میکنم دقیقا همونه و هیچ تغییری تو کیفیت و حجم و تگ و .... ایجاد نشده .... شمایی که فقط به فکر اینید که از خواننده ها پول بگیرید و اهنگاشونو تو سایت بزارین و درامد کسب کنید امیر داره خرج میکنه و همینه که موزیک باران و با این قالب و لوگو قدیمی و هاست ضعیف هنوز محبوب نگه داشته و موزیک فقط با موزیک باران قشنگه
![]()
روز سرد
آخرین باری که میگه شاید یه روز سرد
چقدر با سوز اجرا میکنه و متفاوت تر از دفعه های قبلی تلفظ میکنه
خیلی خوبه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
بهتون پیشنهاد میکنم هشتگ های #shadmehr یا #شادمهر رو تو اینستا سرچ کنین تا ببینید مردم چه لذتی از البوم میبرن بخصوص روز سرد
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)