خوشحالم از اینکه موزیسین محبوبم همیشه بهترینه
به نظرم شادمهر هیچوقت به گذشته برنمیگرده پس منتظره موزیکی مثل تقدیر، انتخاب و ... نباشید
شاید برا خواننده های دیگه مثل قدیم آهنگسازی کنه ولی برا خودش فکر نمیکنم.
تقدیر تا وقتی تقدیره که دیگه تکرار نشه و ایضا پرپرواز و علامت سوال و ...
شادمهر با خلاقیت بی نظیرش فصل جدیدی از آهنگسازی رو داره به گوش شنونده میرسونه
و من احساس میکنم داره به موسیقی حماسی متمایل میشه/
تکرارم نکن که سبک ارکسترال هست و اکثرا برا موسیقی حماسی استفاده میشه
در این سبک بیشتر از آوا استفاده میشه یا صدای خواننده با یک ترانه ی ساده چرا که موسیقی محور هست و شنونده در وهله ی اول باید جذب موسیقی بشه.
برا اون دسته عزیزانی که میگن قریحه ی شادمهر تو آهنگسازی کم شده باید بگم شادمهر تو این مدت بیکار نبوده سواد موسیقاییش رو اضافه تر کرده و همچنان 20 سال از خواننده های داخلی جلوتره.
به نظرم این نوع خط فکری که انتخاب کرده رو کم کم داره به خرد شنونده میده. تکرارم نکن رو که گوش بدید یکم با فضای جدید خو گرفت شنونده اونوقت سینگل ترانه ی مونا برزویی که باز هم تو همین فضا کار شده رو ارائه میده. و در ادامه هم قطعا شگفت زده میکنه ما رو
پیشنهاد میکنم این موسیقی حماسی رو که از برترین آرتیست در این زمینه ساخته شده رو گوش بدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بعد از اون اثر شادمهر عزیز که در اینستاگرام ازش رونمایی شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از گوش دادن کلاههاتونو از سرتون بردارید و یه تعظیمی به نشانه ی احترام به این مرد بزرگ کنید