شادمهر کلاسیک یه نسخه 350 مگی گذاشته. اینم لینکش. هنوز دان نکردم. فک کنم این کیفیت بالاتر باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر کلاسیک یه نسخه 350 مگی گذاشته. اینم لینکش. هنوز دان نکردم. فک کنم این کیفیت بالاتر باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جانم. قبلآ دانلودش کردم. اگه به حجم باشه بنده با حجم 773 مگ و فرمت VOB گذاشته بودمش که از نسخه ی شادمهرکلاسیک هم بهتره. اسکرین شات هم گذاشتم ازش. اما این هم...
تاپیک شادی
از بچه های قدیم کسی نیست؟؟
من خودم این نسخه ی 96 مگی که گذاشتی رو دارم. امشب میخواستم نسخه شادمهر کلاسیک رو بذارک واسه دان که الان پشیمونم کردی :)))
خودم دنبال تهدید و خیالی نیست و پاپکرن هستم. اینا رو با کیفیت بالا از کجا گیر بیارم ؟
این سه تا رو با کیفیت بالا هم که پیدا کردم بازم چند ثانیه ازشون کم بود.هر کدوم از اول یا آخر چند ثانیه نداشتن
در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 192 مهمان ها)