نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
چه خاصیتی داره این بشر
چرا نمیشه از صداش دل کند
هنوز قفلم رو آلبوم
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
داریم یه متن آماده میکنیم برای نقد
درسته در جایگاهی نیستم بخوام شادمهر رو نقد کنم ولی حس درونی رو مینویسم
یه بخشایی رو میذارم الان
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
سرانجام آلبوم جدید شادمهر پس از 4 سال منتشر شد
به جرات شادمهر نمود بارز خلاف جهت آب شنا کردن است
هنرمندی مولف که همواره مارکت موسیقی را به دنبال خود می کشد
اما چگونه است که کسی که خود موزیسین متبحری است موسیقی آلبوم خود را به تیم دیگری می سپار
هر چند مطمئنیم که موسیقی آلبوم از ف ی ل ت ر شادمهر عبور کرده است
شادمهر پس از آلبوم طرفدار با انتشار چندین ترک کار خود را ادامه داد تا به آلبوم تجربه کن رسید
رابطه
آهنگساز حسین قربانپور
ملودی و تنظیم شادمهر
ترانه سرا زهرا عاملی
معروف
آهنگساز شادمهر
تنظیم آرون حسینی
ترانه سرا مونا برزویی
گمت کردم
آهنگساز و تنظیم کننده شادمهر
ترانه سرا مهدی ایوبی
حس خوبیه
آهنگ الهام گرفته از موزیک عربی
هر چند من آهنگساز این اثر رو شادمهر میدونم
تنظیم میلاد هاشمی
ترانه سرا مهدی کسائیان
فقط با تو عشقم
آهنگساز اشکان خطایی
تنظیم کننده میلاد هاشمی
ترانه سرا عرفان سلیمی
وارث
آهنگساز و تنظیم کننده شادمهر
ترانه سرا مهدی ایوبی
در این بین ریمیکس اثر آغوش نیز با باز خوانی شادمهر و تنظیم موموریزا نیز منتشر شد
پس از کش مکش های فراوان بر سر انتشار آهنگ های شادمهر ازرادیو جوان نهایتا شادمهر رضایت به پخش آثارش از این تارنما نمود
تا سر انجام آلبوم شادمهر منتشر شد
می رسیم به آلبوم
آلبوم از 8 ترک تشکیل شده است
تجربه کن
همیشگی
تنهاییام
غرور
عقل و عشق
ادامه میدمت
تکرارم نکن
روز سرد
عوامل آلبوم
آهنگسازان : شادمهر عقیلی - وحید پویان
تنظیم کنندگان : شادمهر عقیلی - سعید زمانی - میلاد هاشمی
ترانه سرا : آرش محرابی
میکس و مسترینگ : محمد فلاحی
نوازندگان: شادمهر عقیلی - سعید زمانی - میلاد هاشمی - فرشید ادهمی - وحید پویان - محمد عارف - احسان نی زن - خشایار جوزی و دیوید راپرتز
طراح کاور : سجاد متصلی
مدیران برنامه : بهداد کاموری و امیر فرشباف
دو ترک تجربه کن و همیشگی به همرا ویدئو قبل از آلبوم منتشر شدند
متاسفانه آلبوم از لحاظ نحوه انتشار نمره ضعیفی به خود تعلق می دهد
به دلیل عدم قرارداد با کمپانی مشخص آلبوم از سایت آی تیونس منتشر شد
کاور ها،کاورهای دیجیتالی بوده و به مرحله اسکن برای قرار گرفتن در پک نرسیده و سایت آمازون نیز با طراحی فوق العاده ضعیف آن را در سایت خود منتشر کرده است
میتوان گفت کاور ها طراحی خوبی دارند اما عدم قرارداد با کمپانی ناشر برای آلبوم و عدم انتشار سی دی این طراحی خوب سوخت می شود
تا به دست مصرف کننده تنها نسخه صوتی برسد و پخش آلبوم به صورت فیزیکی میسر نباشد
در نگاه اول چیزی که بهت زده میکند طرفداران یک خواننده مولف همچون شادمهر را تنها آهنگسازی یک اثر از خود شادمهر است
و این سوال خودنمایی میکند که چرا شادمهر آهنگسازی 7 اثر دیگر را به آرش محرابی سپرده است
به بررسی تک تک آهنگ ها به همراه عوامل آنها میرسیم تا ببینیم ریسک شادمهر در سپردن امضای خود به شخص دیگر چه جوابی داشته است
ادامه متن در حال نگارش است ...
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
آلبوم طرفدار شادمهر عقیلی منتشر شد و آهنگ چه خوابهایی برات دیدم از این آلبوم حتی در بین کسانی که شادمهری نبودن طرفداران زیادی پیدا کرد تا جایی که ساخت این سبک ملودی ، الگوی آهنگسازان بسیاری شد و عجیب تر اینکه موجب شد اولین تک آهنگ شادمهر بعد از این آلبوم به نام (رابطه) که میتوان گفت یکی از فرزندان همان آهنگ بود با آهنگسازی شخص دیگری منتشر شود عجیب تر این که چرا شادمهر به استقبال از آهنگهای انتخاب و طرفدار توجهی نکرد و ملاکش برای تولید آهنگهای بعدی ترک (چه خوابهایی) و یا حتی (حالم عوض میشه ) شد. و حتی سبکهای جدید و نو کانتری که در آن آلبوم بود دیگر حضوری در آهنگها و حتی آلبوم جدید شادمهر نشد ..
من به شخصه بعد از پخش آهنگ رابطه منتظر اتفاقات عجیب توسط این هنرمند بودم چون پس از مدتها شادمهر ساخت ملودی آهنگ خود را به کسی دیگر سپرده بود و مدتها بود که شادمهر از ملودی شخص دیگری استفاده نمیکرد و این ملودی گیرا و تنظیم متفاوت و آکوستیک شادمهر به همراه ساکسیفون زیبایی که در آن استفاده کرد باعث شد استقبال از این تک آهنگ بسیار بیش از تصور شود و حدس من برای یک شروع متفاوت از شادمهر قوت بگیرد و حتی به واقعیت تبدیل شود ...زیرا بعد از بازخوردهای موفق این آهنگ شادمهر تصمیم گرفت از ملودی های آهنگسازان جوان و نوپا که طرفداران او بودند استفاده کند و در ضمن او میدانست مردم بیشتر از اینکه به نام آهنگساز آثار او توجه کنند فقط به نام شخص او یعنی شادمهر اهمیت میدهند و فقط میخواهند که او بخواند و اکثریت شنونده های غیرحرفه ای فقط او را به عنوان خواننده میخواهند و فقط میخواهند او بخواند حتی اگر سازنده اثرش نباشد که این موضوع بعد از انتشار آلبوم تجربه کن ثابت شد ( به غیر از طرفداران اصیل و قدیمی و شادمهری که در این تاپیک هم فراوان هستند ) و همیشه هنرمندان پشت صحنه مثل نوازندگان و آهنگسازان و ترانه سرا و ......... با کم لطفی و عدم دیده شدن مواجه هستند ... آیا دیگر دید شادمهر نسبت به موزیک تجاری شده؟ و دیگر به هنری بودن آثارش اهمیت نمیدهد؟.... من مخالفم زیرا شادمهر برعکس شنوندگان، خودش را بیشتر یک آهنگساز میداند تا یک خواننده و همیشه در مصاحبه هایش به آن اشاره کرده است و او در خوانندگی به طور قابل توجهی رشد کرده و کمال رسیده اما در آهنگسازی سرگردان است و سبکی نیست که شادمهر از آن آهنگی نساخته باشد که در اثارش آهنگهای کوچه بازاری مثل خانوم خانومای امیرشاملو یا حتی آهنگهای سنتی مثل اشک بی کسی با صدای خودش یا سبکهایی نیمه رپ مثل حالا بیا اینجا دیده میشود ... او هنوز انتظارات زیادی از آهنگسازی های خود دارد و در نظر خودش (برخلاف نظر ما) به رشد نرسیده و برای همین انتظاراتش بیش از آنچه که ما تصور میکنیم است او تصمیم گرفت آهنگسازی آثارش را به دیگران بسپارد تا خودش را تمام و کمال متمرکز به خوانندگی سازد ... عده ای میگویند او اعتماد به نفس خود را در آهنگسازی از دست داده و فراموش کرده که شروع کننده جریانی نو در موسیقی پاپایرانی بوده و هست و فراموش کرده که همه موزیسین های نوپا در انتظار شنیدن آهنگی از شادمهر هستند تا ببینند این نابغه چه اثری تولید کرده تا با دنباله روی سبک او به موفقیت برسند ... قبل از نقد آلبوم میخواستم یادآوری کنم شادمهر قبل از اینکه خواننده شود آهنگساز بوده و در آهنگسازی ذوق و قریحه زیبایی دارد و به تمام سبکها و سازها تسلط کافی دارد و حیف است از هنری که در وجودش است بهره نبرد و مشکل ما وحید پویان نیست که او جوان بسیار هنرمد و با استعدادی است بلکه آهنگسازی نکردن خود اوست حتی برای دیگر خوانندگان ... همانطور که غیرقابل تصور است آهنگساز آلبوم بعدی سیاوش قمیشی شخصی غیر از خود او باشد برای طرفداران اصیل و قدیمی شادمهر نیز مهم است آهنگساز اثارش خودش باشد اما شادمهر سیاوش قمیشی نیست و همیشه به کارهای عجیب و غیر قابل تصور دست زده و در این بیست سال بیشتر از اینکه به دنبال جریانی باشد ، جریانی را به دنبال خود به راه انداخته .....
و اینک نقد آلبوم تجربه کن ....
بزودی
در حال حاضر 204 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 203 مهمان ها)