نوشته اصلی توسط
nasernew
پس از گوش کردن تو این زمان تقریبا 20 روزه ، از آلبوم زده نشدم و هنوزم میتونم آهنگارو گوش کنم این یعنی اینکه مثل اکثر کارای جدید بازار یک بار مصرف نیست و به این باور رسیدم که شادمهر تو خوانندگی واقعا به استادی رسیده و حتی کسانی که صدای شادمهر رو نمیپسندن و اصلا طرفدارش نیستن هم این حرف منو تایید میکنن ... آهنگها ساخت شادمهر نیست اما انتخاب شادمهره و شادمهر حدود 20 تا آهنگ آماده داشته که اینارو توشون گلچین کرده که به سلیقه اش نزدیک تر بوده ... بعد از حدود 20 روز نظرم نسبت به البوم متوسط رو به بالاست و آلبوم اصلا ضعیف نیست ... این آلبوم در بین آلبومهای قبلیش شباهت بیشتری به آدم فروش داره حتی تو طراحی کاور دیجیتالی .... و بر خلاف آلبومهای پاپ کرن و طرفدار از سبکهای ترکی و یونانی و آمریکای جنوبی (به غیر از ترک غرور) فاصله گرفته و شباهت بیشتری به آلبومهای خوانندگان داخل ایران پیدا کرده ، مثلا ملودی آهنگ همیشگی شباهت زیادی به ملودی های گروه سون داره البته با تنظیمی مدرن تر از تنظیمای اون گروه .... سعید زمانی تو رده تنظیم کننده هایی مثل معین راهبر و ........ و تنظیم کننده بسیار خوبیه و روز به روز دارم بیشتر بهش ایمان میارم و تنظیمهای اسلو و احساسی خوبی میزنه اما تو تنظیم آهنگهای ترنس قابلیت زیادی نداره و شادمهر نمیخواسته زیاد خارجکی کار کنه وگرنه همکاری با آرون حسینی (که قبلا تجربه همکاری با اونو تو آهنگ معروف داره ) یا حتی مهران عباسی و پیام شمس که ما اونارو درحد شادمهر نمیدونیم تو آهنگای ترنس براش خیلی بهتر میشد و اما قطعا اونا نمیتونستن حسی کار کنن و بیشتر از اینکه به احساس اهمیت بدن به مدرن بودن و به روز بودن اثرشون اهمیت میدن چیزی که شادمهر روش حساسیت زیادی داره و احساس براش خیلی مهم تره (با اینکه به نظر من جفتشون در کنار هم قشنگتره یعنی تلفیق احساس با مدرنیته ) ... با اینحال شادمهر از بقیه خوانندگان لس آنجلسی مدرن تر کار میکنه و این تو آلبوم تجربه کن هم ثابت شد، مثل آهنگ عقل و عشق که شباهت زیادی به آثار انریکه و اسپانیش داره (البته تو تنظیم نسخه خیلی ضعیفتره انریکه) ...
حالا میخوام یه ارزیابی کلی کنم و بگم آلبوم قابل قبولی بود اما انتظارم از شادمهر خیلی بیشتره و این آلبوم ثابت میکنه بازم باید منتظر کارای غیرقابل منتظره ای از شادمهر باشیم چون هیچوقت خودشو کپی نکرده و همیشه در حال غافلگیر کردنه ... اما بازم افسوس میخورم برای هنرمندی که بیشتر از اینکه خواننده باشه یک آهنگسازه و نوازنده کلی سازه اما آهنگاشو به دیگران سپرده اما به خودم یادآوری میکنم اینا انتخاب شادمهر بوده و اگه این آهنگارو خونده پس دوستشون داشته و تحمیلی نبوده پس منم دوستشون دارم