نوشته اصلی توسط me16 این رو میدونم، همیشه حداقل یه مورد اینجوری داره، ولی نمیدونم چرا واسه این آهنگ رو مخمه از نظر من به اهنگ میخوره wav خیلی حال میده گوش کنی
نوشته اصلی توسط Hosein333 از نظر من به اهنگ میخوره wav خیلی حال میده گوش کنی آهنگ همیشگی پتانسیل بهترین آهنگ آلبوم را داشت ولش شعر کوتاهش تو ذوق میزنه
نوشته اصلی توسط masoud741 آهنگ همیشگی پتانسیل بهترین آهنگ آلبوم را داشت ولش شعر کوتاهش تو ذوق میزنه همیشگی هم خوبه من تو هر مکانی این اهنگ رو شنیدم مردم با این اهنگ هم بیشتر ارتباط برقرار کردن از اهنگ های خوب البوم هستش
نوشته اصلی توسط miladina 1. تنهاییام 2. ادامه میدمت 3. غرور 4. روز سرد 5. عقل و عشق 6. همیشگی 7. تجربه کن 8. تکرارم نکن به ترتیب بهترین ها هستند شادمهر ....................................... 1. روز سرد 2. تنهاییام 3. ادامه میدمت 4. عقل و عشق 5. غرور 6. همیشگی 7. تجربه کن 8. تکرارم نکن شادمهر
چرا شادمهر خبری از کار جدیدش نمیده؟؟
نوشته اصلی توسط masoud741 چرا شادمهر خبری از کار جدیدش نمیده؟؟ حالت خوبه ؟ به زندگیت برس هنوز یک ماه نیست آلبوم اومده اثر جدید میخای عزیز؟
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
برو بچ باید اعلام کنم که متاسفانه شادمهر فراماسون شده و تک چشم چی میگه این وسط
نوشته اصلی توسط Gsshop کاور البوم شادمهر تک چشمه نماد شیطان پرستی درست زدی به خال افرین به هوش شما
Parsa8
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 185 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 184 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن