صفحه 1902 از 4087 نخستنخست ... 90214021802185218921900190119021903190419121952200224022902 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,011 به 19,020 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    اینجا عادت کردن هر کی یه چیزی میگه حمله کنن بهش مثل اینستاگرام بگید که این بهترین البوم شادمهره، مسخره تر از این حرف ندیدم چون این ضعیفترین البوم شادمهر بود حالا یکی گفت این فالشه همه پریدن بهش تا جایی که من میدونم شهاب از همتون شادمهری تره منو نمیشناسه اما من تمام بچه های نسل شادمهرو میشناسم

2. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    اهنگها اصلا ثبات ندارن نمیشه 20 دفعه پشت سرهم گوش کرد این اهنگ هارو
    این البوم از لحاظ موسیقی در حد شادمهر نیست شادمهر خودش استاده داده میلاد هاشمی درجه چهار براش کار ساخته

4. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عادته ترکم نمیشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahkar نمایش پست ها
    سلام
    هادی
    می شه لطفا فقط لینک آغوش و ماندگار رو بدی.
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نمی ذاری؟!

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    این البوم از لحاظ موسیقی در حد شادمهر نیست شادمهر خودش استاده داده میلاد هاشمی درجه چهار براش کار ساخته
    چرا این کارو کرده مصاحبه هم نمیکنه ببینیم چرا این کارو کرده

نیمه فعال
    چه البومیه این البوم مارتاکیس یکی دانلود کنه اینو از ایتونز
    وی پی N
    داری؟

نیمه فعال
    پی اسم تو میگشتم ته یک فنجون خالی

شادمهرم آرزوست....

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    اینجا عادت کردن هر کی یه چیزی میگه حمله کنن بهش مثل اینستاگرام بگید که این بهترین البوم شادمهره، مسخره تر از این حرف ندیدم چون این ضعیفترین البوم شادمهر بود حالا یکی گفت این فالشه همه پریدن بهش تا جایی که من میدونم شهاب از همتون شادمهری تره منو نمیشناسه اما من تمام بچه های نسل شادمهرو میشناسم
    ممنون فربد عزیز. خوبه که بالاخره یکی منو شناخت
    بزارید یه داستان تلخ توی همین دو هفته اخیرو براتون بگم که بی ارتباط به این توهین ها و توپیدن های دوستان اینجا نیست.
    دو سه هفته پیش بعد از تقریبا یه سال دوباره یکی از دوستان منو برد داخل گروه نسل شادمهر که 69 عضو داشت. پارسال که بودم نزدیک به 90 نفر بودن. معلوم نیست با اونا هم همین رفتارو داشتن که شاید رفتند.
    خلاصه نظرمو راجع به آلبوم گفتم بعنوان یه طرفدار عیر متخصص. که ترک های تجربه کن و همیشگی و ادامه میدمت و روز سرد رو دوس دارم و بقیه رو خیر. و اینکه چرا آلبوم خواننده ی بزرگی مثل شادمهر باید با تک ترانه سرای جوون و گمنامی ساخته بشه و اهنگسازی و تنظیم ها برای یه گروهه خاص نزدیکان مستر فرشباف هست؟ چون معمولا آلبوم های تک ترانه سرا باید از ترانه سرای معروف و بزرگی باشن که صاحب سبکه
    از صغیر و کبیر و مدیر و غیر مدیر شروع به تمسخر و توهین و خودبزرگ بینی کردن. یجورایی انگار شادمهر خدای ایشان و آلبوم تجربه کن قرآن کریمشان است!!!!
    هر چیم میگفتم آقایون خانوما این نظر منه افاقه نمیکرد. جواب تیم مدیریت شادمهرو که نشنیدم هیچ
    فرداش هم یکی از همه جا بی خبر آمد با خوندن کامنتای روز گذشته در کمال وقاحت گفت: خب بده گوش نکن. تو اصن چیزی از موسیقی می فهمی؟ حرفات خنده داره
    گفتم آقای محترم درست صحبت کنید. بحث تکراری نمیکنم دیگه
    گفت: دهنمو وا میکنیا
    گفتم: آقا صدات کردم سرت گیج رفت؟
    همین
    دیدم از گروه ریمو شدم توسط مدیری که منو وارد گروه کرده بود. به همین راحتی!!!!

میخوام بگم شادمهر با این منش طرفدارای و برخورد همکارانش مثل فرشباف و بهداد کاموری و بهنام دهقان که خودشان را صاحب هنرمندمون میدونن به هیچ جا نمیرسه. شادمهری که هیچوقت سابقه نداشت جواب این و اون رو بده و دهن به دهن بزاره اگه به سالهای قبل برگردیم با این رویه جواب تتلو رو هم خواهد داد و خودش رو کوچیک میکنه
    آلبومی که آهنگ تنهاییام مثل انشا از روی کاغذ خونده میشه یا آهنگ عقل و عشق که یه ترانه صدا و سیمایی هستش و هیچوقت فکرشو نمیکردم توی کارنامه شادمهر همچین چیزی ببینیم یا آهنگ غرور که صدا بی نهایت شبیه به حمید عسگری متقلب و دزد شده و یا آهنک تکرارم نکنی که شعر بسیار ضعیفش با صدای شادمهر جان گرفته قابل دفاع نمی باشد.

در ضمن همین آلبوم رو بنده از همین تیم شادمهر پیش خرید کرده ام که هنوز بعد از 2 ماه نیومده
    پس شما رو به خدا شادمهری بودنتون رو با خراب کردن امثال بنده که فقط یه انتقاد ساده میکنیم نشون ندید. ما دشمن نیستیم آلبومش رو نشنیده هم میخریم.
    اون دوستانی هم که با توهین و تمسخر اینجا در مورد فالش نبودن حرف زدن به آخره کلمه *برگردی* سوم توجه کنن. بله! فالشه
    سراسر اجرای زنده با نرم افزار زیبا شده. شادمهر چنین صدای رسا و کشیده ای نداره. توی کنسرت ها می تونید ببینید
    حالا شما باشید و قضاوت و وجدان خودتان

در ضمن اینستاگرام بنده رو هم میتونید چک کنید ببینید که شادمهری بودن دلیل و مدرک نمیخواد:

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویرایش توسط Shahab_Persia : 02-05-2017 در ساعت 02:03 AM

11. کاربر مقابل از Shahab_Persia عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahkar نمایش پست ها
    وی پی N
    داری؟
    نه

نیمه فعال
    نه
    اشکال نداره. اینو حتما دان کن

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 1902 از 4087 نخستنخست ... 90214021802185218921900190119021903190419121952200224022902 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع