نوشته اصلی توسط
sibiloo
ویدیو یه چیز الکیه ؟ من اینجوری فکر نمیکنم بردار من . بزرگترین خواننده های دنیا از قدیم تا به الان هم اهمیت فوق العاده زیادی به ویدیو میدادن و میدن . من کمتر دیدم سینگلی بیاد از خواننده تاپی بدون ویدیو و همه اینا نشون میده اهمیت خیلی زیادی داره ویدیو . ویدیوهای همین شادمهر هم تاثیر خودشو داشته . درصد زیادی از موفقیت های انتخاب و تقدیر و چنتا کار دیگش به خاطر ویدیوهاشون بوده و خیلی هم طبیعیه . وقتی یه ویدیو خوب روی همچین موسیقی هایی بشینه تاثیر صد برابر میذاره . همونجوری که اهنگ یکاری کن ( که به نظر من جزو سه اهنگ برتر شادمهره ) به خاطر اینکه ویدیو نشد به نظرم کمتر شنیده شد و به حقش نرسید نسبت به خیلی کارا . مثلا نسبت به اهنگ مشکوک !!!! یا اهنگ ترس بدون ویدیو با اون زیبایی زیاد دیده نشد . ویدیو به نظرم تاثیر داره . خیلی خیلی خیلی هم تاثیر داره . ولی اینکه ویدیو در حد همین دوتا کار اخر باشه یا مثل اهنگ ماندگار و اغوش که با اون ویدیوها نابود شدن هم مخالفم . همه یه چیز زیبا میخواییم و منظور شما هم فکر میکنم همین بوده نسبت به ویدیو . خواننده هم طبیعتا دوست داره هم اون حس رو با ویدیو بهتر منتقل کنه هم اینکه با ویدیو بیشتر دیده شه هم خودش هم اهنگش . پس به نظرم نمیشه گفت ویدیو یه چیز الکیه . و اینکه قرار نیست با ویدیو تمرکزش از کار خودش دور بشه . ویدیو بعد از ساختن اهنگ شروع میشه و فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه روی ساخت اهنگ . منم دوست داشتم این اهنگ هم با ویدیو میومد ولی از یه طرف به خاطر نداشتن ویدیو ، اهنگ زودتر پخش میشه احتمالا و هم این اواخر هم زیاد ویدیو اومده ازش یکم قابل قبول تر کرده برام پخش اهنگ بدون ویدیو رو :))))