بچه ها این milk I کیه ک هی خودشو نخود هر آشی میکنه و بی تربیته،؟ من تو فروم منصور بدون هیچ توهینی گفتم جفت آهنگ ها ی منصور ضعیف بودند این یارو اومده میگه ب تو ربطی نداره..آخه چقدر ی آدم میتونه بی تربیته و عقده ای باشه
بچه ها این milk I کیه ک هی خودشو نخود هر آشی میکنه و بی تربیته،؟ من تو فروم منصور بدون هیچ توهینی گفتم جفت آهنگ ها ی منصور ضعیف بودند این یارو اومده میگه ب تو ربطی نداره..آخه چقدر ی آدم میتونه بی تربیته و عقده ای باشه
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
دفتر خاطراتشو رو تاقچه جا گذاشت و رفت
عکسهای یادگاری شو برای ما گذاشت و رفت
دل که به جاده می سپرد کسی اونو صدا نکرد
نگاه عاشقونه ای برای او دعا نکرد
حالا دیگه تو غربتش ستاره سر نمی زنه
تو لحضه های بی کسیش پرنده پر نمی زنه
با کوله بار خستگی تو جاده های خاطره
مسافر خسته من یه عمره که مسافره
حسین مسعود چرا اخراج شد یعنی منصور هم اینقد خواننده شده به خاطرش کاربر اخراج میشه؟
من نفهمیدم چرا 2 هفته پیش بن شده بودم
یه اطلاع قبلی ای چیزی ....
من فقط تو تاپیک شادمهر فعالیت میکردم و نمیدونم تخلفم چی بوده ولی بیخیال شدم ...
اگه روی انجمن کلیک کنید و بعدش روی بیشترین بازدید کلیک کنید میبینید تاپیک شادمهر جزو 10 تاپیک پر بازدید سایته البته با پرفعالیت بودنش کاری ندارم که اونموقع میشه جزو پنج تای اول انجمن ....
من هم طرفدار چاووشی ام هم شادمهر هم داریوش و .... و هر سه این خواننده ها رتبه دار بازدید مخصوص تاپیک خودشون هستن و دیگه نشونه ای از خواننده یا هنرمند دیگه ای نیست و یا تاپیک ندارن و یا بازدید کننده و فعال ....
نمیخوام سلیقه مو به رخ بکشم و به همه هنرمندا احترام میزارم حتی طرفداراشون و مسعود با اینکه طرفدار شادمهره اما از مخالفای آلبوم تجربه کن هست یعنی تعصب بیجا نداره
در کل این نشان دهنده پر طرفدار بودن شادمهره و جزو 5 هنرمند اول لس آنجلسه که هنوز افت فن یا هوادار نداشته اونم تو دورانی که موسیقی داخل ایران یکه تاز شده و حتی هنرمداش به لس آنجلس نفوذ کردن و با وجود یکنواخت بودن آثارشون(همه رو نمیگما ) بازم گوی سبقت رو از ستاره ای ماندگار موسیقی ربودن
ولی شادمهر حتی اگه ضعیف کار کرده باشه ام بازم هواداراش پشتش بودن و بازم از هنرمندای داخل ایران جلوتره .... اگه به رای گیری باشه باید به بازدیدکننده ها و فعالای سایت احترام گذاشت همینا تاپیک رو سرپا نگه داشتن البته نمیشه از زحمات فراوان امیر آقا هم غافل شد .....
اعتراف
شعر: آرش محرابی
آهنگ: وحید پویان
تنظیم: میلاد هاشمی
چرا همه چی با اون چیزی که فک میکردیم فرق میکنه؟!
مرسی گلیم باف که هستی :|
در حال حاضر 206 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 205 مهمان ها)