این عید حتما اهنگ جدید پخش میشه شک نکنید
یا اعتراف یا قلب ساعتی بالاخره یکیش پخش میشه
این عید حتما اهنگ جدید پخش میشه شک نکنید
یا اعتراف یا قلب ساعتی بالاخره یکیش پخش میشه
قلب ساعتی
اعتراف چیز به درد بخوری نیست
منصور ک تر زد با این دوتا آهنگش
کاش لااقل بقیه آهنگای آلبومش بهتر باشند
من حتی آخرین آلبوم امید که امسال منتشر شد رو دوست نداشتم با اینکه امید رو یکی از تواناترین خواننده های ایرانی میدونم و از محمد علیزاده و مهدی یراحی انتظار بیشتری داشتم و سیامک عباسی و علیرضا طالسچی تو تک آهنگاشون بهتر از آلبوم رسمیشون کار میکردن و آلبوماشون امیدوار کننده نبود و فقط حامد همایون یه خرده موفق تر از سایرین ظهور کرد و شاید اگه آلبوم داریوش رسمی منتشر میشد یکی از موفقترین آلبومهای سال میشد ... در مورد منصورم باهات موافقم چون شروع فعالیت هنریش با آهنگسازی های استاد قمیشی کوبنده بود و همینطوری ضعیف تر شد تا به امروز که حتی فرید زولاندم نتونسته نجاتش بده ....بعد از چندتا آلبوم اولش فقط یه چند تا آهنگ فولکولوریک آذری مثل بری باخ موفق بودن و منصور باید تو انتخاباتش دقت بیشتری بکنه و هنوز همه آهنگاشو نشنیدیم و شاید آهنگای دیگه اش بهتر باشه که چشمم آب نمیخوره
کلا امسال آلبومای دیگه به خاطر اینکه اینقدر ضعیف بودن ، باعث شدن آلبوم تجربه کن بهترین آلبوم سال بشه و وقتی شادمهر میبینه آلبومش موفقترین آلبوم سال بوده به همین رویه یعنی همکاری با وحید پویان و میلاد هاشمی ادامه میده و فکر میکنه موفقیت آلبومش به خاطر زیبائیه خود آلبومه و نمیدونه که مردم از بی موزیکی دارن این آلبومو گوش میکنن و شادمهر همون شادمهری نیست که باید باشه چون شادمهر علاوه بر خواننده بودن یک هنرمنده که به تمامی رشته های موزیک مثل نوازندگی و تنظیم و صدابرداری و میکس و مستر و ..... مسلطه و انتظارها از شادمهر بیش از هنرمندای دیگه است و 80 درصد از خواننده های موفق داخل ایران دنباله روی شادمهرن و اون شادمهری که در موردش صحبت میکنم همون شادمهریه که موج شادمهریسم رو راه انداخت و اولین موزیک پاپ مجاز بعد از انقلاب با آهنگسازی اون منتشر شد ( منو بارون و درخت با صدای خشایار اعتمادی) .... و اون شادمهر واقعا منو ناامید کرد و منتظرم بازم به خودش بیاد و بازم کولاکی به پا کنه .... البته من آلبوم تجربه کن رو خیلی دوست داشتم و هزار بار گوش کردم اما شادمهر همون شادمهر قدیمی نیست و انتظارم از خیلی بیشتره چون یک هنرمند کامله ....
شادمهر دیگه شادمهری نیست دل به کار بده کسی که میگفت خواننده نیست به یه خواننده فقط تبدیل شده
های و هوی اینستاگرام و افرادی که از اب گل الود ماهی میگیرن مثل امیر فرشباف باعث شده شادمهر نیمی از طرفدارای قدیمیشو از خودش دور کنه
کو ملودی هایی که وقتی میشندیدی مو به تنت سیخ میشد؟
کو اون تنظیمایی که بعد 10 سال هنوز یه چیز تازه توشون پیدا میکردی؟
البوم اومد و رفت خوب یا بد دیگه ول کن تگ کردن این فرشباف لعنتی رو
در حال حاضر 75 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 74 مهمان ها)